ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Σχέδιο - ασπίδα από Μακεδονικό Κόμμα για 3η Ελληνική Αυτοκρατορία


 Απόλυτη δικαίωση για το Μακεδονικό Κόμμα που επέμενε ασυμβίβαστα σε αυτή ακριβώς την ονομασία για να υπερασπιστεί την Μακεδονία, την ελληνικότητα, την μοναδικότητα, την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το ίδιο το έδαφός της, από τον συνδυασμό ξένων δυνάμεων που βρίσκονται πίσω από τα Σκόπια, όπως διαρκώς υποστήριζε. Δυνάμεων και ονείρων που ζωντάνεψε η άθλια Συμφωνία των Πρεσπών...



ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η αποκάλυψη - σοκ του Τούρκου Αμυντικού Αναλυτή Αντιπτεράρχου ε.α. Δρ Ερντογάν Καρακούς στο CNNturk στις 13-9-2021, ότι σε περίπτωση Πολέμου πρώτος στόχος της Τουρκίας θα είναι η Θεσσαλονίκη, δείχνει του λόγου το αληθές, όπως και το στιγμιότυπο από την δημόσια επιθετική κατάδειξη της Θεσσαλονίκης επί χάρτου από τον εν λόγω Στρατιωτικό!

  Όταν μάλιστα η Άγκυρα κινείται πλεόν στον αναδυόμενο άξονα Γερμανίας - Αλβανίας - Τουρκίας - ακραίου Ισλάμ - Κίνας, τον τρομακτικότερο Εφιάλτη της ανθρωπότητας...



ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ

  Όπως αποκαλύπτει μάλιστα το Μακεδονικό Κόμμα, βάση των Σχεδίων που υπάρχουν και επειδή όλα πρέπει να γίνουν σε λίγο χρόνο, η Τουρκία θα στοχεύσει με μία δύναμη την Θράκη και με ξεχωριστή αεροναυτική αποβατική δύναμη την Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Μακεδονίας, σε συνδυασμό εισβολής Αλβανών και Μισθοφόρων Τζιχανστιστών προς Ήπειρο και Κέρκυρα και Σκοπιανών υπό τουρκική διοίκηση προς Δυτική Μακεδονία, ενώ παράλληλα στο Νότιο Μέτωπο θα επιχειρηθεί εισβολή σε νησιά του Αιγαίου για λόγους κάμψης του ηθικού μας, ενώ κύριος στόχος εκεί θα είναι η Κρήτη!



ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ 3η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

  Το ΜΚ προτείνει σειρά αντιμέτρων, ένα Σχέδιο - ασπίδα, για την πλήρη εξουδετέρωση του μικτού και πολυμέτωπου κινδύνου, που θα χρησιμοποιηθεί έξυπνα όμως τότε σαν εθνική αφορμή για την επάνοδο στην μάνα Ελλάδα της Βορείου Ηπείρου και της Πελαγονίας με τους Έλληνες των Σκοπίων, αλλά και αυτής της ίδιας της Κωνσταντινούπολης, οδηγώντας συν Θεώ, τον αναγεννημένο και ανασυγκροτημένο από την Κυβέρνηση του Μακεδονικού Κόμματος Ελληνισμό, στην 3η Ελληνική Αυτοκρατορία! Την συνέχιση και το ποθούμενο του ατρόμητου 1821!


  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου