Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Στρατηγική 1ου πλήγματος στην φαρέτρα της Ελλάδας


  Η τεράστια πρόκληση του τουρκικού CNN (2-3-2022), να παρουσιάσει χάρτη προς κατάληψη των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, παρομοιάζοντας την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία με την αντίστοιχη (αποφασισμένη εδώ και καιρό) πρόθεση της Τουρκίας, υποχρεώνει πλέον την Ελλάδα να εξετάσει σαν πρώτη επιλογή την στρατηγική του 1ου πλήγματος!

  Η στρατηγική αυτή που είχε παραμεριστεί, χάρη στην μακραίωνη παράδοση και τον ειρηνόφιλο χαρακτήρα του έθνους μας, αλλά τώρα πια, μετά την ωμή ρωσική εισβολή σε μια Ουκρανία, που την άφησε η Δύση "πειραματόζωο", χωρίς καμία απολύτως έμπρακτη αποτρεπτική υπεράσπιση, άρχισε να αναδύεται και να ωριμάζει.


 Μετά πια και την ιταμή δημόσια και κατευθυνόμενη πρόκληση του CNN Turk, για την προετοιμασία της τουρκικής κοινής γνώμης προς εισβολή στα ελληνικά νησιά (με το γελοίο πρόσχημα του εξοπλισμού τους και με αφορμή την τυχόν επέκταση - παγίδα των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, στην οποία μας ωθούν οι ίδιοι εκείνοι που έσπρωξαν στον γκρεμό και την Ουκρανία), η στρατηγική του 1ου πλήγματος οφείλει να γίνει πρώτη πια επιλογή, εάν η Τουρκία τελικά δεν απορρίψει δημόσια και έμπρακτα οποιαδήποτε αμφισβήτηση και παραβίαση.


"ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ"



  Η στρατηγική του 1ου καίριου και σαρωτικού πλήγματος, σημαίνει πως η Ελλάδα θα διαλέξει την ώρα και όχι η Τουρκία, αφού εκείνος που επιτίθεται έχει το πλεονέκτημα, καθώς μεταφέρει στο έδαφος του αντιπάλου το πλήγμα, την καταστροφή, τον πανικό, την ζημιά, τον όλεθρο!

 Η Ελλάδα με πυραύλους μακρού πλήγματος Σκάλπ (Scalp) από αέρα (Miraze και Rafale με εμβέλεια 800 χιλιομέτρων) και προσεχώς πλέον και από θάλασσα (πλοία και υποβρύχια με εμβέλεια 1.000 χιλιομέτρων) μπορεί να εξαπολύσει το πρώτο σαρωτικό και καθοριστικό πλήγμα παραλύοντας κυριολεκτικά την υπερφίαλη, αλαζονική και επιθετική Τουρκία, ρημάζοντας Πολεμικά Εργοστάσια, Γέφυρες, Ναυστάθμους, Πολεμικά Αεροδρόμια, UAV, Δυιλιστήρια, Εργοστάσια Ηλεκτροπαραγωγής, Ραντάρ και το ίδιο το Προεδρικό Μέγαρο του Ερντογάν, μαζί με πολλούς άλλους στόχους που δεν πρέπει να γραφούν. 


 Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει μια τουρκική εισβολή, αποφεύγει θύματα και ζημίες στο έδαφός της, αποφεύγει θύματα στην Μικρασία και ταυτόχρονα παραλύει με μιας τον "γίγαντα με τα γυάλινα πόδια", ενώ άμεσα, τότε, μπορεί να προελάσει με την ευχή των Συμμάχων, προς Κωνσταντινούπολη, για να προλάβει να την απελευθερώσει μαζί με τα Στενά, πριν σπεύσουν να τα καταλάβουν οι Ρώσοι!

 Η επιχείρηση "Ξεδόντιασμα του Λύκου" θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε δύο ώρες και σε άλλες τρεις θα ελευθερώνεται η Πόλη, λένε οι υπολογισμοί, στους οποίους θέλει να μπει και η Βουλγαρία και η Αρμενία και πολλοί άλλοι παίκτες, ακόμη και ο Άσαντ της Συρίας, η Ινδία και το Ιράν, ενώ και το Ισραήλ (πρωτοπόρος του 1ου πλήγματος) θα αναγκαστεί να βοηθήσει, η Αμερική θα επικροτήσει και η Γαλλία θα καταχειροκτοτήσει, για να τελειώνουμε με τους τυράννους των λαών, τις "αρκούδες" και τους "λύκους"...



Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ


 Η κρίσιμη απόφαση, εξαρτάται πλέον από τις κινήσεις της Τουρκίας, που με τις ανοησίες της ωθεί ολοένα το Ελληνικό Επιτελείο σε Λύση πριν την Κρίση.

 Και η Ελλάδα, αφυπνισμένη πλέον και ενωμένη, μπορεί να αντιστρέψει τώρα το παιχνίδι. Αντί οι ξένοι να την ωθούν να πάει στα 12 μίλια για να μας επιτεθεί η Τουρκία, ώστε να ρίξουν τον Ερντογάν και να μας εγκαταλείψουν, όπως το 1922, όπως το 1955, όπως το 1974, όπως την Ουκρανία, η ίδια η Ελλάδα πια, μετρώντας τις ακμαίες πλέον δυνάμεις της, θα αποφασίσει εκείνη, μόνη της, την επέκταση στα 12 μίλια, για να της δοθεί η αφορμή εξαπόλυσης του 1ου και καθοριστικού, παραλυτικού, σαρωτικού και ισοπεδοτικού πλήγματοςεπειδή υπάρχει εν πλήρη ισχύ απόφαση "casus belli" (αιτία πολέμου) της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, και άρα δίνει αυτόματα στην Ελλάδα το δικαίωμα εξαπόλυσης και του 1ου προληπτικού πλήγματος, ένα δευτερόλεπτο μετά την ανακοίνωση της επέκτασης! Αυτό είναι και το νόημα των συνεχών, λογικών "εκκλήσεων" της Αθήνας προς Τουρκία και Συμμάχους, για άρση του τουρκικού casus belli...



ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ



  Αν συνεχίσει η Τουρκία, θα πέσει στον λάκκο που έσκαψε. Η Ρωσική εισβολή μας ξύπνησε. Μας προσγείωσε. Μας έδειξε τι παθαίνει όποιος περιμένει και δεν επεμβαίνει.

  Κάποτε μάλιστα, βρέθηκε σε τέτοιο δίλλημα και ο Άγιος Αυτοκράτορας Νικαίας Ιωάννης Δούκας Βατάτζης (ο μαρμαρωμένος και άφθαρτος και επερχόμενος) και ζητώντας συγχώρεση από τον Θεό, γιατί θα χτυπούσε πρώτος, έκανε τον σταυρό του και επιτέθηκε κεραυνοβόλα στους Φράγκους, λευτερώνοντας την Μικρά Ασία και περνώντας αργότερα και απέναντι, έφθασε νικητής και τροπαιούχος ως και την πόλη των Σκοπίων, ελευθερώνοντας όλους τους ελληνικούς τόπους και πληθυσμούς γύρω από την Πόλη μας, ώστε να την επάρει πίσω! Δεν πρόφθασε. Αφήσε σε εμάς την τιμή και την δόξα. Και είναι εκεί μέσα κλεισμένος και μας περιμένει. Ή τώρα ή ποτέ! Γιατί η δημοσίευση κατάληψης των ελληνικών νησιών του Αιγαίου από τους Τούρκους, θα έπρεπε από μόνη της να είναι το δικό μας casus belli.

 Κάθε νησί μας, κάθε πέτρα μας, είναι ένα μάρμαρο του Παρθενώνα, ένα μάρμαρο της Αγια - Σοφιάς, που κάθε βράδυ δακρύζει και μας εκλιπαρεί αλυσοδεμένη.

  "Ίτε παίδες Ελλήνων"!



Η ΕΥΦΥΗΣ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ακόμη και από την Σκύρο, η Άγκυρα είναι εντός του βεληνεκούς των ελληνικών scalp, όπως και οι γέφυρες της Πόλης, όλοι οι Ναύσταθμοι και τα Αεροδρόμια της Τουρκίας, ενώ και από την Κρήτη σημαδεύεται άνετα η Μερσίνα, αλλά και τα Τίρανα, το τουρκικό "ψυχοπαίδι" των Βαλκανίων

 Στον τομέα αυτό, ειδικά το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού έχει θέσει μια νέα εθνική πολιτική, που συνοψίζεται στα εξής:

1. Διευκρινιστική δήλωση στον ΟΗΕ ότι τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας είναι 10 μίλια, κάτι που στερεί αφορμής εναέριων παραβιάσεων την Τουρκία και περιφράσσει ενιαία τα σύνορα.

2. Δήλωση - δέσμευση ότι η Ελλάς δεν θα πάει στα 12 μίλια, αν και έχει το δικαίωμα, εάν και εφόσον η Τουρκία αναγνωρίσει ρητά, ακέραια, ενιαία και έμπρακτα τα 10 μίλια της Ελλάδας σε στεριά και θάλασσα και δεύτερον επιτρέψει την τέλεση Ορθόδοξης Θείας Λειτουργίας στην Αγια-Σοφιά 3 φορές τον χρόνο, ήτοι Χριστούγεννα, Πάσχα και 25η Μαρτίου. Τυχόν παραβίαση του εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου μας (10 μίλια) θα αποδεσμεύσει αυτόματα την χώρα μας από την φιλοειρηνική και μεγαλόψυχη δέσμευσή της.

3. Δήλωση στον ΟΗΕ, ότι η Ελλάς δικαιούται όλων εκείνων των μέτρων και δράσεων που θέλει θεωρήσει αναγκαία, όσο η Τουρκία δεν άρει το casus belli εναντίον μας, το οποίο θεωρούμε απειλή της ασφάλειάς μας.

 4. Αν η Τουρκία, αποδεχθεί τα 10 μίλια, αφήσει στην άκρη την διεκδίκηση των νησιών μας και άρει το casus belli, ανοίγει τον δρόμο μια μακρόχρονης Ειρήνης και ανάπτυξης, ενώ θα διευκολυνθεί και η λύση του Κυπριακού, με την αυτόματη ένταξη και των Κατεχομένων στην Ε.Ε., ως μέρους και εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, που σημαίνει ευρωπαϊκή εγγύηση ασφάλειας όλων των νόμιμων κατοίκων (όχι κουβαλητών και "μεταναστών"), ισότιμη συμμετοχή στα κέρδη από το φυσικό αέριο της ΑΟΖ και πληρωμή των μισθών σε ευρώ και στον βορρά. Η δε Διακυβέρνηση θα ασκείται όπως σε όλη την Ευρώπη με βάση τα εκλογικά ποσοστά κομμάτων και υποψηφίων, χωρίς υποχρεωτικές ποσοστώσεις και αντιπροεδρίες. Στο Περιουσιακό κανείς δεν θα στερηθεί κατοικίας χωρίς την θέλησή του, αλλά δεν θα μπορεί να κρατήσει περιουσία Ελλήνων (σπίτια, ξενοδοχεία, χωράφια, καταστήματα) για περισσότερο από 20 χρόνια από της συμφωνίας λύσεως του Κυπριακού, οπότε θα επιστρέφουν όλα αυτόματα στους νομίμους ιδιοκτήτες ή τους κληρονόμους τους. Η Κυβέρνηση θα καταβάλει Επίδομα Στέρησης Περιουσίας (ΕΣΠΕ) σε αυτά τα 20 χρόνια στους νομίμους Έλληνες ιδιοκτήτες (π.χ. 10 ευρώ ανά τετραγωνικό τον μήνα και με ανώτερο μηνιαίο πλαφόν τα 1.000 ευρώ συνολικά για οικίες, οικόπεδα, χωράφια και καταστήματα και τα 5.000 για Ξενοδοχεία και Εργοστάσια), που θα χρηματοδοτείται από Τουρισμό και Φυσικό Αέριο. Αν λεγόμενος "Τουρκοκύπριος" συμφωνήσει να επιστρέψει την περιουσία στους Έλληνες ιδιοκτήτες αμέσως ή πρόωρα, τότε εκείνος θα λαμβάνει το παραπάνω επίδομα για 20 έτη ή για το υπόλοιπο των 20 ετών. Η Αμμόχωστος θα επιστρέψει άμεσα στους νομίμους Έλληνες ιδιοκτήτες. Την Ελευθερία και ακεραιότητα της Κύπρου θα εγγυάται η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Τουρκικός Στρατός Κατοχής θα αποχωρήσει αμέσως.

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου