ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΗΛΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"

 

  Η άκυρη "Συμφωνία των Πρεσπών" ήταν η κουρτίνα. Για να κρύψει αυτό που πραγματικά υπάρχει και συμβαίνει πίσω της!
 
 Τρία χρόνια μετά, το 2021, έχουμε νέες, τεράστιες προκλήσεις σε πορεία διαμαρτυρίας εκατοντάδων Σκοπιανών, με δεκάδες κυριολεκτικά προκλητικές σημαίες με τον Ήλιο του Φιλίππου (Αιγές - Βεργίνα), συνθήματα για "Μακεδονία" και "Μακεδόνες", αλλά και για την Ψευδοεπανάσταση των Κομιτατζήδων στο Ίλιντεν το 1903, για την αρπαγή των εδαφών μας!


 Η πορεία διοργανώθηκε στις 25-4-2021 στα Σκόπια, υπέρ της αποφυλάκισης οπαδών του Γκρούεφσκι, οι οποίοι τότε πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια μέσα στην Βουλή των Σκοπίων κατά του Ζάεφ, όταν Σοσιαλιστές Σκοπιανοί, μαζί με Αλβανούς Βουλευτές, επιχείρησαν να εκλέξουν, παρά την αντίθεση του Προέδρου Ιβάνοφ και σύσσωμου του V"M"RO, Αλβανό Πρόεδρο στην Βουλή των Σκοπίων! (δείτε εδώ, εδώ και εδώ)

  Τότε κάποιοι είχαν επιχειρήσει να λυντσάρουν τον Ζάεφ, στον οποίο επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι!

 Οι διαδηλωτές θεωρούν ότι οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων απλά υπερασπίστηκαν το Συντάγμα της ψευτο"Μακεδονίας" και πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι ή τουλάχιστον να δικαστούν δίκαια και όχι βάση "ψευδομαρτύρων"...

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ


  Στην πορεία, ανάμεσα στις αμέτρητες μικρές, υπήρχε και μία γιγάντια σημαία με τον ήλιο των Αιγών, τον Ήλιο του Βασιλιά Φιλίππου, που βρέθηκε ανάγλυφος πάνω στην χρυσή του λάρνακα στην Βεργίνα (αρχαίες Αιγές)!


 Την προκλητική γιγαντοσημαία κρατούσαν ψηλά στα χέρια τους δεκάδες Σκοπιανοί, θέλοντας να πουν πως αυτοί είναι τάχα οι "αρχαίοι Μακεδόνες", οι "Μακεδόνες" του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου, καταπατώντας έτσι απολύτως και όλη την άθλια "Συμφωνία των Πρεσπών", με την οποία επιχείρησαν να μας πείσουν πως αν δίναμε το Όνομα θα τέλειωνε και η προπαγάνδα και η διεκδίκηση! Μα πώς ήταν ποτέ δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ακριβώς το Όνομα είναι το όχημα του "αλυτρωτισμού" και της διεκδίκησης του ελληνικού εδάφους! Το Όνομα είναι το κλειδί και το κλειδί της Μακεδονίας τους δώσανε, δίνοντάς του έτσι τα πάντα και απογειώνοντας μάλιστα τα όνειρά τους για Θεσσαλονίκη και Ελλάδα ως τον Όλυμπο! (δείτε εδώ, εδώεδώεδώ)


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ


  Από την άλλη, η προκλητική αυτή πορεία την οποία υποστήριζε η Αντιπολίτευση, δίνει τώρα την χρυσή ευκαιρία στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, να εκθέσουν διεθνώς τα Σκόπια και να αρνηθούν την περαιτέρω εφαρμογή της, κηρύσσοντάς την ανενεργή και άκυρη με ευθύνη των αδιόρθωτων σφετεριστών της μίας και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων!


 Οι διαδηλωτές αποτελούν το "σκληρό" κομμάτι των Σκοπιανών, οι οποίοι δεν ανέχονται τον εξαλβανισμό του κρατιδίου και εξακολουθούν να ονομάζουν και να θεωρούν  εθνικά "Μακεδονία" τα Σκόπια και εθνικά "Μακεδόνες" τους εαυτούς τους, που έχουν χρέος να πάρουν την "αλύτρωτη Μακεδονία του Αιγαίου"...


 Γνωρίζουμε μάλιστα πως την ίδια ώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει παρασκηνιακά σκανδαλώδη ψήφιση των Μνημονίων με την ψευτο"Μακεδονία", προσπαθώντας να μετρήσει και να σιγουρεύσει Βουλευτές της, ώστε να μην πέσει νύχτα με φεγγάρι!


 Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύουμε σε φωτογραφίες και βίντεο αποδεικνύουν ότι οι Σκοπιανοί δεν άλλαξαν, δεν αλλάζουν, εκμεταλλεύονται κάθε υποχώρησή μας για να ζητούν ακόμη περισσότερα και μας προσφέρουν μοναδική ευκαιρία καταγγελίας και ακύρωσης. Αν η Κυβέρνηση έχει μάτια, θέληση και δεν είναι το χαλάκι που ο ΣΥΡΙΖΑ σκουπίζει απλά τα πόδια του για να ξανάρθει "δικαιωμένος" και "ξελάσπωτος" στο Μαξίμου...

   Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου