ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Η Προφητεία που επιβεβαιώνεται - Βίντεο



  Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια πριν, ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, από το ευλογημένο "Περιβόλι της Παναγιάς", είχε δει με την Χάρη του Θεού όλα αυτά που έρχονται πια με μεγάλη ταχύτητα και αφορούν τους Τούρκους, οδηγώντας στην Νίκη και την Αγια-Σοφιά!

ΠΑΪΣΙΟΣ: ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ...

  Ο Άγιος ειδικότερα, είχε θέσει ως "σημείο" για όλους εμάς, την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια, που μόλις πλέον εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό, καταρχήν για το Ιόνιο (26-8-2020 - δείτε εδώ), προειδοποιώντας για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, ώστε να ετοιμαστούμε!

 Είχε πει συγκεκριμένα στον Ανέστη Μαυροκέφαλο από την Αλεξανδρούπολη (βιβλίο Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Μαρτυρίες Προσκυνητών,Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994" Β΄ έκδοση, Αγιοτόκος Καππαδοκία):

► "Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο Πόλεμος. Ακολουθεί…"! 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

   Παρακάτω ο Γέροντας διευκρίνισε για ποιον Πόλεμο μιλά. Τον Ρωσοτουρκικό Πόλεμο που θα ξεκινήσει η Ρωσία κατά της Τουρκίας, με αφορμή όμως την προσπάθεια εισβολής των Τούρκων στην Ελλάδα, η οποία και γενικά δεν θα καρποφορήσει, καθώς φθάνοντας στα έξι μίλια θα έρθει η καταστροφή τους! Προφανώς με αιφνίδια βύθιση του Στόλου τους, όπως του Δαρείου Α΄ στα "Εξαμίλια" του Αγίου Όρους, δυνάμει Θεού!

  Βλέποντας όμως οι Ευρωπαίοι (οι Γάλλοι ετοιμάζονται ήδη) ότι η Ρωσία νικά και θα πάρει ολόκληρη την Τουρκία μόνη της, θα σπεύσουν όπως στον Α΄ Παγκόσμιο, να πάρουν και αυτοί κομμάτια της Τουρκίας. Έτσι Γάλλοι, Άγγλοι, Ιταλοί και άλλα έξι - εφτά κράτη της Ε.Ε., κατά τον Γέροντα, θα μπουν και αυτοί στον Πόλεμο, κάνοντάς τον πια "Ευρωπαϊκό"!

  Την ίδια ώρα όμως, η Ελλάδα δεν θα κινδυνέψει, δεν θα μπει στον "Ευρωπαϊκό" αυτόν Πόλεμο, ούτε στον Γ΄ Παγκόσμιο που θα ακολουθήσει, υποφέροντας μόνο από πείνα, παίρνοντας στο τέλος και την Κωνσταντινούπολη, την ιστορική Πρωτεύουσά μας και την Αγια-Σοφιά:

► Οι Τούρκοι "θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, "θα πούμε το ψωμί ψωμάκι"".... ανέφερε στον παραπάνω προσκυνητή (σελ. 434)


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ "ΕΞΑΜΙΛΙΑ"

  Στο Στέφανο Παπαβασιλείου - Κουβουκλιώτη από την Θεσσαλονίκη πάλι, τόνισε την ρητή καταστροφή του Τουρκικού Στόλου στα "Εξαμίλια", εξηγώντας την σχετική προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού:


"Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το "Εξαμίλι" θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη"... (σελ. 417)

"Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα "Εξαμίλια", διότι τα "Εξαμίλια" δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» (σελ. 417)

   Δείτε το βίντεο:



ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ

  Η μεγάλη χαρά, το μεγάλο Ποθούμενο που είδαν και ο Πατρο-Κοσμάς και ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος έρχεται!

 Και ήθελε τόσο πολύ να το ζήσει εδώ κάτω μαζί μας! Αλλά πήρε "προαγωγή". Από "Ασυρματιστής" του Θεού έγινε πλέον "Στρατηγός" και θα είναι στο πλάι μας μαζί με όλες τις επουράνιες Δυνάμεις, επειδή είμαστε τα παιδιά του, οι Έλληνες και θα επιστρέψουμε μαζικά και συνειδητά στην ευλογημένη Ορθοδοξία, που τόσο αδικήσαμε, περιφρονήσαμε, πολεμήσαμε, διαβάλλαμε, αμφιβάλλαμε...

  Η μικρή μας ταπεινή, ξύλινη "σχεδία" που έφτιαξε το 1821 και μεγάλωσε το 1912-13, θα μεταμορφωθεί πια σε Αυτοκρατορικό Βυζαντινό Δρόμωνα, για να μας πάει όλους στην Πόλη και στην στέψη του Μαρμαρωμένου μας Βασιλιά, που ξεχάσαμε και ίσως προδώσαμε, προτιμώντας τα "φράγκικα και τα γιάνγκικα"!   

 Η Νίκη είναι του Χριστού και του Σταυρού και είναι δική μας! Σίγουρη, προφητευμένη, σφραγισμένη, για τις Γενοκτονίες των προγόνων μας, που λάμπουν με στεφάνια λαμπρότερα του ήλιου, σαν Μάρτυρες, κάτω από τον Θρόνο του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, εκεί στο πλάι της Παναγιάς των Ελλήνων, της Υπερμάχου Στρατηγού μας, της Αγίας Σκέπης και Δόξας μας!

  Οι Τούρκοι και όλοι, δουλεύουν τελικά για εμάς κι ας μην το ξέρουν! Θάρρος και ελπίδα! Πίστη και εμπιστοσύνη στον Χριστό και την θαυμαστή Πρόνοιά Του, που συγκλονίζει!

 Δείτε αναλυτικότερα το τι θα συμβεί στο ιστορικό πρώτο βίντεό μας για τον Άγιο Παϊσιο, με περισσότερες από 3.000.000 παρακολουθήσεις ως τώρα:



ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ






Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου