ΣΤΟΠ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Δήλωση - φωτιά με μπαρούτι "Πολιτικής Άνοιξης"

 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του Νοιάζομαι για τον νέο μεγάλο κεντροδεξιό και κυρίως εθνοκεντρικό πόλο Καραμανλή  - Σαμαρά (δείτε εδώ) και ο Αντώνης "πήρε τ΄ όπλο του" και πάει να τους τινάξει κιόλας στον αέρα, με δήλωσή του που "σπάει κόκκαλα"!


ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Λίγες ημέρες μετά την υποδοχή Ερντογάν και τις μυστικές συμφωνίες με Μητσοτάκη, τέτοιες που ο "Σουλτάνος" τον χειροκρότησε μέσα στην Αθήνα (!), η Κυβέρνηση επιχειρεί ξαφνικά με τροπολογία να νομιμοποιήσει δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ισλαμιστές στην πλειοψηφία, που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, από την Τουρκία κυρίως, δίνοντάς τους άδεια διαμονής και εργασίας, κατεβάζοντας τα απαιτούμενα χρόνια παραμονής στην χώρα μας από 7 σε μόλις 3!

Συγκεκριμένα, με τροπολογία του Υπουργεία Μετανάστευσης (Καιρίδης), σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας (Άδωνις Γεωργιάδης), κατατέθηκε αιφνιαδιαστικά στη Βουλή αλλαγή του πλαισίου που ως τώρα προέβλεπε 7 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα για την απόκτηση άδειας διαμονής για "παράτυπους μετανάστες"!

Με την τροπολογία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, προβλέπεται πλέον τριετή άδεια διαμονής για εργασία, σε μη νομίμως εισελθόντες, οι οποίοι όμως ζουν και αποδεδειγμένα έχουν εργαστεί στην Ελλάδα επί τριετία!

Δηλαδή όλοι οι λαθρομετανάστες που διέμεναν στην Ελλάδα έως και την 30ή Νοεμβρίου 2023 χωρίς άδεια διαμονής, δηλαδή παράνομα, για τουλάχιστον τρία χρόνια, νομιμοποιούνται και παίρνουν άδεια διαμονής και εργασίας! Αρκεί να αποδείξουν ότι βρισκόταν στο "ξεφραγο αμπέλι"...

Και  υπό προϋποθέσεις, θα μπορούν να λάβουν άδειας διαμονής και η σύζυγος μαζί με τα ανήλικα τέκνα τους! Και το "Δημογραφικό" λύθηκε...



Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗ - ΦΩΤΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ 

"Η αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας που χορηγεί "νέου τύπου άδεια διαμονής για εργασία σε πολίτες τρίτων χωρών", είναι λανθασμένη.

Στην πράξη νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια! Και μάλιστα, συλλήβδην, δίχως ουσιαστικό έλεγχο της ταυτότητας κάθε ενός από την Πολιτεία!
Κι αυτό την ώρα που το μεταναστευτικό συγκλονίζει όλη την Ευρώπη, η οποία αναζητεί αυστηρότερη πολιτική!

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί η κυβέρνησή μας ελαστικοποιεί κι άλλο τη δυνατότητα παροχής άδειας διαμονής και εργασίας στους παράνομους μετανάστες. Ακόμα και σε αυτούς που έχει απορριφθεί η αίτηση ασύλου! Ακόμη και αν έχουν διαβατήριο, "έστω κι αν αυτό έχει λήξει"...

Και οι χορηγήσεις των αδειών γίνονται υποχρεωτικές, και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια των αρμοδίων Αρχών, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνησή μας το 2012-2014 είχε θεσπίσει ένα νομικό πλαίσιο που προέβλεπε, κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις, τη χορήγηση της άδειας διαμονής μόνο εάν οι αιτούντες συμπλήρωναν 7 έτη συνεχούς παρουσίας στη χώρα.

Κι αυτό το καθεστώς το διατήρησε ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Η χώρα μας, με αυτήν την τροπολογία, γίνεται, επί της ουσίας, φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών.

Η ανάγκη λύσης του προβλήματος εργατικών χεριών μπορεί να γίνει μέσω του εγχώριου δυναμικού. Κι ασφαλώς με τη νόμιμη μετανάστευση και τις διακρατικές συμφωνίες ορισμένου χρόνου όπου οι μετανάστες θα επιστρέφουν στις χώρες τους. Και είναι τελείως άστοχο ν ακούγεται ότι η λύση του δημογραφικού προβλήματος μπορεί να είναι η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών!

Η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος!

Ζητώ από την κυβέρνηση να αποσύρει την εν λόγω τροπολογία και να επανεξετάσει το όλο ζήτημα."



ΝΕΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ"

Για όσους θυμούνται, με τέτοια κάθετη διαφωνία, με τέτοιο "μπαρούτι", ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς την "Πολιτική Άνοιξη" ρίχνοντας για λόγους αρχής, πατρίδας και συνείδησης, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη πατρός (Κωνσταντίνου), για το Σκοπιανό τότε, το 1993!

Και ο Αντώνης, τώρα δεν είναι μόνος. Έχει μαζί του τον Κώστα Καραμανλή, καμιά 40 Βουλευτές της ΝΔ και ολόκληρο το Έθνος, τον Στρατό και την Εκκλησία!

Επιτέλους, το "γλέντι" έχει αρχίσει...

Ναι! Η Ελλάδα είναι ΧΩΡΑ! Δεν είναι "χώρος"!





ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου