ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!



 Έκκληση σωτηρίας και υπεράσπισης της Ελληνικής Γλώσσας, από την Αγγλική Γλωσσική "εισβολή" στα Νηπιαγωγεία της Ελλάδας, απευθύνει το Μακεδονικό Κόμμα, αφυπνίζοντας τους πάντες!

 Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη - Κεραμέως, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, φέρνει και την καταστροφή της Ελληνικής Γλώσσας, εισάγοντας από φέτος δύο ώρες αγγλικών σε Ελληνόπουλα 4 και 5 ετών, που καλά καλά δεν μιλάνε τα ελληνικά ακόμη, μειώνοντας στα μάτια και το υποσυνείσητό τους την αξία και σημασία της σπουδαιότερης Γλώσσας του κόσμου! Της ίδιας της Ελλάδας!

 Η διδασκαλία ξένης γλώσσας στα Ελληνικά Νηπιαγωγεία ισοδυναμεί με εισαγωγή δεύτερης επίσημης Γλώσσας, όπως είχε ανακοινώσει στο παρελθόν η Άννα Διαμαντοπούλου, ισοδυναμεί με ύψωση Αγγλικής Σημαίας στην Ακρόπολη, αναφέρει το Μακεδονικό Κόμμα, τονίζοντας ότι θα μετατρέψει τους Έλληνες του αύριο σε Αγγλόφωνους, εξαφανίζοντας τον ίδιο τον Ελληνικό Πολιτισμό, που κρατιέται με Γλώσσα, Ιστορία, Παιδεία, Ορθοδοξία, Βυζαντινή Μουσική, Δημοτικό, Λαϊκό και Έντεχνο Τραγούδι σαν εκείνο του Μίκη, αλλά και Ποίηση, σαν εκείνη του Ομήρου, σαν εκείνη του Ελύτη!

 Το Μακεδονικό Κόμμα προχωρά σε ένα σύντομο ιστορικό των καταστροφικών επεμβάσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην Ελληνική Γλώσσα, αναφέροντας και κάποια συγκινητικά ρητά Ελλήνων και Ξένων για την Γλώσσα που σκοτώνουμε, ενώ αποτελεί το μεγαλύτερο ζωντανό Μουσείο του κόσμου!


  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου