ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ - ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ Ο ΖΑΕΦ - ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

   
 Κανονική "εισβολή" στο Κοινοβούλιο πραγματοποίησαν πριν λίγο οι Σκοπιανοί οπαδοί του Γκρούεφσκι και Ιβάνοφ, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και εξοργισμένοι για την "Συνταγματικά αυθαίρετη" συνεδρίαση, κατά την οποία Σοσιαλιστές του Ζαέφ και Αλβανοί Βουλευτές μαζί (61 υπέρ επί συνόλου 120), ψήφισαν Πρόεδρο Βουλής, παρά την αντίθεση του Προέδρου Ιβάνοφ!

   ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
   Ο Ζάεφ και οι Αλβανοί έχουν συμμαχήσει κατά του Γκρούεφκσι, με αντάλλαγμα την παράδοση της χώρας στον Αλβανισμό μέσω της "Πλατφόρμας των Τιράνων" (δείτε εδώ), που στην ουσία ομοσπονδοποιεί το κράτος και κάνει εντελώς ισότιμους και εταίρους τους Αλβανούς!

  Έτσι απόψε εκλέχτηκε φυσικά Αλβανός Πρόεδρος στη Βουλή των Σκοπίων, για πρώτη φορά στην ιστορία και μάλιστα ο Ταλάτ Τζαφέρι, πρώην στέλεχος του UCK!



    ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΖΑΕΦ
   Όπως δείχνουν φωτογραφίες, ο Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού  SDSM Ζόραν Ζάεφ είναι με το πρόσωπο μέσα στα αίματα και όπως φαίνεται τραυματίστηκε από την επίθεση των πολιτών μέσα στο Κοινοβούλιο, που θυμίζει πια "αρένα", ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι τρεις Βουλευτές!



Η στιγμή που τραυματίζουν τον Ζόραν Ζάεφ, που φιλοδοξεί να είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός

    ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
 Λίγο νωρίτερα ο δυτικόφιλος Ζάεφ, με προκλητικό τρόπο είπε πως ακόμη και στα σκαλιά θα εκλέξει Πρόεδρο της Βουλής, ενώ μέσα στην αίθουσα οι Βουλευτές του V"M"RO του Γκρούεφσκι μέσα σε διαμαρτυρίες σηκώθηκαν όρθιοι και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο των πλαστογράφων, ενώ υπήρξαν Αλβανοί Βουλευτές που τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο της Αλβανίας!


O Βουλευτής του Αλβανικού BESA Zekirija Ibrahimi, τραγουδά τον Αλβανικό Εθνικό Ύμνο μέσα στη Βουλή των Σκοπίων (27-4-2017)

  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
 Ο Ζάεφ δεσμέυτηκε επίσης να κάνει  επίσημα ισότιμη την Αλβανική γλώσσα (δύο επίσημες γλώσσες), αλλά και να λύσει το θέμα του Ονόματος με Δημοψήφισμα (δηλαδή με σύνθετη απαράδεκτη ονομασία όπως θέλει το ΝΑΤΟ και οι τραγικοί πολιτικοί μας), κάτι στο οποίο αντιδρά σφόδρα το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού και η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα που βρίσκεται ασυμβίβαστη από πίσω του (δείτε εδώ)!


  ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;
 Πληροφορίες ήθελαν πριν από μέρες τον Πρόεδρο Γκεόργκι Ιβάνοφ να ετοιμάζεται να καταγγείλει σαν Πραξικόπημα την ενέργεια Εκλογής Προέδρου από Βουλή μη συντεταγμένη και από "πλειοψηφία" (69 επί συνόλου 120) που δεν της έχει δοθεί εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης, μια και ο Ζάεφ έχει συμφωνήσει στην αλβανοποίηση των Σκοπίων, δηλαδή την αθέτηση και καταπάτηση του Συντάγματος  της ψευτο"Μακεδονίας"!



  ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ
   Μάλιστα όπως δημοσίευσε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, Ιβάνοφ και Γκρούεφσκι έχουν ετοιμάσει ήδη από το Πάσχα ορεινό καταφύγιο σε παλαιές εγκαταστάσεις του Γιουγκοσλαβικού Στρατού, ώστε να εξασφαλίσουν πρώτα τις οικογένειες και μετά τους εαυτούς τους, αφού αναμένεται μετά την καταγγελία Πραξικοπήματος, η χώρα να κηρυχτεί σε "κατάσταση πολέμου" και να αρχίσει ένοπλος εμφύλιος (δείτε εδώ)!

  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΙΒΑΝΟΦ
  Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ, με αφορμή τα σημερινά δραματικά γεγονότα στα Σκόπια, παρεναίβει απόψε δημόσια, καλώντας όλους τους Αρχηγούς των Κομμάτων σε συνάντηση την Παρασκευή στο γραφείο του, προκειμένου να βρεθεί μια λύση, αφού όμως ανέφερε πως "το Σύνταγμα, οι νόμους και οι κανόνες του Κοινοβουλίου, σήμερα έχουν παραβιαστεί"!

  Τόνισε ακόμη με νόημα πως η "αυτή η κατάσταση μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με την τήρηση της έννομης τάξης του κράτους" και υπογράμμισε ότι  "κανείς άλλος από το εξωτερικό δεν θα λύσει τα προβλήματά μας"...

   Είναι φανερό πως ο Πρόεδρος θα προσπαθήσει να γίνουν νέες Εκλογές, όπως θέλει ο Γκρούεφκσι και οι πολυπληθείς οπαδοί του. Ο Ζάεφ όμως, που λαμβάνει οδηγίες και κυρίως υποσχέσεις από ξένες δυνάμεις, θα δεχθεί;




Η επίθεση σε Βουλευτές






Δείτε πού σκαρφάλωσαν Βουλευτές για να σωθούν...



ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
(προσοχή στην προπαγάνδα - Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και μόνον Ελλάδα)

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου