ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Νέα εθνική προδοσία σε εξέλιξη "Ο Αρχηγός του Μακεδονικού Κόμματος, με έκτακτο "διάγγελμά" του, απευθύνει έκκληση σε Καραμανλή, Σαμαρά και Βουλευτές της ΝΔ να ρίξουν άμεσα τον Μητσοτάκη, μετά την προκλητική υποδοχή Ζάεφ στο Μέγαρο Μαξίμου σαν "Β. Μακεδονία" (13-5-2021) και την προετοιμασία ψήφισης στην Βουλή τριών Σκοπιανικών Μνημονίων με ονομασία επίσης "Β. Μακεδονία" για "επιτάχυνση" ένταξής τους στην Ε.Ε.!

 Όλα αυτά, μαζί με τα νέα "παραχαραγμένα" ελληνικά σχολικά βιβλία (δείτε εδώ), αποτελούν τεράστια πρόκληση για ολόκληρο τον Ελληνισμό και ιδίως για τους 3.500.000 Μακεδόνες σε Ελλάδα και Ομογένεια, που δεν ανέχονται κανέναν, όποιος κι αν είναι, να προσβάλει σαν νέος Τσίπρας την ελληνικότητα και μοναδικότητα του Ονόματος και της ένδοξης ιστορίας του!

Το Μακεδονικό Κόμμα εξηγεί στον ελληνικό λαό τι συμβαίνει, τι ετοιμάζουν και τι πρέπει να γίνει εδώ και τώρα!

Οι Πρέσπες τελειώνουν! Η Μακεδονία ζει! Και επιστρέφει δριμύτερη" καταλήγει το δυνατό μήνυμα του Μακεδονικού Κόμματος (δείτε εδώ) που δημιουργήθηκε για σοβαρούς εθνικούς και μόνον λόγους, σε έναν νέο Μακεδονικό Αγώνα τιμής και καθήκοντος προς την δοξασμένη Μακεδονία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Μακεδονία του Βυζαντίου και της Μακεδονικής ιδιαίτερα Δυναστείας "στον καιρό του Βουλγαροκτόνου", αλλά και προς τις εκατοντάδες χιλιάδες εσφαγμένους Μακεδόνες του 1821, του Μακεδονικού Αγώνα, της Βουλγαρικής Κατοχής στα χρόνια των Βαλκανικών, του Α' και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που συνιστούν μια ολόκληρη Γενοκτονία!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου