ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Έκοψαν το βίντεο

 (ανανέωση) Σε μεγάλη και απαράδεκτη εθνική πρόκληση κατά του Ελληνισμού και της τιμής της Ελλάδας προχώρησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσφωνώντας "Β. Μακεδονία" το κρατίδιο των σφετεριστών της Ελληνικής μας Ιστορίας και Κληρονομιάς (δείτε εδώ), κατά την υποδοχή και φιλοξενία του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα, στις 13-5-2021!

 Την ίδια στιγμή υψώθηκε προκλητικά σημαία κράτους με την ελληνική ονομασία "Β. Μακεδονία" πλάι στην σημαία της Ελλάδας, όπως δείχνει το αδιάψευστο ντοκουμέντο που παραθέτουμε!

  Σε παρόμοια προκλητική ενέργεια προχώρησε και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, ενώ ήδη ξεκίνησαν σφοδρές αντιδράσεις από το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, αρχής γενομένης από την Αυστραλία, που ξεσηκώθηκε ήδη από την δυναμική παρέμβαση του Αρχηγού του!


Η "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


 Όπως προκύπτει από τις εικόνες - ντοκουμέντα με την επίσημη ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού Γραφείου, τα Σκόπια όχι μόνο αποκαλούνται προκλητικά και ξεδιάντροπα "Β. Μακεδονία" από το Μαξίμου, από την Κυβέρνηση δηλαδή της ΝΔ, αλλά και ο ίδιος ο Μητσοτάκης προσφώνησε "Β. Μακεδονία" το κρατίδιο του Ζάεφ μέσα στο Μαξίμου, μέσα στην Αθήνα μας, προσβάλλοντας ακριβώς ολόκληρη την Ελλάδα!

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μητσοτάκης με Δένδια υποδέχονται τον Ζάεφ στο Μαξίμου, 13-5-2021

  Παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρη την σχετική, προκλητικότατη επίσημη προσφώνηση του Ζάεφ από τον Έλληνα (;) Πρωθυπουργό, όπως την εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Μαξίμου, για να μην μένει πια σε κανέναν η παραμικρή αμφιβολία για ην νέα εθνική προδοσία που συντελείται, όχι πια στις Πρέσπες, μα μέσα στην ίδια την Αθήνα, όχι πια από τον ένοχο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τον ίδιο τον συνένοχο Μητσοτάκη και την ΝΔ, που απαιτεί να γίνει "πλήρης και συνεπής" εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια, δηλαδή "πλήρης και συνεπής" εφαρμογή της ονομασίας με το ελληνικό "Μακεδονία" εντός, "πλήρης και συνεπής" καθιέρωση δήθεν "Μακεδονικής Γλώσσας" και δήθεν "Μακεδονικής Ταυτότητας - Εθνότητας" για το νόθο κατασκεύασμα του Τίτο (δείτε εδώ)!


 "Κυριάκος Μητσοτάκης: Κύριε Πρωθυπουργέ, καλώς ήρθατε στην Αθήνα, με την ευκαιρία της συμμετοχής σας στο Οικονομικό Forum των Δελφών. Χαιρόμαστε που βρίσκεστε εδώ, εσείς και η αντιπροσωπεία σας. Η σημερινή συνάντηση θα μας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσουμε για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων, με έμφαση στην οικονομία, ειδικά στην ενέργεια, όπου πολλά και ενδιαφέροντα έργα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ασφαλώς θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στην ενταξιακή διαδικασία της Βόρειας Μακεδονίας, την οποία η Ελλάδα υποστηρίζει, όπως είναι γνωστό, πάντα με βάση τους ισχύοντες κανόνες και προϋποθέσεις, στο πλαίσιο της σταθερής και ενεργού στήριξής μας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων.

Και, βεβαίως, ζωτικής σημασίας παραμένουν ο σεβασμός των σχέσεων καλής γειτονίας και η πλήρης, συνεπής και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας Πρεσπών - όπως έχουμε συζητήσει. Αυτοί είναι οι βασικοί δείκτες στις διμερείς μας σχέσεις αλλά και για την προοπτική ένταξης της χώρας σας στην ΕΕ. Προσβλέπω λοιπόν, όπως πάντα, σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και σας καλωσορίζω και πάλι στην Αθήνα".

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ - ΥΒΡΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



 Στο βίντεο μάλιστα που φαίνεται να έδωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, κόπηκε και μάλιστα αδέξια η προκλητική προσφώνηση - ύβρις του Μητσοτάκη, για να μην γίνει ο Πρωθυπουργός κοινώς "ρόμπα" στον ελληνικό λαό, εν όψει μάλιστα της προσπάθειας ψήφισης στην Ελληνική Βουλή των προκλητικότατων Μνημονίων Ελλάδας - Ψευτο"Μακεδονίας" που εκκρεμούν και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρες Εκλογές, αν κάποιοι Βουλευτές τολμήσουν να βάλουν την πατρίδα πάνω από το σκοπιανόφιλο κόμμα που ξεσκεπάζεται πια πλήρως!


ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 Το Μακεδονικό Κόμμα είναι το μόνο που αντιδρά και μάλιστα σφοδρά, ετοιμάζεται να καταγγείλει δημόσια στον ελληνικό λαό όσα γίνονται και να απαιτήσει την άμεση ανατροπή Μητσοτάκη!

  Ήδη ο Αρχηγός του μίλησε την Κυριακή (16-5-2021) το πρωί ώρα Ελλάδος σε μεγάλο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μελβούρνης καταγγέλλοντας και την στάση Μητσοτάκη αλλά και την σιωπή των Παμμακεδονικών, ζητώντας την ολόψυχη επανεργοποίησή τους στο πλευρό του μαχητικού πολιτικού φορέα των 3.500.000 Μακεδόνων του Παγκόσμιου Ελληνισμού, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά την Αυστραλία και πυροδοτώντας ήδη σοβαρές εξελίξεις...


ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


  Όμως και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας σε twit του καμαρώνει που συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της "Β. Μακεδονίας" όπως προκλητικά αποκαλεί το κρατίδιο των Τίτο - Στάλιν, εξοργίζοντας τον Ελληνισμό!

 Πρόσφατα ο Δένδιας είχε δώσει καλά δείγματα γραφής με τον Τσαβούσογλου (δείτε εδώ), αλλά όπως φαίνεται αποφάσισε να μείνει πλάι στον Μητσοτάκη με την ελπίδα να τον διαδεχθεί, την ώρα που είναι γνωστό πως στις Μητσοτακικές θέσεις για Πρέσπες, Χάγη - ΑΟΖ και Κυπριακό αντιτίθονται Καραμανλής και ιδίως ο Αντώνης Σαμαράς (δείτε εδώ).

 Ο Δένδιας τώρα με την κίνησή του αυτή απλά απογοητεύει, όπως έκανε και με την τραγική "κουτσή" ΑΟΖ με την Αίγυπτο, η οποία απλά έπαιξε το παιχνίδι των Τούρκων, αφήνοντας εκτός το ελληνικό νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης και την μισή Ρόδο, λες και είναι "διχοτομημένη" όπως η Κύπρος από τους Αττίλες...

  Αξίζει τέλος να θυμίσουμε ότι και ο Κοτζιάς αρχικά είχε πάρει εύσημα για την σύγκρουσή του με τους Τούρκους στην Γενεύη για το Κυπριακό το 2017, αλλά δυστυχώς έπειτα επικέντρωσε όλες τις μεγάλες πράγματι διπλωματικές γνώσεις και ικανότητές του για να φτιάξει το "Τέρας των Πρεσπών", με αποτέλεσμα να τον αποσύρει ο λαός και η ιστορία με τα μελανότερα χρώματα.

  Αν τον ίδιο δρόμο επιλέγει και ο Δένδιας, τον δρόμο της "Σατραπείας", σίγουρα θα βρει μια θέση δίπλα στον προκάτοχό του...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου