"ΒΟΜΒΑ" ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ: Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ! ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ!



 Σάλο προκαλεί η εμμονή Βούλγαρου Ευρωβουλευτή να αποκαλεί "Βουλγαρική" την "Μακεδονία", ταράζοντας τα Βαλκάνια και επαναφέροντας εφιάλτες, που ανέστησε δυστυχώς η εφιαλτική ακριβώς Συμφωνία των Πρεσπών, ξυπνώντας τον Βουλγαρικό Μεγαλοϊδεατισμό.

 Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής Άνγκελ Ντζαμπάζκι (Angel Dzhambazki), Αντιπρόεδρος του βουλγαρικού B"M"RO του Καρακατσάνοφ, με απανωτά μηνύματα και βίντεό του στα κοινωνικά δίκτυα αποκαλεί "Βουλγαρική" την "Μακεδονία"!

  Θυμίζουμε ότι B"M"RO, σημαίνει "Εσωτερική "Μακεδονική" Επαναστατική Οργάνωση", δηλαδή οι τρομοκρατικές οργανώσεις των Κομιτατζήδων που αιματοκύλισαν την Μακεδονία μας στα χρόνια του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα! Και κόμματα Β"Μ"RO ή V"M"RO, υπάρχουν και στα Σκόπια (Γκρούεφσκι - Μιτσκόσκι - Μιλοσόσκι) και στην Βουλγαρία (Καρακατσάνοφ - Ντζαμπάζκι). Μάλιστα ο Καρακατσάνοφ ήταν μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, επιβάλλοντας βέτο στα Σκόπια, μέχρι να υποχρεωθούν να δηλώσουν Βούλγαροι, με βουλγαρική γλώσσα (δείτε εδώ και εδώ)!


"Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ"


 Ειδικότερα, από την πόλη Γκότσε Ντέλτσεφ (όπως μετονόμασαν το 1951 οι Βούλγαροι το ελληνικό Άνω Νευροκόπι) και μπροστά από το μνημείο του ομώνυμου Αρχικομιτατζή, ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής Άνγκελ Ντζαμπάζκι με βίντεό του υποστήριξε ότι "η Μακεδονία είναι μία και βουλγαρική", θεωρώντας Βούλγαρους τους Σκοπιανούς και τεχνητά τα σύνορα!

 ΑΝΓΚΕΛ ΝΤΖΑΜΠΑΖΚΙ 20-6-2021: "Η "Μακεδονία" είναι μία, είναι βουλγαρική και στις δύο πλευρές των τεχνητών συνόρων ζει ένα έθνος
  Ζήτω η Βουλγαρία! Ζήτω η ενωμένη πατρίδα μας"!

 Αυτό το "ενωμένη πατρίδα μας" σημαίνει όμως "Μεγάλη Βουλγαρία"... Αυτό που υποτίθεται πως "ήθελαν να αποφύγουν" οι θιασώτες της Συμφωνίας των Πρεσπών, που ποτέ δεν δέχθηκε και δεν υπέγραψε ο ελληνικός λαός, καθιστώντας την απολύτως άκυρη και ανενεργή. (δείτε εδώ την Βίβλο Ακυρότητας)

  Αλλά το πιο ανησυχητικό όλων είναι εκείνο το "η "Μακεδονία" είναι μία και βουλγαρική", που ενώ φαίνεται προς στιγμήν ότι αφορά τα Σκόπια, στην ουσία αφορά και στοχεύει την Ελλάδα, "ενοποιώντας" και "βουλγαροποιώντας" την "όλη" κατ' αυτούς "Μακεδονία", η οποία φτάνει ως το Αιγαίο...


1941 - ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ


 Μάλιστα το ποια  εννοεί "Μακεδονία" ο Ντζαμπάζκι, φαίνεται από την πρόσφατη δημοσίευση αφίσας του (19-4-2021) που αφορά την εισβολή Βουλγαρικού Στρατού όχι μόνο στα Σκόπια ("Μακεδονία του Βαρδάρη" τα αναφέρει), αλλά και την Ανατολική Μακεδονία ("Μακεδονία του Αιγαίου" την ονομάζει) και Θράκη μας, το διάστημα 19 - 20 Απριλίου 1941, στα πλαίσια της δόλιας και άνανδρης συμμαχίας της Βουλγαρίας με την Ναζιστική Γερμανία! (δείτε εδώ)


 Ήταν τότε η αρχή μιας ακόμη εφιαλτικής περιόδου βουλγαρικής κατοχής ελληνικών εδαφών, τα οποία η Σόφια "προσάρτησε" παράνομα στην Βουλγαρία, ασκώντας τρομακτική βία, διωγμό, φυλακίσεις, εκτελέσεις, εκτοπισμούς και επιβολή ασιτίας στους Έλληνες της Α. Μακεδονίας και Θράκης, με περίπου 50.000 θύματα! Ένα ακόμη φρικτό Ολοκαύτωμα του βόρειου, Μακεδονικού κυρίως, Ελληνισμού! Της περήφανης, μαρτυρικής και αιώνια ελληνικής εμπροσθοφυλακής της Ελλάδας!

  Επομένως, όταν ο Ντζαμπάζκι και το βουλγαρικό B"M"RO λένε "Μακεδονία", εννοούν την αληθινή Μακεδονία, το έδαφος της βόρειας Ελλάδας, την γη του Φιλίππου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των ηρωικών Μακεδονομάχων!

   Το "η "Μακεδονία" είναι μία και βουλγαρική" σημαίνει λοιπόν ότι η "βόρειος Ελλάδα είναι βουλγαρική", κάτι που θα πρέπει να ξυπνήσει αμέσως την βαριά κοιμώμενη Κυβέρνηση και να προχωρήσει σε εντονότατη διαμαρτυρία.

   Αλλά όλα αυτά όμως είναι τα απόνερα της Συμφωνίας των Πρεσπών, που "δικαίωσε" όπως είπαμε - και αποδεικνύεται περίτρανα πλέον - μονάχα τους Κομιτατζήδες, εξορίζοντας την ιστορική αλήθεια και δικαιοσύνη, που πάντα επιστρέφουν και εκδικούνται τους Εφιάλτες!



"Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ΞΑΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ"



 Ο Άνγκελ Ντζαμπάζκι είχε "ξαναχτυπήσει" πάντως λίγες ημέρες πριν, με άλλο μήνυμά του:

ΑΝΓΚΕΛ ΝΤΖΑΜΠΑΖΚΙ 18-6-2021:"Η "Μακεδονία" είναι Βουλγαρική. Γεγονός που δεν χρειάζεται αποδείξεις. Γεγονός που ξεχνάει ο Ζόραν Ζάεφ όταν βρίσκεται στα Σκόπια. Και θυμάται μόνο όταν ζητάει κάτι. Η Βουλγαρία πάντα αγαπούσε την "Μακεδονία". Αλλά η Βουλγαρία δεν πρέπει να εκβιάζεται! Η φιλία χτίζεται με εμπιστοσύνη και συνέπεια.

Η αλήθεια δεν μπορεί να καταστρατηγείται, και η μοίρα του κάθε προδότη  είναι να απορριφθεί από την ιστορία. Η Βουλγαρία και οι Βούλγαροι Πατριώτες θα συνεχίσουν την μάχη μας για την αλήθεια!"


ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"


  Παρόμοιο μήνυμα είχε στείλει ο Βούλγαρος Ευρωβουλευτής με βίντεό του και στις 29 Μαρτίου 2021, τονίζοντας πως "η "Μακεδονία" είναι Βουλγαρική", με "προσωρινούς Κυβερνήτες", πως τα Σκόπια "εφεύραν ψεύτικη Ιστορία" και ότι ακόμη και "η Αχρίδα είναι βουλγαρική"!


 ΑΝΓΚΕΛ ΝΤΖΑΜΠΑΖΚΙ 29-3-2021: Η "Μακεδονία" είναι βουλγαρική και η Βουλγαρία είναι πάνω από όλα.

 ...Αγαπητοί μου, λέω από σεβασμό στην ανατροφή μου, τους προσωρινούς ηγέτες της "Μακεδονίας" μας -  δεν μπορείτε να ζήσετε τον 21 αιώνα χωρίς να αναγνωρίσετε τον 20 αιώνα.

  Όσο περισσότερο ψέματα, τόσο περισσότερο θα λάμπει η αλήθεια. Όσο πιο έντονα εφευρίσκετε τη νέα ψεύτικη ιστορία σας, τόσο πιο δυνατά θα καταρρεύσει, τα ψεύτικα θεμέλια πάνω στα οποία έχετε χτίσει το άθλιο δώρο σας θα αποτύχουν

 Όσο πιο υστερικά μισείτε τη Σόφια, τόσο περισσότερο παραμένει βουλγαρική η Αχρίδα. 

 Όσο πιο δυνατά φωνάζετε τα ψέματά σας, τόσο πιο γρήγορα και πιο τρομερό θα είναι το τέλος σας"!


ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  Από τα λόγια του Αντιπροέδρου του βουλγαρικού B"M"RO (γιατί υπάρχει και το αντίστοιχο σκοπιανικό), αλλά και όσα έχει πει ο Πρόεδρος του και μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ (εδώ και εδώ), φαίνεται καθαρά ποιος είναι ο κύριος λόγος του πρόσφατου βουλγαρικού βέτο (εδώ) στην προσπάθεια ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.: η ενσωμάτωση του κρατιδίου στην Βουλγαρία με ονομασία "Μακεδονία"! Ώστε έπειτα διά αυτής της ονομασίας, να διεκδικηθεί και η πραγματική Μακεδονία, η βόρεια δηλαδή Ελλάδα με τα λιμάνια της! (χάρτης Μεγάλης Βουλγαρίας Καρακατσάνοφ στην εορτής της γυναίκας Μάρτιος 2021, εδώ)

  Κρίσιμες πάντως και καθοριστικές για τα παραπέρα, είναι οι πρόωρες Εκλογές της 11ης Ιουλίου στην Βουλγαρία, μαζί με τις οποίες κρίνεται και η συνέχιση ή όχι του βουλγαρικού βέτο στα Σκόπια.


Η ΣΙΩΠΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  Βέβαια η κυβέρνηση των Σκοπίων διαμαρτύρεται στο Υπουργείο Εξωτερικών της Σόφιας για τις απειλητικές δηλώσεις Ντζαμπάζκι.

 Εκείνη που δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου πάντως είναι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που προφανώς όταν ακούει "Μακεδονία" σκέφτεται Σκόπια, και όχι Ελλάδα...

  Και όμως. Η πρόκληση του Βούλγαρου Ευρωβουλευτή δεν στρέφεται κατά των Σκοπίων. Γιατί τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία! Μακεδονία είναι μόνον η Ελλάδα και αυτή θα έπρεπε να αντιδράσει...  

 Το μόνο όμως που αντιδρά όλα αυτά τα χρόνια είναι το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, το "σπαθί της Ελλάδας"! Το μόνο που κρατά με την έξυπνη ονομασία του ανοιχτό για πάντα το εθνικό θέμα και έχει δικαιωθεί απολύτως, όταν έλεγε ότι τυχόν ελληνική αναγνώριση των Σκοπίων σαν "Β. Μακεδονία" θα άνοιγε την όρεξη της Βουλγαρίας (δείτε εδώ), αφού οι ανόητοι ηγέτες μας αναγνώρισαν και δικαίωσαν έτσι για πρώτη φορά την προπαγάνδα των Κομιτατζήδων, για την δήθεν ύπαρξη "Μακεδονικού" Κράτους και "Μακεδόνων", επιτελώντας τεράστιο και ασυγχώρητο εθνικό έγκλημα!


ΜΠΟΖΙΝΤΑΡ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ

 Οφείλουμε πάντως, σε αντίθεση με το ακραίο βουλγαρικό B"M"RO, να σημειώσουμε την ορθή θέση που έχει πάρει στο παρελθόν ο γνωστός Βούλγαρος ιστορικός Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ που το 2017 υποστήριζε πως "οι Έλληνες έχουν δίκιο, διότι η Μακεδονία είναι μέλος του αρχαίου ελληνικού κράτους και του ελληνικού έθνους" και ότι το κρατίδιο πρέπει να λάβει ονομασία που να μην εμπεριέχει τον ελληνικό όρο Μακεδονία! (δείτε εδώ)

  Ποιος Έλληνας Πανεπιστημιακός τόλμησε δημόσια να πει ποτέ κάτι τέτοιο; (δείτε εδώ)

 Πού είναι οι Καθηγητές Πανεπιστημίων με το όνομα του Αριστοτέλη, με το όνομα της Μακεδονίας, με το όνομα του Καποδίστρια, να υπερασπιστούν με μία ξεκάθαρη ανακοίνωσή τους την μοναδικότητα και Ελληνικότητα του Ονόματος και να απαιτήσουν την  άμεση Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών;

 Πού είναι οι σοφοί των Αμφιθεάτρων, να οργανώσουν παντού Επιστημονικά Συλλαλητήρια, αποδεικνύοντας την ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών, καλώντας όλο τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και εκπαιδευτικό κόσμο να αποκαλεί σκέτο "Σκόπια" το κρατίδιο του σφετερισμού του ελληνικού ονόματος και του ελληνικού εδάφους;

  Πού είναι οι ποιητές, οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί, οι πνευματικοί άνθρωποι να αντισταθούν στα κατακάθια του Ναζισμού και του Σοβιετισμού, που εξακολουθούν να απειλούν την χώρα μας και την Δημοκρατία μας;

  Πού είναι οι Εκδότες, οι Δημοσιογράφοι, οι Δημοσιολόγοι, να πουν επιτέλους την αλήθεια, ότι δεν υπήρξε και δεν μπορεί να υπάρχει χώρα που να λέγεται "Β. Μακεδονία", όπως δεν μπορεί να υπάρχει και χώρα που να λέγεται "Β. Κύπρος";

  Πού είναι οι Πρόεδροι Δημοκρατίας, οι Πρωθυπουργοί, οι Πρόεδροι Ομάδων, οι Βιομήχανοι, να καταγγείλουν μαζικά και δημόσια το έγκλημα των Πρεσπών, να δείξουν ότι έχουν τιμή και συνείδηση, ότι είναι άξιοι Έλληνες, να αφήσουν όνομα, να κάνουν περήφανα τα παιδιά, τον λαό και το έθνος τους;

  Γιατί κατά τον Ελύτη  "Έλληνας σημαίνει να αισθάνεσαι και ν’ αντιδράς κατά έναν ορισμένο τρόπο"! Που σημαίνει πως αν δεν αισθάνεσαι και δεν αντιδράς με τον αιώνιο, πατροπαράδοτο, γεμάτο από γενναιότητα, ευαισθησία και ηρωισμό, αυτού του ευλογημένου βράχου, τρόπο, δεν είσαι πια Έλληνας...

   Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου