ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!


  Σε τιτάνια πρόκληση κατά της Ελλάδας προχώρησαν τα Σκόπια, ανεβάζοντας βίντεο - κλιπ στο επίσημο κανάλι της λεγόμενης "Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Μακεδονίας" (ΦΦ"Μ"), στο οποίο τραγουδούν προκλητικότατα "Μακεδονία - Μακεδονία πάμε Ευρωπαϊκό"!


"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


  Το επίσημο βίντεο δημιουργήθηκε  στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου EURO 2020, που λόγω κορωνοϊού είχε αναβληθεί πέρυσι και διεξάγεται ως γνωστόν φέτος, το 2021.

 Στην κινηματογραφικής ποιότητας παραγωγή, όπου εμφανίζεται η η Εθνική Σκοπίων ακούγεται προκλητικά η ασυγκράτητη ιαχή "Μακεδονία - Μακεδονία"! 

  Επίσης, στο μουσικό βίντεο, με το οποίο οι Σκοπιανοί καμαρώνουν την συμμετοχή τους στο EURO 2020/21 προβάλλεται κατά κόρον το προκλητικό σήμα "ΦΦΜ" που σημαίνει "Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

 Οι Σκοπιανοί μετά τις Πρέσπες φορτσάρουν για τα καλά, γελώντας πραγματικά με εμάς, τα αιώνια κορόιδα και τις θλιβερές ηγεσίες μας, που δεν είναι άξιες να υπερασπιστούν ούτε μια φέτα καρπούζι...



"Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


  Προκλητικότατοι είναι και οι στίχοι του τραγουδιού για την ΦΦ"Μ", που εύχεται "η Ευρώπη να κλονιστεί από μια ισχυρή "Μακεδονία"":


"Κόκκινοι-κίτρινοι ήρωες, 
οι γενναίοι λύγκες μας,
πιστέψτε ακράδαντα στην επιτυχία, 
οι οδυνηρές ήττες δεν μας κάνουν πιο δυνατούς,
για το σπίτι μας, για το όνειρό μας, 
για ολόκληρο το έθνος μας,
κύριε (σ.σ Ιγκόρ Ανγκέλοφσκι) επικεφαλής του Κόκκινου Στρατού
η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σας γιορτάζει.

Συμφωνούμε και πάμε μαζί σας, 
για να σας φτιάξουμε δυνατά,
ας κλονιστεί ολόκληρη η Ευρώπη τώρα, 
από μια ισχυρή, ισχυρή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Πηγαίνουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 
υπάρχει ένα μέρος για εμάς,
πηγαίνουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 
το παιδικό μας όνειρο.

Pandev, Elmas, Darko, Visar and Stefan, 
Xhani Alioski, πραγματικοί πολεμιστές
δεν έχουμε προβλήματα με τον Bardi και τον Ademi, 
πάντα σε νέες νίκες"


ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


 Στο προκλητικότατο κατά της Ελλάδας βίντεο προβάλλεται ακόμη και τατουάζ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" πάνω στο στήθος των ψευτο"Μακεδόνων" αθλητών, προκαλώντας ρίγη αγανάκτησης στους Έλληνες όλου του κόσμου!



 Η δε Κυβέρνηση Μητσοτάκη γελοιοποιείται έτσι απόλυτα, δείχνοντας πόσο συνένοχη είναι, αφού όχι μόνο αποδέχεται την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά την υπηρετεί σαν κλητήρας!


ΑΜΕΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


 Αποδεικνύεται λοιπόν ξεκάθαρα,  ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν απολύτως εγκληματική και ολέθρια και πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν όχι μόνο όσοι την υπέγραψαν, αλλά και όσοι την αποδέχτηκαν και την υπηρετούν, όπως ο νυν Πρωθυπουργός, που υποδεχόμενος δύο φορές τον Ζάεφ στην Αθήνα, έχει δώσει τόσο θράσος στα Σκόπια, ώστε όχι μόνο πια να μιλούν, αλλά και να τραγουδούν πλέον, πως αυτοί είναι η "Μακεδονία"!


 Η ακύρωση της καταστροφικής Συμφωνίας πρέπει να είναι άμεση και βροντερή, σαν Μακεδονική Φάλαγγα, δίνοντας παράλληλα μήνυμα αποφασιστικότητας και στην Τουρκία, γιατί βλέποντας οι Τούρκοι πόσο μας εμπαίζουν τα μικρά Σκόπια, θα ζητήσουν ακόμη και την ...Ακρόπολη! Τώρα μάλιστα που στρώθηκε με τσιμέντο, είναι ό,τι πρέπει για ντεκόρ Συμφωνιών με κωδικό  "Πρέσπες του Αιγαίου"...



 Καμαρώστε στο επίσημο σκοπιανικό βίντεο το αποτέλεσμα της Συμφωνίας των Πρεσπών! Καμαρώστε το πού έχουν καταντήσει την Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι μεγάλοι συνένοχοι, οι μεγάλοι συνέταιροι, οι μεγάλοι "νονοί" των Σκοπίων:

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου