"ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ"! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΤΟΝ ΖΑΕΦ! Βίντεο, φωτογραφίες



   Από την "Προδοσία των Πρεσπών", στην "Προδοσία των Αθηνών" καταγγέλει σε τηλεοπτικό μήνυμά του Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού (εδώ), στιγματίζοντας την προκλητική και θρασύτατη υποδοχή του Ζόραν Ζάεφ σαν Πρωθυπουργού της "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", από τον Μητσοτάκη, μέσα στην καρδιά της Πρωτεύουσας της Ελλάδας (15/16-9-2020)!


  Εκείνοι που έστελναν μαζικά τους Βουλευτές τους στα Συλλαλητήρια, έγιναν "Τσίπρας" στην θέση του Τσίπρα και παρέθεσαν γεύμα προς τιμήν της "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" των πλαστογράφων, με φόντο την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, χρησιμοποιώντας τα για "καλλωπισμό" της νέας "Προδοσίας" ενός ολόκληρου, αλλά αφελούς και αμνήμονος λαού, που πήγε και τους ψήφισε, επικυρώνοντας τις "Πρέσπες" και δικαιώνοντας τα Σκόπια...


 Ο "Τσίπρας" είναι εδώ. Η "Προδοσία" είναι εδώ! Αλλά κανένα Συλλαλητήριο πια... Κανένας Σύλλογος, κανένας Φορέας, καμιά Ομογένεια, κανείς από όλους εκείνους που στην πλειοψηφία τους ήταν Σύλλογοι της ΝΔ και ψήφισαν ΝΔ, δεν εμφανίζεται, δεν διαμαρτύρεται, δεν παραιτείται, δεν ζητά συγνώμη...
Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Τι Κυριάκος, τι Αλέξης...

Το Μακεδονικό Κόμμα τα έλεγε τότε, προειδοποιούσε για την ΝΔ, τον εφευρέτη της Σύνθετης Ονομασίας και δυστυχώς έγιναν έτσι... Αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε και για το κλείσιμο των Εκκλησιών το Πάσχα... Εκτός από το Μακεδονικό Κόμμα. Αν το είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, θα γινόταν χαλασμός κόσμου...


 Όλοι σωπαίνουν, όλοι κοιτούν να βολευτούν και άλλοι πάλι ντρέπονται γιατί τους ψήφισαν και από ντροπή δεν μιλάνε. Αλλά πρέπει! Ακόμη και στο τελευταίο σκαλί αν φτάσεις, σου πρέπει γυρισμός! Ανέβα γοργά την σκάλα, σκαρφάλωσε στις επάλξεις, δώσε ένα χέρι στην πατρίδα που πολιορκείται και έλα να αγκαλιαστούμε, χωρίς μάσκες, όλοι μαζί οι Έλληνες και τότε ναι, θα γίνει με την βοήθεια του Θεού, το νέο θαύμα της Ελλάδας!


  Δυστυχώς πολλοί, έχουν κάνει το κόμμα "πατρίδα", ενώ αντίθετα το Μακεδονικό Κόμμα κάνει την Πατρίδα "κόμμα", δηλαδή "πολιτική οργάνωση των Ελλήνων", νέα "Φιλική Εταιρία", για την αναγέννησή της!
Ευχαριστώντας και τον Αλέξη...

  Η ιδέα και η απόφαση γεννήθηκαν πριν 13 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, μέσα στον ιστορικό Σύλλογο "Παύλος Μελάς" των Μακεδονομάχωνεπί προεδρίας του αείμνηστου Ταξιάρχου ε.α. Παντελή Χατζηχαρίση (εδώ), με την συνεργασία του Νοιάζομαι και της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα (Β΄ κύκλος Συλλαλητηρίων 2007 - 2008), ως "ασπίδα" σε επικείμενη προδοσία, ώστε να διατηρηθεί και να ακουστεί διεθνώς με αυτό τον τρόπο η ελληνικότητα και μοναδικότητα του Ονόματος, να  συνεχιστεί έμπρακτα ο αντιστασιακός Μακεδονικός Αγώνας και να αναληφθεί τελικά η διακυβέρνηση της Ελλάδας στην βάση των αξιών και τα ιδανικών του Ελληνικού μας Έθνους, όπως την είδε, την οραματίστηκε και την προφήτευσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ακριβώς από την Μακεδονία, προλέγοντας ότι "η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα"! Και θα τιμήσει και την αιώνια Αθήνα! Με Πίστη στον Χριστό και αγνή αγάπη για την Πατρίδα!

Δεκτός σαν Πρωθυπουργός "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" και από την ...Πρόεδρο Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου

 Ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται... Από τα χρόνια του Αλέξανδρου, από τον καιρό του Βουλγαροκτόνου, από τις αστραπές των Κορεστίων, από τα μυστικά του Βάλτου, από τις βροντές των ψυχών μας!


 Είναι ο Αγώνας που θα γυρίσει ξανά την Ελλάδα στον "ήλιο της Δικαιοσύνης και την μυρσίνη την δοξαστική", που όλοι παρακαλούμε, μαζί με Ελύτη και Μίκη, να μην λησμονήσουν άλλο πια τον ευλογημένο τόπο μας!


  Τώρα, μετά το τέλειο ξεσκέπασμα της ΝΔ και του Μητσοτάκη σε ΔΕΘ (13-9-2020) και Αθήνα (15/16-9-2020), όσοι τους ψήφισαν και έχουνε ακόμα μια σπίθα ελληνική στην καρδιά τους, ας πράξουμε ό,τι επιβάλει η ώρα και η δικαιοσύνη. Ό,τι προστάζουν οι τάφοι και οι αγέννητοι! Ας καταθέσουν αμέσως την παραίτησή τους από το συνένοχη ΝΔ και ας έρθουν μαζικά στην πιο αγνή πολιτική δύναμη των Ελλήνων (εδώ), βγαλμένη μέσα από τον λαό, τους αγώνες, τις αγωνίες και την ένδοξη και μεγαλειώδη Ιστορία και Πίστη του! Στο Μακεδονικό Κόμμα! Στο σπαθί της Ελλάδας!

   Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:

  
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου