ΜΟΡΦΟΥ: ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΕΜΟ! Μόλις πέσει όμως... Δείτε το βίντεο


   Χάρη στον Ερντογάν δεν έχουμε ακόμη πόλεμο, τόνισε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, προειδοποιώντας πως μόλις πέσει οι Τούρκοι θα μας ριχτούν ασυγκράτητοι!



ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

   "Εμείς, το ότι ακόμα δεν έγινε πόλεμος, το οφείλουμε ξέρετε εις τον Ερντογάν! Έπεσε ο Ερντογάν δεν τους συγκρατεί κανένας! Κανένας δεν τους συγκρατεί! Βέβαια 'ε να βγάλουν τα μάτια τους, αλλά 'ε να 'χουμε και εμείς απώλειες".



ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 Πράγματι, όποιος δει ψύχραιμα τα πράγματα, θα διαπιστώσει και πάλι την θαυμαστή Πρόνοια του Θεού, καθώς ο μεγάλης (εκ Ριζούντας Πόντου) ηγέτης της Τουρκίας, τελικά βοηθά Ελλάδα και Κύπρο. Πώς;

  1. Αφυπνίζει τον λαό μας και κρατά σε εγρήγορση τις Ένοπλες Δυνάμεις.

 2. Υποχρεώνει τις πολιτικές ηγεσίες μας σε δυνατά εξοπλιστικά προγράμματα, που θα χρειαστούν την δύσκολη ώρα. Αν δεν ήταν ο Ερντογάν θα παιρνόταν άμεσα π.χ. η απόφαση για Rafale και φρεγάτες Belharra; Θα θωρακιζόταν ο Έβρος με νέα συστήματα και μέσα; Θα προχωρούσε ο εξοπλισμός του Λιμενικού; Θα άλλαζε στόχευση και "καύσιμα" η Εξωτερική μας πολιτική, απλώνοντας μεθοδικά και εντατικά την επιρροή της σε Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, Περσικό Κόλπο και Ινδία, "κυκλώνοντας" σιγά σιγά την Τουρκία;

 3. Αναγκάζει τις ΗΠΑ να βγάλουν την Τουρκία από το πρόγραμμα των αόρατων  F-35, προσανατολίζοντάς τες να τα δώσουν τελικά στην Ελλάδα! Πρόκειται για ασύλληπτη στροφή εάν ευοδωθεί.

 4. Κατατάσσει την Τουρκία στις "επικίνδυνες χώρες" για την Δύση, λόγω του ακραίου ισλαμισμού που εκκολάπτει και της μεταναστευτικής βόμβας που οπλίζει.

 5. Ωθεί τον ευαίσθητο Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας, για να ακολουθήσει η Ελληνική...

 6. Αναζωπυρώνει τα σχέδια δημιουργίας και αναγνώρισης από ΗΠΑ του ανεξάρτητου Κουρδιστάν, απόφαση που είχε συμφωνηθεί από Ομπάμα και Πούτιν στον παρελθόν (δείτε εδώ) και σταμάτησε προσωρινά από Τραμπ.

 7. Αλλάζει την εικόνα της Τουρκίας διεθνώς, ώστε από εκεί που θεωρούταν περιφερειακή "λύση", να θεωρείται πλέον  περιφερειακό "πρόβλημα", με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

 8. Δείχνει καθαρά σε όλους, ακόμη και στους λεγόμενους "Τουρκοκύπριους", ότι την ευθύνη στο Κυπριακό φέρει η Τουρκία, η οποία με αλαζονεία, προχωρά πιο βαθιά μέσα στην "κινούμενη άμμο" που δημιούργησε, από την εισβολή του Αττίλα, ως τις πειρατικές ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ και τον επικείμενο εποικισμό της Αμμοχώστου.

 9. Εκθέτει την Τουρκία στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης, πότε με τις διώξεις και περικοπές βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πότε με την μαζική προώθηση ισλαμιστών μεταναστών, πότε με την μετατροπή της Αγιας - Σοφιάς σε ισλαμικό τζαμί, πότε με τις ύβρεις σε Ισραήλ, Γαλλία και ξένους ηγέτες.



 ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ

  Ο Μητροπολίτης Μόρφου, αφού τόνισε πως πρέπει να αναζητήσουμε αγιασμένους πνευματικούς (γέροντες) για να μας καθοδηγούν σε όσα έρχονται, σχετικά με την σωρεία προφητειών που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, διευκρίνισε ποιες να εμπιστευόμαστε και τι να κάνουμε.

 "Ό,τι ειπώθηκε σε επίπεδο προφητείας από τους Αγίους που είναι στον ουρανό πια, θα το ακούομεν, θα το διαβάζουμε με προσοχήν, θα παρακαλούμε τον Θεό να μειώσει το κακόν, αφού δεν μπορεί να μειωθεί το γεγονός ως γεγονός και έχει ο Θεός".

  Δείτε παρακάτω τα συγκεκριμένα αποσπάσματα, ενώ ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου