ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΓΑΛΑΚΤΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ! Πώς έκαναν "τηλεδιάσκεψη"! Βίντεο

 

 "Ο μεγαλύτερος εν ζωή (τότε) σύγχρονος Άγιος είναι ο Εφραίμ της Αριζόνα (+8-12-2019 μ.Χ.)" έλεγε η Οσία Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης (+ 21-5-2021 μ.Χ.), όπως αποκάλυψε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος.

  Και πράγματι, το "κούτσικο", το αδύνατο εκείνο υποτακτικό παιδί του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή και Σπηλαιώτη (15-8-1959 μ.Χ.), είχε τόσο ασκητικά εκπαιδευθεί στα πιο απόκρημνα μέρη του Αγίου Όρους, στις πιο αντίξοες συνθήκες, ασκούμενος επί ώρες κάθε βράδυ στην ευχή "Κύριε Ιησού Χριστέ" (εισπνοή), "ελέησόν με" (εκπνοή), που είχε καθαριστεί τέλεια μέσα και έξω, για να μπορέσει με την σειρά του να γίνει δοχείο της Χάριτος και μέγας Ιεραπόστολος της Αμερικής (δείτε εδώ)!


"ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ"

  Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Μόρφου, η Γερόντισσα από την Κρήτη και ο Αγιορείτης Γέροντας Εφραίμ από την Αμερική, συναντιόνταν εν Πνεύματι Αγίω και μιλούσαν θεολογικά! Άνευ κινητών και υπολογιστών, webex και zoom!


"ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ"

 Επίσης, η Γερόντισσα Γαλακτία, είχε και το χάρισμα της πνευματικής "τηλεμεταφοράς" πίσω στον χωροχρόνο, οπότε με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος μεταφερόταν ακόμη και στην ώρα Σταύρωσης του Χριστού, βιώνοντας τα φοβερά γεγονότα! 

  Παρόμοια εκπληκτικά χαρίσματα δίνει ο Θεός στα αγαπητά Ορθόδοξα παιδιά Του, που ζουν εν ασκήσει, σιωπή και προσευχή, λαμβάνοντας "πνευματική τηλεόραση", όπως ο Άγιος Παΐσιος, ο Άγιος Πορφύριος και τόσοι άλλοι, βλέποντας πίσω (παρελθόντα), εμπρός (μέλλοντα), κάτω (έγκατα γης) και πάνω (Παράδεισος)!

  Δείτε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα, ενώ ολόκληρη η σχετική ομιλία βρίσκεται όπως πάντα εδώ:

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δείτε ακόμη:


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου