ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΒΓΑΛΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ! Βίντεο - "βόμβα" στο πολιτικό και διεθνές σκηνικό

 

(Ανανέωση 2) "Βόμβες" μεγατόνων ρίχνει στο ελληνικό και διεθνές σκηνικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζητώντας δημόσια συγνώμη από τον Πούτιν για να την αποστολή ελληνικών όπλων στην Ουκρανία και καλώντας τον ταυτόχρονα να βοηθήσει για να βγει η Ελλάδα, μαζί με την Σερβία, από το ΝΑΤΟ



ΜΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ

 Ο Γιαννακόπουλος εστιάζει μόνο στην γεωπολιτική πλευρά των εξελίξεων, καταδικάζοντας φυσικά, όπως όλοι μας, την βία και τις απώλειες ανθρώπων. Και η εστιάσή του εδώ αφορά την επιβολή της ισοπεδωτικής Παγκοσμιοποίησης, με κεφαλή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (βλέπε Νταβός), θεωρώντας ότι ο Πούτιν απλά αντιστέκεται ή μάλλον αντεπιτίθεται σε αυτήν.

  Βεβαίως κάτι τέτοιο νόμιζαν κάποιοι και για τον Τραμπ, που αν ήταν στην θέση του Μπάιντεν, θα είχε ήδη ξεκινήσει Παγκόσμιο Πόλεμο και βεβαίως θα χτυπούσε ακαριαία και το Ιράν...


ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

 Ο Δημήτρης, που με το δημοσιογραφικό επιτελείο της DPG φέρεται να ετοιμάζει την έκδοση δυναμικής, ηγετικής Κυριακάτικης Εφημερίδας περί το Πάσχα, εκτός από τις συνεχείς κοινωνικές του προσφορές και ιδίως το μεγάλο έργο του σε ακριτικά νησιά όπως η Μεγίστη και πρόσφατα η Κως, σπρώχνεται κυριολεκτικά από χιλιάδες φίλους του για Πρωθυπουργός της Ελλάδας, που μπαίνοντας σφήνα στο τραγικό παλαιοκομματικό σκηνικό αναμένεται να σαρώσει και ιδίως στην νεολαία, της οποίας μιλά την γλώσσα.

 Έτσι οι παρεμβάσεις του (δείτε και εδώ) δεν πρέπει να θεωρούνται τυχαίες, αλλά στοχευμένες "τσεκουριές" στον κορμό του γέρικου πολιτικού δέντρου, που δεν θέλει να το κλαδέψει, αλλά κυριολεκτικά να το κατεδαφίσει!


ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΠΟΥΤΙΝ

 Ο τολμηρός "ξυλοκόπος" εκφράζει προς το παρόν πιο πολύ την αγανάκτηση του λαού μας, παρά κλασσικές πολιτικές θέσεις, και ξεσηκώνει με τον δικό του μοναδικό, αν και επικίνδυνο, τρόπο.

 Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά,  τι πλήρωσε η Ελλάδα για την προσέγγιση Καραμανλή - Πούτιν στο παρελθόν:

1. Κατασκοπεία Ελληνικής Κυβέρνησης μέσω Vodafone (δείτε εδώ)

2. Εκδικητική αναγνώριση των Σκοπίων από ΗΠΑ σαν "Μακεδονία" (4-11-2004 - δείτε εδώ)

3. Καρτέρι της CIA στην περίφημη Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Άρσης Βαρών...

4. Πυρπόληση της Ελλάδας μέσα στην προεκλογική περίοδο (Αύγουστος 2007) από "αγνώστους" σε Ολυμπία - Πελοπόννησο και Αθήνα (δείτε εδώ)

5. Λεηλασία των Αθηνών (Δεκέμβριος 2008) με δράση και ξένων πρακτόρων (δείτε εδώ)

6. "Αποκάλυψη" ...Ελλείμματος, διεθνής διασυρμός και εκτέλεση της Ελλάδας με Μνημόνιο - ΔΝΤ - Τρόικα (τέλος 2009 - αρχές 2010)


 Επομένως, το δημόσιο κάλεσμα του - μέλλοντικού πιθανώς Πρωθυπουργού - Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Πούτιν και την Ρωσία και η επίθεσή του κατά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (Μεγάλη Επανεκκίνηση), αποτελούν πραγματικά "βόμβες μεγατόνων", όχι μόνο με εσωτερικές πολιτικές και εθνικές διαστάσεις, αλλά και με παγκόσμιες πλέον, καθώς το επόμενο μέτωπο αναμένεται στα Βαλκάνια, για την τύχη ακριβώς της Σερβίας, με βαριά εμπλοκή της Αλβανίας και στρατευμένων ισλαμιστών...



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι ο μοναδικός δυτικός μεγαλοπαράγοντας, που τολμά και παίρνει καθαρά το μέρος του Πούτιν, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί άμεσα σε τιμητική πρόσκληση στο Κρεμλίνο, με δώρο καμμά μοίρα Σουχόι ή συστοιχία S-500, έτσι για αρχή...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου