ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ! ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ! Βίντεο


 Σε μέγα συναγερμό για την Κύπρο βρίσκονται οι τελευταίοι σύγχρονοι Άγιοι Γέροντες των καιρών μας, όπως βεβαίωσε με εμφάνισή του ο μακαριστός πατήρ Σάββας Αχιλλέως, φανερώνοντας ταυτόχρονα έτσι και το πόσο κρίσιμα είναι πλέον τα πράγματα για την επιβίωση ολόκληρου Ελληνισμού! Μια εθνική επιβίωση που πάντα παιζόταν και πάντα παίζεται στην Κύπρο, που κάποιοι δυστυχώς θέλουν να "ξεφορτωθούν", λογαριάζοντας χωρίς τον "ξενοδόχο"...



ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

 Ο πατήρ Σάββας είχε κοιμηθεί στις 3 Αυγούστου 2016 μ.Χ., καταγόταν από το χωριό Άλωνα Λευκωσίας Κύπρου, υπήρξε παλικάρι της ΕΟΚΑ και παλικάρι του Χριστού, λειτουργώντας, θαυματουργώντας και βγάζοντας δαιμόνια επί χρόνια, στον Ι Ναό Αγίου Γεώργιο Καρέα, Ναό τον οποίο και ανήγειρε με ατέλειτωτους κόπους και μόχθους.



ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΤΗΝ ΝΕΑ "ΓΡΙΠΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

  Ο πατήρ Σάββας Αχιλλέως μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετικές ομιλίες του (11-10-2007),  είχε μιλήσει δεκατρία ολόκληρα χρόνια πριν τον κορωνοϊό, για μια νέα "γρίπη", που θα ερχόταν κατασκευασμένη σαν βιολογικό όπλο, για να εξοντώσει την ανθρωπότητα, ζητώντας από τότε να μην κάνουν οι άνθρωποι κανένα σχετικό εμβόλιο που θα τους υποδεικνυόταν σε μια τέτοια περίπτωση! Ενώ αποκάλυπτε παράλληλα πως ο ιός του Aids και η τότε "γρίπη των πτηνών" ήταν βιολογικά όπλα, που ξέφυγαν από τα εργαστήρια!

 Τόνιζε μάλιστα πως το εμβόλιο που κάνουν στα κορίτσια (για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας) μπορεί να προκαλέσει στείρωση, ενώ τα αντιγριπικά εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν ευκολότερα Αλτσχάιμερ, μετά από 4 - 5 χρόνια... (δείτε εδώ, εδώ και εδώ τα βίντεο της ομιλίας του)

 Προειδοποιούσε ακόμη πως στο μέλλον αντιχριστιανικές δυνάμεις θα ελέγξουν της Υγεία και θα θελήσουν να υποχρεώσουν τον κόσμο να κάνει εμβόλια εξόντωσης και πρόκλησης της "κακιάς αρρώστιας"

 Είχε μιλήσει επίσης και για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που μπορούν να επηρεάσουν την ζωή των ανθρώπων...

 Σημειώνουμε πως τις συγκεκριμένες πληροφορίες τις είχε από Επιστήμονες που αγωνιούσαν για τον δρόμο της "Επιστήμης" και πως γνώριζε τέλεια γαλλικά, έχοντας θητεύσει στις Βρυξέλλες...



Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

 Ο Μητροπολίτης Μόρφου, που "όποια πέτρα των Γερόντων και αν σηκώσεις θα τον έβρεις από κάτω", έχοντας σε μεγάλη υπόληψη τον π. Σάββα Αχιλλέως και θεωρώντας τον Άγιο και μάλιστα "Δαιμονοδιώκτη" και επειδή καταγόταν από την Κύπρο, ζήτησε να φέρει στην μεγαλόνησο και την Μητρόπολή του κάτι από τα προσωπικά του ιερά αντικείμενα, όπως ένα πετραχήλι και τον σκούφο του! Θυμίζουμε εδώ ότι - όπως περιγράφεται στις Πράξεις των Αποστόλων (19,11-12) - ακόμη και ένα μανδήλι ή ζωνάρι από το σώμα του Αγίου Αποστόλου Παύλου θεράπευε θαυματουργικά τους ασθενείς και εκδίωκε τα πονηρά πνεύματα!

 Για την αποστολή στην Κύπρο όμως του σκούφου, που καθοδόν μάλιστα μυρόβλυσε, μια κοπέλα από την Αθήνα προέβαλε αντιρρήσεις, θέλοντας να παραμείνει εκεί. Tότε της εμφανίζεται ο μακαριστός π. Σάββας και της λέει, όπως διηγείται ο Μόρφου:

"Άκουσε παιδί μου. Έτσι έπρεπε να κάνει. Διότι όλοι οι νέοι Άγιοι του 20 αιώνα είναι στην πρώτη γραμμή του πυρός! Και η Κύπρος είναι στην πρώτη γραμμήΚαι δεν μπορώ εγώ ο Κύπριος να απουσιάζω

 Γι΄ αυτό έστειλα στον Δεσπότη και το σκουφί. Για να έχουν αυτοί και μίαν υλική παρηγορίαν και προστασίαν

 Για εσάς, εδώ στην Ελλάδα, άφησα το λείψανό μου! Θα βρείτε πολύ βοήθεια από αυτό!

  Αλλά τώρα πρέπει να μεταφερθούμε όλοι οι σύγχρονοι Άγιοι στην πρώτη γραμμή της Κύπρου"!



ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΤΑΡ

  Αυτός ο ουράνιος συναγερμός και το προσκλητήριο όλων των σύγχρονων κεκοιμημένων Αγίων Γερόντων (δείτε εδώ σχετική υπόσχεση του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη και εδώ), δείχνει και πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα, αλλά και πόσο εφιαλτικά σχέδια υπάρχουν για την Κύπρο, όπως και για αλλά νησιά μας, ιδίως για την "ναυαρχίδα" Κρήτη! Σχέδια που δεν στοχεύουν μόνο στην πλήρη κατάληψη, αλλά και τον πλήρη εποικισμό - εξισλαμισμό με στρατιές μισθοφόρων Τζιχαντιστών, που όμως χάρη στους Αγίους Προστάτες "θα φάνε τα μούτρα τους"!

  Αυτός ο μέγας συναγερμός των Αγίων για την Κύπρο, ήταν και το θέμα χαρακτηριστικού πίνακα του Ζαρίφη Ζαριφόπουλου, αγιογράφου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε πριν από χρόνια, "βλέποντας" την Ελευθερία να στεφανώνει την μεγαλόνησο, δια πρεσβειών της Θεοτόκου, δι΄ ευχών των Αγίων, αλλά και δια ξίφους των Αρχαγγέλων!

 Οι Άγιοι είναι μαζί μας! Είναι στην Κύπρο! Είναι η ΟυρανοΦρουρά, μαζί με την Εθνοφρουρά και την ΕΛΔΥΚ, που θα κάνουν Κερύνεια, Αμμόχωστο, Πενταδάκτυλο, Ριζοκάρπασο, Άγιο Ανδρέα και Μόρφου, ξανά ελληνικά και ορθόδοξα!

 "Μεγάλη Σταύρωση, Μεγάλη Ανάσταση"! Και έρχεται!

  Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου