ΧΑΜΟΣ! ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - Τα "απόρρητα" σχέδια για ρήξη ως το κόκκαλο

Καραμανλής, Θράκη
 

του Κωστή Αλεξίου

(ανανέωση - τα βίντεο της ομιλίας) Αυτά που είδαμε πρόσφατα στον ΣΥΡΙΖΑ των Πρεσπών με την πλήρη διάλυση και διχοτόμησή του, θα τα δούμε λίαν συντόμως και στην ΝΔ, η ηγεσία της οποίας έχει αλωθεί από το λόμπυ του κατευνασμού, που ετοιμάζει μεθοδικά τις "Πρέσπες" του Αιγαίου και τις "Πρέσπες" της Κύπρου, πιεζόμενη από τις ΗΠΑ, θέτοντας έτσι σε διαρκή αιχμαλωσία τον Ελληνισμό, του οποίου δύναμη και ανάσα υπήρξε παντοτινά ο Θεός και η θάλασσα!

Από την προηγούμενη κιόλας διακυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε διαφανεί η απόλυτη αντίθεση των δύο πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στην "Σχολή Συμβιβασμού", που θέλοντας να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των Βουλευτών, επιχείρησε να φέρει στην Βουλή τρία Μνημόνια με τα Σκόπια, υπό την άθλια ονομασία "Β. Μακεδονία", βρίσκοντας αμέσως τείχος από τους δύο πρώην, που απείλησαν όχι μόνο με καταψήφιση, αλλά με βύθιση όλου του "πλοίου"... Και ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να προχωρήσει...

Τότε και το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, βγήκε και κάλεσε δημόσια Σαμαρά και Καραμανλή να ρίξουν τον Μητσοτάκη, που έφερε και Πρωθυπουργό και Πρόεδρο των Σκοπίων μέσα στην Ελλάδα σαν "Μακεδόνες" (δείτε εδώ και εδώ), καλώντας τους να έρθουν και να ηγηθούν εν λευκώ στο Μακεδονικό Κόμμα για την συγκρότηση μιας πραγματική Ελληνικής Κυβέρνησης με σκοπό την αληθινή αναγέννηση του τόπου!

Αλλά και οι δύο Πρωθυπουργοί έκτοτε, είδαν ότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά και πως η ισχύς εν τη ενώσει. Έτσι βγαίνει μια ο Σαμαράς, μια ο Καραμανλής και σφυροκοπούν τον Μητσοτάκη και την γραμμή που ακολουθεί όχι μόνο στα εθνικά, αλλά και σε θέματα παιδείας και κοινωνίας, όπως η επιχείρηση "Λοατκισμού", που είναι απολύτως αντίθετη με την Ορθοδοξία και την Ελληνική Οικογένεια...

Μάλιστα, πριν τον ερχομό Ερντογάν βγήκε ο Σαμαράς στην Καθημερινή (εδώ) και σφυροκόπησε τον Μητσοτάκη προκαταβολικά για την "κακή ιδέα πρόσκλησής του", ενώ τώρα, βγαίνει με την σειρά του ο Καραμανλής και προκαλεί αληθινό πανικό, καλώντας ευθέως σε συγκρότηση Εθνικού Μετώπου τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο!


ΕΝΘΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ

Κώστας Καραμανλής Αλεξανδρούπολη

Συγκεκριμένα, τρεις μόλις μέρες μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα, μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη (Κυριακή 10-12-2023) για το αποκαλυπτικό βιβλίο "οι Απόρρητοι Φάκελοι (Κώστα) Καραμανλή" του Μανώλη Κοττάκη, ενός Δημοσιογράφου - διαμάντι με πλήρεις εθνικές ευαισθησίες (του μόνου ίσως που εμπιστευόταν και ο Αντώνης Σαμαράς από τον καιρό της Πολιτικής Άνοιξης) ο Κώστας Καραμανλής κεραυνοβόλησε κυριολεκτικά τις υπόγειες συμφωνίες που φαίνεται πως στήνονται με τον "Σουλτάνο" για Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο, ώστε να είναι τόσο ευχαριστημένος ο Ερντογάν, που να χειροκροτά ο ίδιος τον Μητσοτάκη μέσα στην Ελλάδα, τον οποίο δεν ήθελε να δει και να ακούσει ως τώρα ούτε ζωγραφιστό...

Καραμανλής, Αλεξανδρούπολη, Ramada Plaza, 10-12-2023

Στην εμβληματική εκδήλωση μίλησαν επίσης η Σκορδέλη Μαρίνα, σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός και ο Γιώργος Φίλης, Ph.D., καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικής στο Ledra College Λευκωσίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "...Ασφαλώς, πρέπει να εξαντλήσουμε την όποια ευκαιρία παρουσιαστεί για επίλυση της διαφοράς μας για την οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας. Η Ελλάδα έχει αποδείξει, εδώ και πολλά χρόνια, την ειλικρίνεια και την ετοιμότητά της για ειρηνική επίλυση της διαφοράς αυτής, στη βάση πάντα του Διεθνούς Δικαίου. Όμως, για οτιδήποτε άλλο από όσα θέτει η Τουρκία, τα πράγματα είναι λυμένα, ξεκάθαρα και διευθετημένα από Διεθνείς Συνθήκες, το Διεθνές Δίκαιο και τις σχετικές ρυθμίσεις διεθνών οργανισμών και δεν μπορούν να τεθούν υπό διαπραγμάτευση ή δικαστική αίρεση.

Καραμανλής, Αλεξανδρούπολη, Ramada Plaza, 10-12-2023

Θα πρέπει, συνεπώς, όταν προσερχόμαστε στον όποιο διάλογο με την Τουρκία, να είμαστε πρώτα από όλα εμείς ξεκάθαροι ως προς το τι συζητάμε και ποια πράγματα μπορούμε να διαπραγματευτούμε

Ακούω ότι έχει και η Τουρκία δικαιώματα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Κανένας δεν αρνήθηκε τα δικαιώματα της Τουρκίας. Τα δικαιώματα εκείνα, όμως, που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο και από τις Διεθνείς Συνθήκες και όχι αυτά που διεκδικεί η ίδια με τις θεωρίες περί γκρίζων ζωνών και τις φιλοδοξίες της περί Γαλάζιας Πατρίδας ή συνόρων της καρδιάς της.

Η ειρήνη δεν εξαγοράζεται με παραχώρηση κυριαρχίας. Ούτε με ασαφείς διατυπώσεις που επιδέχονται ποικίλες ερμηνείες, ικανές να ενθαρρύνουν την Τουρκία – ή οποιονδήποτε σύμμαχο, εταίρο ή τρίτο – να νομίσει ότι, με αντίτιμο την μείωση της έντασης, είμαστε πρόθυμοι να ενδώσουμε σε αξιώσεις ή πιέσεις εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας και αξιοπρέπειας ή κυριαρχικών δικαιωμάτων. Ούτε, βέβαια, του αυτονόητου δικαιώματος άμυνας και αποτροπής για κάθε σπιθαμή ελληνικού εδάφους.

Καραμανλής, Αλεξανδρούπολη, Ramada Plaza, 10-12-2023

Γκρίζες ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο, με αυθαίρετη ερμηνεία των συνομιλητών μας, να παγώσουν ή να αναστείλουν την άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Κύπρο, εκεί που κρίνεται το στρατηγικό βάθος του Ελληνισμού, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Πολύ δε περισσότερο εάν ο στόχος τρίτων είναι η συνδιαχείριση του αρχιπελάγους του Αιγαίου

Εμείς οι Έλληνες επιζητούμε την ειρήνη και τις σχέσεις καλής γειτονίας με όλους τους γείτονές μας, αλλά πάντοτε είμαστε σε επιφυλακή για να διακρίνουμε τυχόν κινδύνους που ελλοχεύουν εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. 

Είναι χρέος όλων μας να ορθώσουμε ενιαίο εθνικό μέτωπο για να αποκρούσουμε τυχόν απαιτήσεις που θα οδηγήσουν στην διχοτόμηση του Αιγαίου και στην εγκατάλειψη της Κύπρου"!


"ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"

Η αποτύπωση του Κατευνασμού - Αθήνα, 7-12-2023

Η φράση αυτή του Κώστα Καραμανλή από την Θράκη μας, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη Ερντογάν, περνά ήδη στην Ιστορία και γίνεται αθάνατη, σαν τον δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Μακεδονία:

"Είναι χρέος όλων μας να ορθώσουμε ενιαίο εθνικό μέτωπο για να αποκρούσουμε τυχόν απαιτήσεις που θα οδηγήσουν στην διχοτόμηση του Αιγαίου και στην εγκατάλειψη της Κύπρου"!


Με άλλα λόγια ο δημοφιλής πρώην Πρωθυπουργός απευθύνει πια δημόσιο κάλεσμα σε λαό και πολιτικούς για συγκρότηση "Ενιαίου Εθνικού Μετώπου" για την υπεράσπιση Αιγαίου και Κύπρου, από τα υπό πλήρη εξέλιξη σχέδια των κατευναστών!


Ο Καραμανλή βάζει λοιπόν και πάλι ΒΕΤΟ, όπως έκανε και στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια και καλεί όλους μας στη μεγάλη αυτή Πανεθνική Στράτευση, διότι τώρα παίζονται όλα για όλα!


Και το απίστευτο αυτό κάλεσμά του, οι ενέργειές τους αυτές που αιφνιδιάζουν πλέον του πάντες, διότι τον είχαν συνηθήσει σιωπηλό, θα προκαλέσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ανατροπές άνευ προηγουμένου, έχοντας την πλήρη συννενόηση και συμμετοχή του Αντώνη Σαμαρά!




"ΓΑΜΟΣ" ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ


Ο Μητσοτάκης την προηγούμενη φορά δεν τόλμησε να κατεβάσει τα Μνημόνια με τα Σκόπια στην αίθουσα της Βουλής προς ψήφιση. Αυτή την φορά όμως σκοπεύει να δοκιμάσει την συνοχή της ΚΟ με το νομοσχέδιο για "γάμο ομοφύλων", όπου ο Σαμαράς θα είναι καταπέλτης και μαζί του περίπου 40 Βουλευτές της ΝΔ, έχοντας πια και την δημόσια ενθάρρυνση Καραμανλή, διότι όποιος Βουλευτής δεν αντιδράσει δημόσια και έμπρακτα, στις Εκλογές θα εξαφανιστεί όπως ο ΣΥΡΙΖΑ!


Τώρα πια, υπάρχει άλλωστε η προοπτική του νέου "Ενιαίου Εθνικού Μετώπου", του νέου Κόμματος Καραμανλή  - Σαμαρά επί της ουσίας, όπου θα προσέλθουν πολλοί και αναμεσά τους, όπως εκτιμάται, το Μακεδονικό Κόμμα και ο Εμφιετζόγλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πολλοί Επιχειρηματίες και Απόστρατοι, ενώ Στρατός και Εκκλησία θα είναι απόλυτα μαζί τους, καθώς θα υπερασπιστούν Πίστη και Πατρίδα, με εθνική ενότητα και εθνική αποφασιστικότητα!




Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
από την Σύμβουλό του Μαρίνα Σκορδέλη


Κλείνοντας, αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την εξαιρετική ομιλία της Μαρίνας ΣκορδέληΣυμβούλου Κώστα Καραμανλή κατά την διάρκεια της Πρωθυπουργίας του, η οποία και αναλύει και αποκαλύπτει το εμπνευσμένο έργο που επιτελέστηκε τότε στην Εξωτερική Πολιτική της χώρας και χαντακώθηκε μετά, με εξαίρεση βέβαια την περίοδο Αντώνη Σαμαρά!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ






Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου