ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ π. ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ - Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ! Βίντεο


 "Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της Υγείας" είχε πει από το 2007 ο μακαριστός πατήρ Σάββας Αχιλλέως (+3-8-2016 μ.Χ. - δείτε εδώ), προειδοποιώντας ταυτόχρονα για τον ερχομό μιας κατασκευασμένης αρρώστιας που θα μοιάζει με  γρίπη, υπενθύμισε ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος!


ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 "Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας...

 Είναι μία γρίπη που θα έρθει. Θα μοιάζει με γρίπη. Μια κατασκευασμένη ασθένεια. 

  Συνιστάται η αποφυγή κάθε είδους εμβολιασμού. Όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται..."!


ΤΟ ΕΙΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

Το εικονάκι που μοίρασε ο Μητροπολίτης Μόρφου

 Μάλιστα σχετικά πρόσφατα ο Μητροπολίτης Μόρφου είχε μοιράσει και εικονάκι με τα παραπάνω συγκλονιστικά λόγια του μακαριστού π. Σάββα Αχιλλέως που είχαν ειπωθεί στις 11-10-2007, δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν...


ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ

 Παράλληλα ο Πανιερώτατος τόνισε ότι στόχος είναι η διχόνοια και η διαίρεση, ώστε να στραφούν οι εμβολιασμένοι κατά των ανεμβολιάστων και οι ανεμβολίαστοι κατά των εμβολισμένων, συνιστώντας προσευχή των μεν για τους δε:

 "Οι Χριστιανοί πρέπει να μάθουν να προσεύχονται. Οι μη εμβολιασμένοι για τους μπολιασμένους. Και το ανάποδο. Κατάλάβατε τι λέω; 

 Να έχετε κομποσχοίνι κάθε μέρα όσοι δεν εμβολιαστήκατε ... να λέτε "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε τους δούλους Σου που επήραν το εμβόλιο"!

 Και εκείνοι που εμπολιαστήκαν να λένε για εμάς που δεν εμπολιαστήκαμε "Κύριε Ιησού Χριστέ προστάτευσε τους δούλους Σου τους μη εμβολιασθέντες"!

  Τι ωραίο! Ο ένας να στηρίζει τον άλλο! Καλωσύνη! Αυτή θα προσελκύσει την Χάρη του Αγίου Πνεύματος! Και τον Χριστό μας! Και τον επουράνιο Πατέρα μας"!

   Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments: