ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑ: ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ - Βίντεο


  Ο Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα προείπε ότι μόλις φύγει θα αρχίσουν όλα τα μεγάλα που θα συγκλονίσουν την ανθρωπότητα, όπως επιδημίες, σεισμοί, πείνες, Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και δεν θα σταματούν μέχρι να έρθει η μεγάλη ειρήνη, με την απόδοση της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα, την έγερση του "μαρμαρωμένου" Βασιλέα Ιωάννη, την παγκόσμια αναλαμπή της Ορθοδοξίας και του πιστού Ορθόδοξου Ελληνισμού! (δείτε εδώ, εδώ και εδώ)

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...

 Και πράγματι, μόλις έφυγε στις 8 - 12- 2019 μ.Χ., άρχισε η παγκόσμια μάστιγα του κορωνοϊού, που ονομάστηκε Covid 19, επειδή ακριβώς εκδηλώθηκε στο τέλος του 2019 (Δεκέμβριος, αγορά θαλασσινών Γουχάν Κίνας) για να βυθίσει τελικά σε χάος ολόκληρο τον κόσμο το 2020, με καταστροφικές επιπτώσεις στην Οικονομία και την κοινωνία.

  Επομένως ο Γέροντας επαληθεύθηκε άμεσα και άρα τα δεινά ξεκίνησαν...

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ

 Στο βίντεο ο Μητροπολίτης Μόρφου μνημονεύει τον άγιο Γέροντα Εφραίμ και θυμίζει τι είχε πει σχετικά, αλλά και τους λόγους που θα συμβούν όλες οι μεγάλες επερχόμενες συμφορές. Και οι λόγοι αυτοί είναι οι αμετανόητες εκτρώσεις και τα παρά φύση σαρκικά που γίνονται εντός ή εκτός των γάμων.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου