"ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" προτείνει το Μακεδονικό Κόμμα

 

"Μίκης Θεοδωράκης" να μετονομασθεί το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, προτείνει το Μακεδονικό Κόμμα (δείτε ολόκληρη την σχετική ανακοίνωση εδώ)

"Η Ελλάδα ορφάνεψε. Μα δεν πρέπει να κρύψει το μεγάλο της αστέρι, αλλά να το προβάλει τώρα περισσότερο από ποτέ. Όχι μόνο μέσα στα Σχολεία, που τα παιδιά αγνοούν παντελώς Μίκη και Ελύτη, αλλά και σε όσους έρχονται στην χώρα του Μίκη, που την έκανε μέσα από την μουσική του, μέσα από τον ξένο κιμηματογράφο και τις συναυλίες του, διάσημο τουριστικό προορισμό!

 Γι΄ αυτό ακριβώς το Μακεδονικό Κόμμα, στην μνήμη του μεγάλου μας συνθέτη, που πάλεψε τόσο και για την αλήθεια της Μακεδονίας μας, προτείνουμε την μετονομασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, από "Ελευθέριος Βενιζέλος" σε "Μίκης Θεοδωράκης", διαμορφώνοντας μια διάσημη μουσική, κινηματογραφική, καλλιτεχνική πύλη εισόδου για την Ελλάδα μας, που τόσο αγαπούσε και τόσο αφοσιωμένα υπηρέτησε ως το τέλος", σημειώνει ανάμεσα σε άλλα το Μακεδονικό Κόμμα, επιδεικνύοντας άλλη μια φορά ενότητα, ανάπτυξη και Ελληνικό επιτέλους Πολιτισμό!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου