ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Αυθεντικές μαρτυρίες και κείμενα - Βίντεο

Ο Άγιος Παϊσιος για τις νέες ταυτότητες


(ανανέωση 2) Μετά από πολλά χρόνια, πολλές θαυματουργικές αναβολές επί δεκαετίες, πλησιάσαμε για άλλη μια φορά, πιο πολύ από ποτέ τώρα, στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, για τις οποίες είχε προειδοποιήσει από το 1985 ο Άγιος Παΐσιος! Πριν 38 ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα ο "ασυρματιστής του Θεού", είχε μιλήσει ξεχωριστά και ειδικά για την ηλεκτρονική "κάρτα του πολίτη", που αποτελεί την επικίνδυνη εξέλιξη της ηλεκτρονικής ταυτότητας!


Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές από τις αυθεντικές, πραγματικές μαρτυρίες προσώπων που τον άκουσαν για το ζήτημα στο Άγιον Όρος ή την Σουρωτή, αλλά και τα αυθεντικά ιδιόχειρα κείμενά του, όλα τεκμηριωμένα με αναφορά πηγής.


1. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Άγιον Όρος 1985 μ.Χ.
"Να κρατήσετε τις παλιές"

Ο Κουρτέσης Χρήστος, Συνταξιούχος ΔΕΗ από την Κοζάνη, αναφέρει:

"Γνώρισα το Γέροντα Παΐσιο το 1985. Όταν τον συνάντησα, χωρίς να με γνωρίζει, με ρώτησε για τον πνευματικό μου:

"Τι κάνει ο πατήρ Νεόφυτος;".

"Καλά είναι, Γέροντα!",  του απάντησα. 

Ήταν κι άλλοι προσκυνητές, περί τα δέκα άτομα όλοι μαζί, και καθίσαμε στα κούτσουρα. Τότε, ο Γέροντας πήγε μέσα στο Κελλί του και μας έφερε την ταυτότητα ενός Ελληνοαμερικανού· στο πάνω μέρος είχε το γραμμωτό κώδικα και από κάτω τη φωτογραφία. Μας την έδειξε και μας είπε:

"Να κρατήσετε τις παλιές ταυτότητες και να ξεσηκωθείτε, αν θελήσουν να σας δώσουν τέτοια ταυτότητα. "Ταυτότητα" θα πει ότι ταυτίζεσαι· αντιπροσωπεύει, δηλαδή, αυτό που είσαι"(Μαρτυρίες προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, τόμος Β', εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία, Θεσσαλονίκη 2012, σελ. 215 - 216)

Παράδειγμα σημερινής "πράσινης κάρτας" ΗΠΑ

Κάτι παρόμοιο με την παραπάνω περιγραφή του 1985, χωρίς ακόμη τότε τσιπ, αλλά με barcode πάνω από την φωτογραφία, συναντούμε στις λεγόμενες "πράσινες κάρτες" των ΗΠΑ, όπως η παραπάνω.

Η περίφημη ταυτότητα της Εσθονίας με EMV τσιπ (πλακίδιο) αντί Rfid τσιπ

Και σήμερα όμως, π.χ. στην νέα ηλεκτρονική ταυτότητα της Εσθονίας, με τα περισσότερα στην Ευρώπη χαρακτηριστικά ασφαλείας (φαίνεται κάτι φοβούνται πολύ εκεί πάνω), εκτός από το τσιπ, έχουν βάλει και διπλό κώδικα barcode και κώδικα QR!

Άρα ο Γέροντας Παϊσιος δεν ήταν μόνον αντίθετος μόνον στο ηλεκτρονικό τσιπ της ταυτότητας, αλλά και στο barcode της. 


Η νέα τώρα ελληνική ταυτότητα, όπως δόθηκε στην δημοσιότητα, αφού είχε γραφεί το άρθρο, περιέχει επίσης τσιπ και μάλιστα ανέπαφο τύπου RFID, όπως φαίνεται και από το διεθνές σύμβολο "RFID CHIP" του ICAO, στην άνω δεξιά, όπως βλέπουμε, ζώνη της εμπρόσθιας όψης.


Θα υπάρχει δηλαδή στην ελληνική ταυτότητα τύπος ανέπαφου τσιπ RFID (Radio Frequency IDentification, δηλαδή "ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων"), ο οποίος χρησιμοποιείται αυτή την στιγμή, με μορφή κάψουλας και για "σφράγισμα" ανθρώπων στο χέρι, όπως είχε προφητέψει και ο Άγιος Παΐσιος, χαρακτηρίζοντας ακριβώς την νέα ταυτότητα "εισαγωγή του σφραγίσματος", όπως θα δούμε παρακάτω με τα ίδια του τα λόγια...

Εμφύτευση "ανέπαφου" τσιπ Rfid στο ανθρώπινο χέρι...

Το RFID τσιπ χρησιμοποιείται επίσης στις μέρες μας για "τσιπάρισμα" ζώων, με εμφύτευση για ταυτοποίηση...



2. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Άγιον Όρος 1986 μ.Χ.
"Να μην τις πάρετε"

Ο Κωρκουλιώτης Γεώργιος, Συνταξιούχος των ΕΛΤΑ από την Κόρινθο, διηγείται:

"Το 1986 ανέβηκα εσπευσμένα στο Άγιον Όρος για του θέμα του 666 στις ταυτότητες, που είχε προκύψει τότε. Και ρώτησα το Γέροντα τι να κάνουμε, διότι κάποιο σεβαστό πρόσωπο, σε κήρυγμά του στην Κόρινθο, είχε πει: "Πάρτε τες, δεν είναι τίποτε".

Ο Γέροντας, αμέσως, χωρίς να τον θίξει, έκανε ένα μορφασμό που δήλωνε την απορία του για το πώς είχε πέσει έξω εκείνος ο άγιος άνθρωπος. Και είπε:

"Για μένα, δεν είναι σφράγισμα το να πάρει κάποιος την ταυτότητα. Είναι, όμως, η εισαγωγή του σφραγίσματος. Γι΄ αυτο, να μην τις πάρετε"! (Μαρτυρίες προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, τόμος Β', εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία, Θεσσαλονίκη 2012, σελ. 151)

Δηλαδή ο Γέροντας εννοούσε πως δεν είναι το καθαυτό σφράγισμα του Αντιχρίστου, επειδή φυσικά δεν έχει λάβει ακόμη την εξουσία, αλλά είναι η εισαγωγή για το σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλαδή η προετοιμασία και γι΄αυτό δεν πρέπει να τις πάρουμε. Αφού έχουμε προειδοποιηθεί από την Αποκάλυψη. Παρακάτω θα ξεδιαλυθούν όλα πολύ πιο αναλυτικά και κατανοητά.



3. ΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - "ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ", Παναγούδα, 1987 μ.Χ.
"Κάρτα εξυπηρετήσεως"

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, βλέποντας όλη την ανησυχία που προκλήθηκε τότε, αλλά και την σύγχυση που επικράτησε, θέλησε το 1987 να προετοιμάσει και να ενημερώσει όλους τους Χριστιανούς για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες που σχεδίαζαν να δώσουν στον κόσμο σε Ε.Ε. και Ελλάδα. Και μάλιστα, επειδή είδε ότι ο κόσμος θα είναι μπερδεμένος (ας είναι καλά τα ΜΜΕ) τότεπήρε και έγραψε με το ίδιο του το χέρι, τον χαρακτηριστικό γραφικό του χαρακτήρα, το πολυτονικό σύστημα και τα ορθογραφικά του λάθη, ένα σημείωμα για να μοιραστεί σε όλους και να μην μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ότι είναι του Παϊσίου (δείτε το όλο εδώ)! 

Από αυτό λοιπόν καταγράφουμε τα κυριότερα σημεία που αφορούν την ηλεκτρονική ταυτότητα - κάρτα εξυπηρετήσεως (σ.σ. κάρτα του πολίτη):

"Πίσω λοιπόν και από το τέλειο σύστημα “κάρτας εξυπηρετήσεως” ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου. “Αποκ. Ιωάννου κεφ. ιγ’ 16 "ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς”. = 666.

....Κι ενώ τα σημεία φαίνωνται ξεκάθαρα· “το θηρίο” στης Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφίξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, “η εισαγωγή του σφραγίσματος” τι φανερώνουν;

...Μετά λοιπόν από την κάρτα, και την ταυτότητα, “το φακέλλωμα” για να προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα, θα λένε συνέχεια στην τηλεόραση, ότι πήρε κάποιος την κάρτα του δείνα και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα.

Από την άλλη μεριά, θα διαφημίζουν “το τέλειο σύστημα”· το σφράγισμα στο χέρι ή στο μέτωπο με ακτίνες λέϊζερ, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά, με το 666 το όνομα του αντιχρίστου.

Δυστυχώς και πάλι “ορισμένοι γνωστικοί” θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μην στενοχωρούνται· “δεν πιράζει αυτό, δεν είναι τίποτα, αρκεί εσωτερικά να πιστεύετε!..

...Επομένως ο διάβολος, ο αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητά μας ή στο χέρι, ή στο κεφάλι μας, με το σύμβολό του, δεν αγιάζονται, με το να βάλουμε και ένα Σταυρό...! (ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγίου Γέροντα πρωτοδημοσιεύθηκε αυτούσιο, φωτογραφικά, στο βιβλίο "ο Γέρων Παΐσιος, Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Άγιον Όρος 1994, σελ. 185 - 192)



4. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ
"Εισαγωγή του σφραγίσματος"

Από το επίσημο βιβλίο του Ιερού Ησυχαστηρίου "Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος" στην Σουρωτήόπου ο τάφος του Αγίου Παΐσίου και με τα λόγια που ο ίδιος είπε επί λέξη στις γερόντισσες, που αποτελούσαν πνευματικά του παιδιά, παραθέτουμε ό,τι ακριβώς είπε ο Γέροντας μεταξύ 1987 - 1994, για τις νέες ταυτότητες, που θα είναι πια ηλεκτρονικές, με τσιπ (Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Β΄, Πνευματική Αφύπνιση, σελ. 183 - 187)

- Γέροντα, είπε κάποιος: "Πως το πεντοχίλιαρο έχει το 666 και το χρησιμοποιούμε; το ίδιο θα είναι και η ταυτότητα".

- Το πεντοχίλιαρο είναι νόμισμα - και η λίρα της Αγγλίας έχει επάνω την Βικτώρια, αυτό δεν με πειράζει. "Τα Καίσαρος Καίσαρι". Εδώ όμως είναι η ταυτότητα μου, είναι κάτι προσωπικό· δεν είναι νόμισμα. Ταυτότητα σημαίνει ότι και η λέξη· ταυτίζεται δηλαδή κανείς μ' αυτά που δηλώνει. Βάζουν το διάβολο και υπογράφω ότι τον αποδέχομαι. Πώς να το κάνω αυτό;

- Γέροντα, τι σχέση έχει αυτή η ταυτότητα με το σφράγισμα;

- Η ταυτότητα δεν είναι το σφράγισμα, είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος.

- Ο κόσμος, Γέροντα, ρωτάει τι να κάνουν σχετικά με τις νέες ταυτότητες.

- Εσείς καλύτερα, όταν σας ρωτούν, να τους λέτε να συμβουλεύονται τους Πνευματικούς τους και να κάνουν υπομονή να δουν πως θα ενεργήσει η Εκκλησίαγιατί πολλοί κάνουν ερωτήσεις, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν τις απαντήσεις. Αφού ξεκάθαρα το γράφω στο φυλλάδιο "Σημεία των καιρών", ας ενεργήσει ο καθένας ανάλογα με την συνείδηση του. Βέβαια μερικοί είπαν: "Ε, αυτά είναι μια γνώμη ενός καλογήρου· δεν είναι η θέση της Εκκλησίας". Εγώ όμως δεν είπα δική μου γνώμη, αλλά διατύπωσα απλά τα λόγια του Χριστού, του Ευαγγελίου, γιατί την δική μας γνώμη πρέπει να την υποτάσσουμε στο θέλημα του Θεού, που εκφράζεται μέσα στο Ευαγγέλιο. Άλλοι, αντίθετα από όσα λέω, λένε ότι τα είπε ο π. Παΐσιος. Μερικοί πάλι που τα ακούν, αφού είναι τόσο σοβαρά θέματα, δεν ρωτούν αν είναι έτσι, αν πράγματι τα είπα, αλλά τα πιστεύουν. Εγώ δεν φοβάμαι· τα λέω έξω απ τα δόντια. Έρχονται στο Καλύβι, πετάν εξάρια στο κουτί. Καλά αυτά, τέλος πάντων! Μια μέρα πέταξαν μια πινακίδα έξω από την πόρτα… Νόμιζα ότι ήρθε κάποιος, δεν με βρήκε και έγραψε "απουσιάζει", για να το δει και κανείς άλλος. Κοιτάω μετά, τι να δω! Είχε μια βρισιά! Τέτοια βρισιά δεν είχα ακούσει ούτε κοσμικός. Θα φάει ένα σκούπισμα όλη αυτή η κατάσταση, αλλά θα περάσουμε μια μπόρα. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, και εμείς πρέπει να ξεσηκωθούμε με πολλή προσευχή. 

Άλλοι ενδιαφέρονται για το θέμα των ταυτοτήτων, άλλοι το εκμεταλλεύονται και δημιουργούν προβλήματα. Η Εκκλησία πρέπει να πάρει μια θέση σωστή. Να μιλήσει, να εξηγήσει στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση. Συγχρόνως να ζητήσει από το κράτος τουλάχιστον να μην είναι υποχρεωτική η νέα ταυτότητα.

Αν η Εκκλησία λάβει μια θέση σοβαρή και σεβασθούν την ελευθερία των πιστών, και όποιος θέλει θα βγάλει νέα ταυτότητα, όποιος θέλει θα έχει την παλιά, τότε θα την πληρώσουν μόνο μερικά γερά καρύδια, γιατί οι άλλοι θα τους πηγαίνουν κόντρα. Ο πολύς κόσμος θα κάνη την δουλειά του. Όσοι θα θέλουν να εξυπηρετηθούν θα έχουν την νέα και οι άλλοι οι καημένοι, οι ευλαβείς θα έχουν την παλιά ταυτότητα και θα τους ταλαιπωρούν.

Τώρα αφού ο υπουργός υποσχέθηκε να μη βάλει το 666 στις ταυτότητες ούτε ορατώς, ούτε αοράτως, και αυτό κάτι είναι. Θα κάνουμε υπομονή, θα δείξουν τα πράγματα. Και μόνον που λένε ότι δεν βάζουν το 666, είναι κάτι. Αρνούνται και οι ίδιοι. Ας δούμε τελικά τι θα βάλουν. Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί να ‘ρθη και η οργή του Θεού. Ύστερα, δεν είναι ότι σε είκοσι τέσσερις ώρες θα πρέπει να βγάλουν όλοι ταυτότητες. Ας βγουν οι πρώτες· θα εξετασθούν και, αν βγει ψεύτης ο υπουργός, θα είναι δίκαιος ο αγώνας. Αν τώρα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες, εκείνοι θα πουν: "Να αυτοί δημιουργούν ταραχές. Ενώ δεν τίθεται θέμα φωνάζουν και διαμαρτύρονται". Το σκυλί, αν είναι καλός φύλακας, γαυγίζει, όταν έρχεται ο κλέφτης. Όταν ο κλέφτης φύγει  σταματάει. Αν συνεχίσει να γαυγίζει, τότε δεν είναι καλός φύλακας.

- Γέροντα, είπαν ακόμη, επειδή έχουμε ανεξιθρησκία, να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στις νέες ταυτότητες.

- Ναι, αυτούς δεν τους ενδιαφέρει, εμένα όμως με ενδιαφέρει, γιατί είναι η ταυτότητά μου. Γράφει από πού είμαι και τι είμαι. Αν δεν μπει το θρήσκευμα, θα δημιουργηθούν προβλήματα. Θα πάει λ.χ. ένας στο γραφείο γάμων. Αν λέει η ταυτότητα "Ορθόδοξος" - άσχετα πόσων καρατίων είναι - εντάξει. Αν όμως δεν γράφει το θρήσκευμα, πώς θα του δώσουν άδεια γάμου; Για την Εκκλησία αυτό είναι μπέρδεμα. Αν πάλι μπει το θρήσκευμα προαιρετικά, θα είναι και σαν ομολογία. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη. Εδώ είναι διαφορετικά.

Σιγά - σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το "φακέλωμα", θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πουν: "Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήματα θα καταργηθούν". Θα δίνει κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζει, και ο καταστηματάρχης θα παίρνει τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχει κάρτα, δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζει. Από το άλλο μέρος θα αρχίζουν να διαφημίζουν "το τέλειο σύστημα", το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ με το 666 στο χέρι ή στο μέτωπο, που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια: "Πιο σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του. Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρει ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει". Γι’ αυτό τώρα αφήνουν τους ληστές, τους κακοποιούς να οργώνουν. Δεκαπέντε Κελλιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν, για να τον ληστέψουν. Έτσι θα βρει τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήσει και να πάρει ότι θέλει. Ας πούμε, αν θέλει να καταπατήσει ένα χωράφι, θα πει ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι, οπότε άντε να βρεις άκρη. Θα πουν μετά οι αρμόδιοι: "Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε· ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ μπορεί να γίνει", και θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάει μετά το κομπιούτερ, θα βλέπει αν είσαι σφραγισμένος, για να σε εξυπηρετήσει ή όχι. 

Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουν με αυτό το σύστημα. Γι' αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στη φυλακή. Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις, για να περάσουν από άλλο δικαστήριο· από την μία πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πουν: "Μας συγχωρείς, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος, θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο".

- Γέροντα, θα μπορούν να επιβάλλουν με την βία το σφράγισμα;

- Μέχρι εκεί η… ευγένεια τους δεν θα φθάσει! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι... Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος αν δεν έχει το σφράγισμα. Θα λένε: "Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν, δεν θα δυσκολευόσασταν". Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολάρια, αν έχει, θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί. Γι' αυτό, αν φροντίσει κανείς να ζει από τώρα απλά, λιτά, θα μπορεί να ζήσει εκείνα τα χρόνια. Να έχει κανένα χωραφάκι, για να μπορεί να καλλιεργήσει λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλει λίγα ελαιόδεντρα, και τότε με κανένα ζώο, καμία κατσίκα, λίγες κότες θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της οικογένειας τουΓιατί και προμήθειες να κάνεις, δεν ωφελεί πολύ, αφού και τρόφιμα δεν κρατούν· χαλούν γρήγορα. Φυσικά, το στρίμωγμα θα διαρκέσει λίγο, τρία - τριάμισι χρόνιαΘα συντομευτούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήσει αβοήθητο τον άνθρωπο".


5. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
"Σε μία κάρτα"

Ο Ιερομόναχος π. Γρηγόριος Παπασωτηρίου, Πνευματικός του Ι. Ησυχαστηρίου "Αγ. Ιωάννης ο Πρόδρομος" στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, αναφέρει τι του είπε ο Άγιος Παΐσιος για την "κάρτα":

"Ο μακαριστός Γέροντας Παίσιος, σε σχετική συζήτηση που είχαμε, μου ανέφερε τα εξής αποκαλυπτικά και λίαν διαφωτιστικά για τις ημέρες μας: 

"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Όταν, όμως, κάποτε τα συγκεντρώσουν όλα (εννοούσε: ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα υγείας, δίπλωμα οδήγησης κ.λπ.) σε μία κάρτα, αυτήν να μην την πάρετε, γιατί αυτή θα έχει σχέση με το σφράγισμα"! (Μαρτυρίες προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, τόμος Β', εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία, Θεσσαλονίκη 2012, σελ. 62)

Είναι σαφέστατο τώρα πια, ότι ο Άγιος Γέροντας αναφερόταν σε αυτό που μας λένε από τον καιρό του Γιωργάκη "κάρτα του πολίτη", που ξεκινά όμως σαν ηλεκτρονική ταυτότητα, βασισμένη στο ευρωπαϊκό πρότυπο eIDAS, ώστε να έχει διαλειτουργικότητα, να μπορεί δηλαδή να συνδέεται άμεσα ή μελλοντικά με όλα τα άλλα ηλεκτρονικά συστήματα τους κράτους, των δημοσίων υπηρεσιών, των τραπεζών, των νοσοκομείων, τόσο της χώρας, όσων και των άλλων χωρών της Ε.Ε., για να ελεγχόμαστε "καλύτερα" και "πλατύτερα" και στο τέλος παγκόσμια...

Αυτή την στιγμή μάλιστα, η νέα ταυτότητα μετατρέπεται ταυτόχρονα σε ενδοευρωπαϊκό διαβατήριο, παίζοντας ήδη και άμεσα δύο ρόλους! Ενοποιώντας ρόλους διαφορετικών καρτών, ενώ αναμένονται και άλλοι.

Ενδεικτικό είναι στο ΦΕΚ Β' - 824, 17-2-2023 και το άρθρο 4, δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης αυτών των στοιχείων σύνδεσης με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που μετατρέπουν την "ταυτότητα" σε "κάρτα (εξυπηρέτησης) του πολίτη":

"Επιπλέον, στο ως άνω ηλεκτρονικό μέσο αποθηκεύονται το επώνυμο πατέρα, επώνυμο μητέρας, ο Δήμος εγγραφής, ο αριθμός δημοτολογίου και ο τόπος έκδοσης του δελτίου, ενώ θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εάν αποφασισθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσο"!

Σε μια τέτοια περίπτωση, αντί για ΑΦΜ και ΑΜΚΑ (οικονομικές υπηρεσίες - τράπεζες και νοσοκομεία - εξετάσεις - φαρμακεία), θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά ο αριθμός της νέας ταυτότητας - κάρτας του πολίτη, που χαρακτηρίζεται ως "Αριθμός Πρόσβασης Κάρτας (CAN  - Card Access Number)! 

Αφαίρεσαν την έντυπη αναγραφή του ΑΜΚΑ από τις αρχικές προδιαγραφές του 2018 της οπίσθιας όψης ταυτότητας, με την τροποποίηση της 17-2-2023... 

Γι΄ αυτό ονομάζεται "Αριθμός Πρόσβασης" και όχι "Αριθμός Ταυτότητας", επειδή μελλοντικά, όταν η ηλεκτρονική ταυτότητα θα μετατραπεί εν μία νυχτί σε "κάρτα του πολίτη", δίχως την οποία δεν θα μπορεί κανείς πια να αγοράζει ή να πουλά (Αποκάλυψη), θα του δίνει "Πρόσβαση" στο Δημόσιο (π.χ. Εφορία, Taxis), στην Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη (Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία, Εξετάσεις, Φαρμακεία), στις Τράπεζες (αναλήψεις, καταθέσεις, κινήσεις), ενώ αντιστρόφως θα δίνει "Πρόσβαση" και των Υπηρεσιών αυτών στα δεδομένα και την ταυτότητα του πολίτη, όπως και σε ό,τι κάνει ή έχει...

Αυτό σημαίνει μια "ολοκληρωμένη" ...εξυπηρέτηση και παράλληλα έναν ολοκληρωτικό έλεγχο του πολίτη, αφού χωρίς πια αυτή την μοναδική κάρτα, με τον μοναδικό αριθμό, ο άνθρωπος ΔΕΝ θα μπορεί να ζει και να υπάρχει: "ίνα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού (666)"! 

Γι΄ αυτό ο Άγιος Παΐσιος τόνισε ότι όταν πάνε να τα συγκεντρώσουν όλα σε μια κάρτα να μην την πάρετε γιατί θα έχει σχέση με το σφράγισμα! Άρα επαληθεύεται πλήρως! Διότι αυτό ακριβώς πάνε να κάνουν, αφού σε πρώτο στάδιο περάσουν την κάρτα σαν ταυτότητα...

Μάλιστα, ο "Αριθμός Πρόσβασης Κάρτας (CAN)", δεν θα είναι απλά τυπωμένος στην ταυτότητα - κάρτα του πολίτη, αλλά πιθανότατα, όπως συμβαίνει στην Γερμανία, θα είναι χαραγμένος με λέιζερ! Που σημαίνει ότι θα είναι πράγματι "χάραγμα" και επομένως θα είναι αντιληπτός και με την αφή...

Χωρίς αυτόν τον μοναδικό αριθμό (CAN) δεν θα μπορείς να ΚΑΝεις τίποτα... Ούτε να ταξιδέψεις στην Ε.Ε. όπου η εθνική ταυτότητα των κρατών μελών, παίζει τον ρόλο Διαβατηρίου!

Να γιατί έχει μεγάλη σημασία λοιπόν:

1. Το να μην περιέχεται εξ αρχής ούτε τσιπ, ούτε το "666" με οποιαδήποτε μορφή, όνομα, αριθμό, σύμβολο ή κωδικό, ορατό ή αόρατο από το απλό μάτι.

2. Το να μην προστεθεί στην συνέχεια ηλεκτρονικά στο σώμα της κάρτας ή το τσιπ, στην ίδια ή σε μια ανανεωμένη ταυτότητα.

3. Το να μην είναι όλα μαζί σε μία "κάρτα Νταχάου", για να υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι και ταυτοποίησης και συναλλαγών, ώστε να μπορεί κανείς και να πουλήσει και να αγοράσει ελεύθερα με τα χρήματά του, χωρίς κάρτες και "καρτέλ" του αντίχριστου Παγκόσμιου Ολοκληρωτικού Σκοταδισμού...

4. Το να μην περάσει ο αριθμός της κάρτας (CAN), με ή "χωρίς" το "666" ή οποιοδήποτε άλλο αναγνωριστικό πάνω μας, ειδικά στο δεξί χέρι ή το μέτωπο...

Δείτε το βίντεο του Ν.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δείτε ακόμη





Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου