"ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! ΙΑΧΗ "ΛΕΩΝΙΔΑ" ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ! Στο Ελλάδα Απόψε

 

"Θερμοπύλες" στήνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Νέα Τάξη που έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια της και στην πατρίδα μας, προκειμένου να εξανδραποδίσει τον πιο περήφανο και ανυπόταχτο λαό του κόσμου, όπως αναφέρεται στην εκπομπή "Ελλάδα Απόψε" με τον Κωστή Αλεξίου στο Νοιάζομαι.


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣΤΕ

 Και θυμίζουμε: στην αρχή με τα ξαφνικά Ίμια (1996), έπειτα με την ξαφνική κατάρρευση - κραχ του Χρηματιστηρίου (1999), ύστερα με την ξαφνική αφαίρεση του Χ.Ο. από τις Ταυτότητές μας (2000), ύστερα με το ξαφνικό και δόλιο Σχέδιο Αννάν για την Κύπρο (2004), στην συνέχεια με την ξαφνική αναγνώριση των Σκοπίων σαν "Μακεδονίας" από Μπους και Κόλιν Πάουελ (2004), έπειτα με τα ξαφνικές μαζικές και καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και την αρχαία Ολυμπία (2007), ακολούθως με τον ξαφνικό θάνατο Χριστόδουλου και Τάσσου Παπαδόπουλου εντός του ιδίου έτους (2008), και ακολούθως με την ξαφνική λεηλασία της Αθήνας (2008)! Κατόπιν με τα ξαφνικά και αχρείαστα Μνημόνια, την ξαφνική φτώχια και  ανεργία, ύστερα με τα ξαφνικά κάπιταλ κοντρόλς (2015), στη συνέχεια με την ξαφνική είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων (2015 - 2016),  έπειτα με τις ξαφνικές Πρέσπες (2018), ύστερα με το ξαφνικό ολοκαύτωμα στο Μάτι (2018)! Ακολούθησε η ξαφνική επιχείρηση "εισβολής" λαθρομεταναστών στον Έβρο (2020), η ξαφνική τραγική Συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο στην οποία εξαιρέσαν εγκληματικά την μισή Ρόδο και το Σύμπλεγμα Μεγίστης (2020), ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στις ξαφνικές παράνομες και ανενόχλητες έρευνες Oruc Reis εντός της δια νόμου ορισμένης Ελλαδικής Υφαλοκρηπίδας (2020) και τελευταία με τον ξαφνικό κορωνοϊό, τα συνακόλουθα ξαφνικά λοκντάουν (2020 - 2021), με το ξαφνικό και απαράδεκτο κλείσιμο Εκκλησιών, με απαγόρευση Θείας Κοινωνίας, Μεγάλης Εβδομάδας και Ανάστασης (2020), όπως και τον ξαφνικό υποχρεωτικό εμβολιασμό (2021), ενώ έπεται Κυπριακό, Αιγαίο, Θράκη, ΑΟΖ, το μέγα Δημογραφικό και το τεράστιο πια Δημόσιο Χρέος των σχεδόν 381 δισ., λόγω ακριβώς των παράλογων μέτρων "αυτοκτονίας" κοινωνίας και οικονομίας, που δεν εφαρμόστηκαν ποτέ λ.χ. στην Σουηδία!


"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ (10-7-2021)

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος λοιπόν της Φαρμακοβιομηχανίας "ΒΙΑΝΕΞ", ιδιοκτήτης της ΚΑΕ (Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία) Παναθηναϊκόςμε συστηματικές κινήσεις φαίνεται πως χτίζει "τείχος" και στενεύει συνεχώς το έδαφος στην Κυβέρνηση και τους παλαιοκομματικούς ομοίους τηςπεριμένοντάς τους πλέον στα "στενά των Θερμοπυλών"! Εκεί που τελειώνουν οι Νέες Τάξεις και οι Νέες Αταξίες...

 Ο Γιαννακόπουλος αποφάσισε να παρέμβει και να απαντήσει προσωπικά στο αχαλίνωτο αντιδημοκρατικό και καταναγκαστικό σύστημα που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη, με ένα μεγάλο "όχι" στα εμβόλια"ραγίζοντας" τα τζάμια του Μαξίμου με  ένα "βροντερό" βίντεο του (10-7-2021),  ορθώνοντας ένα πανίσχυρο "Μολών Λαβέ" στις ορδές του νέου "Ξέρξη" και των εγχώριων "Εφιαλτών" του, χτυπώντας με "σπαθί" τους υβριστές των ανεμβολίαστων, στους οποίους ανήκει και ο ίδιος, αλλά και αρκετοί ανακουφισμένοι εργαζόμενοί του:

 "Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει

 Αυτό που δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας, είναι το να βρίζετε και να λοιδορείτε και να κοροϊδεύετε και να χλευάζετε και να κατακρίνετε, με άσχημους χαρακτηρισμούς, τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούνε! 

 Ο επόμενος που θα το κάνει αυτό το πράγμα, τουλάχιστον από εμένα, θα του γ----ω ό,τι έχει και δεν έχει! Αυτό να είσαστε βέβαιοι! Είτε είναι επώνυμος, είτε είναι ανώνυμος"!


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ (12-7-2021)

  Λίγες μέρες αργότερα θα επαναλάβει  στο "Έθνος" (12-7-2021) ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο, χωρίς μάλιστα να ανήκει στους "αντιεμβολιαστές":

  "... Και εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι, το ότι δεν εμβολιάζομαι με το εμβόλιο κατά του covid δεν έχει να κάνει με αμιγώς ιατρικούς όρους όπως τους ξέρουμε, δηλαδή με τις πιθανές άμεσες παρενέργειες στην υγεία μας", αφήνοντας να εννοηθούν άλλοι λόγοι, που έχουν όμως τον ίδιο τελικά παρονομαστή: την άρνηση εμβολίου από έναν Φαρμακοβιομήχανο!


"ΑΛΛΟΙΩΣΗ DNA" (18-7-2021)


 Ο Γιαννακόπουλος θα εξηγήσει κατόπιν με μήνυμά του στο Instagram (18-7-2021) τους λόγους που δεν κάνει το εμβόλιο, "κλιμακώνοντας" την αντίθεσή του, θέτοντας θέμα "αλλοίωσης DNA":

  "Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω.

  Όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες, αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου"!

 Και δεν είναι λίγο πράγμα φυσικά, ο πλέον έμπειρος και ειδικός των φαρμάκων, ο Πρόεδρος μιας κορυφαίας ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας, να αρνείται το εμβόλιο, για το οποίο κόπτεται ο Πρωθυπουργός, θέλοντας να φανεί ο υποδειγματικότερος "πραίτωρ" σε όλη την Ευρώπη!

 Και εκεί που πάει να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί και "δώρα φέρων", να έρχεται ο Γιαννακόπουλος και να λέει δημόσια και λιονταρίσια "δεν το κάνω", "ρεζιλεύοντας" τον Μητσοτάκη όχι μόνο στους "υπηκόους" του, αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους"! Τι θα λέει π.χ. τώρα η Μέρκελ;

 Και το χειρότερο για το σύστημα, αυτό που πήγαν να θάψουν παντού, είναι ότι ο ο έχων τους πλέον ειδικούς συμβούλους και επιστήμονες στον τομέα των φάρμακων, θέτει θέμα αλλοίωσης DNA", όπως γράφει, ανοίγοντας "τρύπες τορπίλας" στα ύφαλα του του εμβολιοκάραβου...


ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ (20-7-2021)

 Παράλληλα, δύο μέρες μετά, σαν καλός "καλαθοσφαιριστής", ο Δημήτρης πετάχτηκε και "κάρφωσε" καλάθι εκεί που δεν το περιμένανε, απέναντι, στην ίδια την ξεχασμένη Μεγίστη, το κλειδί της ΑΟΖ, που εποφθαλμιούν οι Τούρκοι!

 Ο Γιαννακόπουλος πήγε και άνοιξε Φαρμακείο στον ακριτικό νησί μας! Φαρμακείο που δεν υπήρχε χρόνια ολόκληρα, αναγκάζοντας τους νησιώτες να πηγαίνουν απέναντι στην Μικρασία για τα αναγκαία...

 Ολόκληρο κράτος, με τεράστιους προϋπολογισμούς και σπατάλες, δεν αξιώθηκε να ανοίξει ένα Φαρμακείο  στην εσχατιά της Ελλάδας... Και πήγε ο Γιαννακόπουλος και τους ρεζίλεψε όλους. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο, ενώ τον Νοέμβριου 2020 είχε ενισχύσει με μηχανήματα και φάρμακα και το Ιατρείο της "Ελαχίστης" - για την πολιτεία - νήσου... Την οποία μάλιστα εξαιρέσανε πρόσφατα από την απαράδεκτη και ηττοπαθή Συμφωνία ΑΟΖ με την Αίγυπτο, ανοίγοντας την όρεξη των Τούρκων!

 Και εδώ αξίζει να σημειωθεί το θαυμαστό Εκλογικό Σύστημα που προτείνει το Μακεδονικό Κόμμα, με το οποίο κάθε νησί θα εκλέγει έναν Βουλευτή και θα έχει φωνή και ψήφο στην Βουλή των Ελλήνων, καθώς το μοντέλο από πληθυσμιακό και αποτυχημένο, θα μετατραπεί σε γεωγραφικό, ακριτικό και ευλογημένο, μειώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό Βουλευτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες υπερβουλευτικές περιφέρειες. Μια αληθινή, δημοκρατική και αναγεννητική Επανάσταση.

 Φανταστείτε τι θα συμβεί στο εγχώριο σαθρό πολιτικό σύστημα, εάν λόγου χάρη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκλεγεί συμβολικά Βουλευτής Μεγίστης, Ρω και Στρογγύλης και τι τεράστιες επιπτώσεις θα έχει αυτό τόσο στα σχέδια της Τουρκίας, όσο και στα μάτια της Ευρώπης, που θα νιώσει το καυτό άγγιγμα DPG από μέσα!


"ΚΕΡΑΥΝΟΙ" ΚΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (22-7-2021)


 Ο Δημήτρης, συνεχίζοντας το ανδρείο "Μολών Λαβέ", επανήλθε με νέο "προκλητικό" μήνυμά του στο Instagram, κάνοντας τον "Ξέρξη" να αναζητάει τα χάπια του και τον "Εφιάλτη" το ελικόπτερό του:

"Dear globalists,

"We The People" have reviewed your proposal for "The Great Restart" and we regret we inform you that we will have to decline it this time.

Although we did found the free trial of the "NWO" very interesting, we have decided to go with "The Great Awakening ".

Yours sincerely.
The Human Race"!

 Που σημαίνει:

 "Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές,

"Εμείς οι Άνθρωποι" εξετάσαμε την πρότασή σας για την "Μεγάλη Επανεκκίνηση" και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να την απορρίψουμε αυτή τη φορά.

Αν και βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την δωρεάν δοκιμή της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", αποφασίσαμε να πάμε με την "Μεγάλη Αφύπνιση".

Με εκτίμηση.
Η Ανθρώπινη Φυλή"!

 Με άλλα λόγια ο Γιαννακόπουλος θεωρεί "πρόβα της Νέας Τάξης Πραγμάτων" όλο αυτό τον παγκόσμιο εμβολιαστικό πυρετό και την υποχρεωτικότητα, για την επιβολή νέων παγκόσμιων κανόνων και τετελεσμένων, ενός νέου φριχτού "Ράιχ" και "Μέγκελε", την εποχή του Σκότους, τον νέο φρικτό μεσαίωνα της ανθρωπότητας... 

Θυμίζουμε εδώ ότι το βιβλίο της μετά τον κορωνοϊό "Μεγάλης Επανεκκίνησης" του Κλάους Σβάμπ, ιδρυτή και Πρόεδρου του "Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ" (WEF) που πραγματοποιεί και τις γνωστές ετήσιες συνάξεις στο Νταβός, υπήρχε πάνω στο γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη το 2020...



ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

 Ευτυχώς που γνωρίζουμε από τους Αγίους Γέροντες πως για την ώρα θα τα σταματήσει όλα τα σκοτεινά σχέδια ο ίδιος ο Χριστός, δίνοντας το τιμόνι και πάλι στην Ορθόδοξη Ελλάδα του Φωτός! Στο δε μεσοδιάστημα δοκιμάζει τα παιδιά και τα παλικάρια Του, για να στήσει έπειτα την μεγάλη ομάδα της Ελληνικής και κατόπιν της Παγκόσμιας Αναγέννησης...



ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ

  Τέλος, για όσους δεν είναι καλοί στα "σταυρόλεξα", αρκεί να σημειώσουμε "γλεντώντας" το, ότι ο Δημήτρης:

 1. Έχει το όνομα του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, του πρωτοπαλίκαρου της Μακεδονίας

 2. Είναι στην καταγωγή Σπαρτιάτης, όπως ο Λεωνίδας και οι 300

 3. Κατέβηκε στα Συλλαλητήρια για την Μακεδονία και είναι υπερασπιστής του Ονόματος ως το μεδούλι

 4. Οι Σπαρτιάτες είναι Δωριείς, δηλαδή Μακεδόνες, όπως έχει αποκαλύπτει ο Ηρόδοτος.

5. Η διαφορά ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι μόνον ένα "Κ". Το αρχικό γράμμα της "Κωνσταντινούπολης". Κάτι που βάζει στο παιχνίδι και την ΑΕΚ, αναγκάζοντας και τον σεβαστό Πειραιά να μην μείνει αμέτοχος, σχηματίζοντας έτσι μία νέα δυναμική "Εθνική Ελλάδος"! Μια "Εθνική Αφύπνισης"

 6. ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι αντίστοιχα όμως μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, των δύο μεγαλύτερων πόλεων της Ελλάδας, που πλέον δεν θα τελειώνει, αλλά θα αρχίζει στην Μεγίστη...

  Καλό λύσιμο...

 Δείτε εδώ την εκπομπή:


  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

7 comments:

  1. Αναφερεστε σε παοκ αεκ παο οσφπ, ειναι δυνατον να πατε στον πολεμο χωρις τον Θεο; ΑΡΗΣ , Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ🇬🇷🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η νέα "Εθνική Ελλάδας" χτίζεται από όλους τους Έλληνες και από όλους τους φιλάθλους και ιδίως τους νέους. Μία Ελλάδα έχουμε και πρέπει όλοι μαζί να την πάμε ξανά ψηλά!

      Διαγραφή
    2. @MAKIS STEF σωστός! και Αρη και Ηρακλή και όλους

      Διαγραφή
  2. Για να δούμε και τον Γιαννακόπουλο είναι άραγε έτσι όπως τα λέει η θα αποδειχθεί φούσκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τους γαμησει ο Γιαννακόπουλος! Τον πιστεύουμε κ είμαστε μαζί του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι αυτός ο άξιος Έλληνας που ακούει στο όνομα Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μπορέσει να βοηθήσει να βγούμε γρήγορα από αυτή την λαίλαπα μιας και έχει τα εργαλεία και τα όπλα, εμείς θα είμαστε δίπλα του! Αναμένουμε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θεος εχει κανει τον καθε ανθρωπο μοναδικο! Δεν εχει δικαιωμα κανενας ανθρωπος να αλλαξει το εργο του και τη βουληση του! Ποιος ειναι υπερανω του Θεου , παρα μονο ο αλαζονας! Τελος η αλαζονεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή