ΤΡΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΕ LEOPARD ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!


 Πόσο εφευρετικοί, πόσοι δημιουργικοί, πόσο πολυμήχανοι είναι αυτοί οι Έλληνες Θεέ μου! Όταν βρεθεί μάλιστα και κάποιος μη γραφειοκράτης ανώτερος, διοικητής - διευθυντής, "τρελός" και αυτός επίσης, για να προχωρήσουν, να εφαρμόσουν, να δοκιμάσουν, να κάνουν το παιχνίδι επιτέλους ελληνικά! Όπως το ξέρουμε από τον καιρό του Οδυσσέα, του Δαίδαλου και του Αρχιμήδη! Με τον δικό μας πανάρχαιο, μοναδικό τρόπο, με ενθουσιασμό και πολύ κέφι!



304 ΠΕΒ


 Αυτό ακριβώς έκαναν και στο 304 "Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης" (ΠΕΒ) του Ελληνικού Στρατού στο Βελεστίνο (Ρήγας Φερραίος). Πήραν τρία παροπλισμένα άρματα Leopard-1A5 μήκους 8,5 μέτρων, αφαίρεσαν τους πυργίσκους με το κανόνι και προσάρμοσαν πάνω στο κέλυφος μια δεξαμενή που παίρνει 12,5 τόνους νερού, βάζοντάς της άλλο "κανόνι", από άλλα παροπλισμένα πυροσβεστικά, με δυνατότητα να κάνει ισχυρές βολές κατάσβεσης μέχρι 50 μέτρα μήκος, στα πιο απρόσιτα και δύσβατα μέρη, με πλήρωμα δύο ατόμων!



ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ


 Οι ελληνικοί "Πυρογίγαντες" έχουν πάρει το βάπτισμα του "πυρός" στον Έβρο κατά την διάρκεια αναχαίτισης των επίδοξων εισβολέων και ήδη βγήκαν ξανά από το 304 ΠΕΒ για να λάβουν μέρος στην κατάσβεση των μεγάλων καταστροφικών πυρκαγιών που αφανίζουν την Ελλάδα και τα δάση της.

 Τι να πούμε; 304 εύγε!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου