ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΜΟΡΦΟΥ: ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ! Τι λέει σε Ανακοίνωσή του μετά τις φήμες στην Κύπρο


 Με κοφτερή Ανακοίνωσή του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, ο μεγάλος Αντιστασιακός των καιρών μας, διαψεύδει κατηγορηματικά και απόλυτα τις φήμες που προσπάθησαν κάποιοι να φυτέψουν στην Κύπρο, ότι δήθεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, ενώ είναι γνωστό πως είναι κάθετα αντίθετος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΡΦΟΥ

 "Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελούν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

 ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.

 Ο δηλώνων τα ανωτέρω
+ Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος
Επισκοπείον Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου
Ευρύχου, Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021"

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου