ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΝΤΟΡΑΣ - ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ "ΓΑΜΟ" ΟΜΟΦΥΛΩΝ! Ραγδαίες εξελίξεις

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Κεντροδεξιό χώρο, που όπως έχει αναφέρει πρώτο το Ν (δείτε εδώ), οδηγούν αναπόφευκτα στην ίδρυση νέου, μεγάλου Εθνοκεντρικού Κόμματος εξουσίας, με Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Καραμανλή και πιθανότατα Εμφιετζόγλου, Μακεδονικό Κόμμα, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πολλούς πολλούς άλλους, παλαιούς και νέους, που δυσφορούν από την απόλυτη μετατροπή της ΝΔ σε νέο Σύριζα, τόσο στα εθνικά, αμυντικά θέματα και την εξωτερική πολιτική (μυστικές συμφωνίες με Ερντογάν, ακύρωση νέων Κορβετών και 4ης Φρεγάτας, ακύρωση υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, νομιμοποίηση χιλιάδων μουσουλμάνων κυρίως λαθρομεταναστών, μη ακύρωση της ατιμωτικής "Συμφωνίας Πρεσπών", εγκατάλειψη του Κυπριακού ως ζητήματος εισβολής και κατοχής), αλλά και στα κοινωνικά ("γάμος" και τεκνοθεσία ομοφύλων)! Ζητήματα που φέρνουν στο πλευρό της νέας μεγάλης "Αντίδρασης" τον Στρατό, την Αστυνομία, την Εκκλησία και τον ίδιο τον ελληνικό λαό και την Ομογένεια!

Η δημιουργία ενός νέου τέτοιου πανεθνικού Κόμματος, θα ρίξει την αλωμένη ΝΔ στο 12 - 13% του Σύριζα και θα αναδείξει Κυβέρνηση τελικά τον Αντώνη Σαμαρά, με Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή!

Όλα αυτά σε μια συγκυρία όπου αναμένονται μεγάλες αναταράξεις στην πολιτική και οικονομική των ΗΠΑ με το τεράστιο πια χρέος των 33 τρισ. δολαρίων, το μέτωπο της Ουκρανίας, που θα οδεύσει σε αναγκαστικό συμβιβασμό, το μέτωπο της Μέσης και Άπω Ανατολής που βράζει, αλλά και την ενεργειακή δίψα της Ευρώπης που πρέπει να βρει διεξόδους, με Ελλάδα και Κύπρο να είναι αποθήκες φυσικού αερίου και πράσινης ενέργειας...


"ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ" Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Μετά τον "τόμαχοκ" Σαμαρά (δείτε εδώ) κατά της τροπολογίας νομιμοποίησης δεκάδων χιλιάδων παρατύπων μεταναστών που φτάνουν μέσω Τουρκίας κυρίως, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε να υπερασπιστεί την πολιτική του αδελφού της, με παρέμβασή της στην Βουλή (16-12-2023).

"Έχω όλη μου τη ζωή πολεμήσει τον λαϊκισμό και ακούω πολλά επιχειρήματα, τα οποία στερούνται αναγνώρισης της πραγματικότητας", δήλωσε με νόημα για την αντίδραση Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον έτσι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, "λαϊκιστή"! Φαίνεται πως δεν του έχει συγχωρέσει ποτέ την διαγραφή της, όταν εκείνος ήταν Αρχηγός της ΝΔ και είχε επιβάλει κομματική πειθαρχία για μη ψήφιση του καθοριστικού και εγκληματικού 1ου Μνημονίου στην Βουλή το 2010, το οποίο ψηφίστηκε τελικά από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ και Ντόρα, την οποία τότε ο Αντώνης διέγραψε ακαριαία....


"ΝΑΙ" ΣΕ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΩΝ

Η Ντόρα όμως δεν έμεινε μόνο στην νομιμοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών "για το καλό μας", αλλά πέρασε επιθετικά και στο άλλο "γήπεδο", στο οποίο αναμένεται οξεία σύγκρουση Σαμαρά με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι το ζήτημα της πρόθεσης αναγνώρισης "γάμου" ομοφύλων και τεκνοθεσίας!

"Πριν από 15 χρόνια είπα "όχι" όταν ρωτήθηκα αν έχουν δικαίωμα οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετήσουν παιδιά και το ψήφισα κιόλας στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Μετά ασχολήθηκα με το θέμα και ξέρω σήμερα ότι αν υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τα άλλα παιδιά, είναι αυτά τα παιδάκια των γονέων αυτών".

Και παρακάτω προανήγγειλε ότι η Κυβέρνηση δεν θα αναγνωρίζει μόνο "γάμο" αλλά και τεκνοθεσία:

"Είναι πολλοί οι άνθρωποι αυτοί; Όχι, δεν είναι. Ποια είναι όμως η δύναμη της Δημοκρατίας; Η δύναμη της Δημοκρατίας δεν είναι μόνο αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία, είναι να προστατεύσεις τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Αυτό θα πει ανθρώπινο δικαίωμα. Και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα το κάνει"!


ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΡΗΞΗ

Όλα αυτά οδηγούν σε υπερταχεία και μετωπική σύγκρουση Σαμαρά - Μητσοτάκη/Ντόρας, που θα οδηγήσει σε άμεση ρήξη και δημιουργία νέου Πολιτικού Κόμματος για μια "Νέα Ελλάδα", όπου θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής, που βγαίνει εναλλάξ και "επί τα αυτά" με τον Αντώνη Σαμαρά, "πυροβολώντας" την Κυβέρνηση στα πόδια και λίαν συντόμως στην ίδια την "καρδιά"...


Αυτό βλέπει ξεκάθαρα και η "Κυριακάτικη Απογευματινή" (17-12-2023), θεωρώντας αναπόφευτκο τον σχηματισμό νέου δεξιού κόμματος Σαμαρά καθώς, όπως γράφει, όλες πια οι σχετικές συνθήκες "παραδημιουργούνται"...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου