Ο ΜΟΡΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Βίντεο



 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. κ. Νεόφυτος είχε μιλήσει από τον Μάρτιο του 2019 για επιδημίες και πυρκαγιές που θα χτυπούσαν την Ελλάδα, εξαιτίας των άθεων νόμων των πολιτικών, τους οποίους χαρακτήριζε ξάστερα "άθεους" και "προδότες", καθώς τότε είχαν ψηφίσει στην Βουλή και την Προδοσία των Πρεσπών (25-1-2019), την οποία συνεχίζουν και οι σημερινοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη (δείτε εδώ και εδώ), ετοιμάζοντας μάλιστα από Σεπτέμβριο 2021 μεγάλες "εκπλήξεις" στα Σχολεία (δείτε και εδώ)!


 Παραθέτουμε απόσπασμα - ντοκουμέντο από την τότε συνέντευξη του ακριτικού Ιεράρχη στον  Γιάννη Ζαννή και την εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" στις 13 Μαρτίου 2019.



ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

"Ο λαός θα πρέπει πρωτίστως να σταματήσει να βλέπει και να διακρίνει τους πολιτικούς σε δεξιούς και αριστερούς. Αυτό το παραμύθι τελείωσε. Τώρα πλέον πρέπει να διακρίνει τους πολιτικούς του σε πατριώτες και προδότες. Και οι επίσκοποι θα πρέπει να τολμήσουν να τοποθετηθούν. Τώρα, αν υπάρξουν και μερικοί επίσκοποι που τοποθετηθούν από την πλευρά των προδοτών, ας τους δώσουμε χρόνο να ανανήψουν. 


ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Τα πράγματα εξελίσσονται έτσι ώστε να μη μένει πολύ χρονικό περιθώριο, όπως φαίνεται πλησιάζει ο μεγάλος πόλεμος που προφήτευσαν οι άνθρωποι του Θεού.

 Και το πρόβλημα των Σκοπίων (να μη λέμε το Μακεδονικό· το Σκοπιανό) εντάσσεται στα πλαίσια αυτά, της προετοιμασίας ενός μεγάλου πολέμου, για τον οποίον συντάσσονται όλες οι δυνάμεις και ο καθένας καταρτίζει τις συμμαχίες και τους συμμάχους του. Δεν είναι τυχαίο ότι, αμέσως μετά την αναγνώριση εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, τίθεται και το θέμα των σχέσεων Σκοπίων και ΝΑΤΟ.


ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 Τώρα, εν σχέσει με τα μέλλοντα συμβαίνειν, κάποιος άνθρωπος του Θεού μου είχε πει πολύ εύστοχα

 "Η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα. Ούτε ένας πόντος από το έδαφός της δεν θα χαθεί. Αυτοί που θα πάθουν όμως, θα είναι οι Έλληνες και συγκεκριμένα οι Έλληνες που δεν έχουν μετάνοια". 

 Αυτό ας το προσέξουν οι όπου γης Έλληνες, ποια ποιότητα ζωής έχουμε απέναντι σ’ Εκείνον που προστατεύει και την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

 Η Ελλάδα λοιπόν δεν θα πάθει, θα πάθουν όμως οι Έλληνες. Από τί; Υπάρχουν πολλά να πάθουμε… Ασθένειες, επιδημίες, σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, πυρκαγιές Και τα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και τα γευτήκαμε, με τις διάφορες θεομηνίες που έγιναν και γίνονται.


Η ΦΥΣΗ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ

 Αυτά όλα δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα του ότι η ίδια η Φύσις αντιδρά απέναντι στα αφύσικα νομοσχέδια που ψηφίζουν οι άθεοι νομοθέτες στην Βουλή. Και πρέπει και οι επίσκοποι και ο πιστός λαός να μάθουμε τα πνευματικά αίτια όλων αυτών των προβλημάτων μας, εθνικών και κοινωνικών. Πίσω από όλα αυτά, υπάρχουν πνευματικά αίτια"!

 
7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ - 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

 Άρα από τον Μάρτιο του 2019, επτά μήνες πριν την πρώτη γνωστοποίηση για την επιδημία του κορωνοϊού, ο Μητροπολίτης Μόρφου μίλησε για επιδημίες που έρχονται!

 Και επίσης, από τον Μάρτιο του 2019, δυόμιση σχεδόν χρόνια πριν τις φοβερές καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα (Βαρυμπόμπη, Εύβοια, Ηλεία, Μάνη), μίλησε για πυρκαγιές που έρχονται!

 Και τον Ιούλιο 2019 ορκίζεται η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα όσα είπε ο Μόρφου αρχίζουν, καθώς από την "Σκύλλα" πήγαμε στην "Χάρυβδη" και το καράβι της Ελλάδας κινδυνεύει θανάσιμα σε πορεία άθεη, αντιχριστιανική και ανθελληνική!

 Και πράγματι όλα τα παραπάνω που προείπε πλήξανε τους Έλληνες, που παρασυρμένοι από το Σύστημα και τα ΜΜΕ του, χάνουν την "Ιθάκη" για την "Κίρκη"...

Και υπολείπονται σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί... Μάλιστα παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ασταμάτητος χορός δονήσεων γύρω από την Νίσυρο, όπου υπάρχει ηφαίστειο (δείτε και εδώ)

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, καθώς μόνο η έμπρακτη μετάνοιά μας, που αρχίζει με την ευλογημένη ανακουφιστική και αναγεννητική Εξομολόγηση, Του ανοίγει τον δρόμο να επέμβει και να μας βοηθήσει, να μειώσει το κακό και να μας οδηγήσει στην ποθούμενη και επίγεια και ουράνια "Ιθάκη" μας!

  Δείτε το βίντεο:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

2 comments:

  1. Μόνο την μεταγραφή του Messi στην Paris Saint Germain δεν είχε προβλέψει ο Μούρφου. Σε όλα τα άλλα μέσα πέφτει. ααα και εμένα ένας γνωστός και άνθρωπος του Θεού μου είπε ότι τον Σεπτέβρη στην Ελλάδα θα δροσίσει και τότε θα ξεκινήσουν όλα χόνια τον Δεκέμβριο στα ορείνα και όσοι έχουν κάνει εμβόλιο δεν θα έχει σήμα το bluetooth και θα χρειαστεί να κάνουν και τρίτη δόση για να πίανει και σε χαμηλές θερμοκρασίες, το κλασικό "update" που λένε και στο χωριό μου. Καλό βράδυ Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο διάγγελμα του Χριστού προς όλη την ανθρωπότητα: «Μετανοείτε• ήγγικε γάρ ή βασιλεία των ουρανών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή