ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! Ξεκινά η Μεγάλη Αλβανία


 Ραγδαίες εξελίξεις στην δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, με τον νέο Πρωθυπουργό του Κοσόβου Άλμπιν Κούρτι να πηγαίνει και να ψηφίζει στις Εκλογές της γειτονικής Αλβανίας (Κυριακή 25-4-2021), ξεκινώντας, στο πλέον μάλιστα υψηλό επίπεδο, την "ντε φάκτο" Ένωση, που αποτελεί και την αρχή του εφιάλτη των Βαλκανίων!


  Σημαντικό ρόλο πάντως θα παίξει το αποτέλεσμα των Εκλογών στην Αλβανία, όπου όλα δείχνουν και πάλι Ράμα, τον μισέλληνα οπαδό της Μεγάλης Αλβανίας και της Ένωσης με το Κόσοβο...


ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ



 Είναι πρωτάκουστο βέβαια ο Πρωθυπουργός μιας "ανεξάρτητης" υποτίθεται "χώρας", να ψηφίζει στις Εκλογές άλλου κράτους, σαν απλός υπήκοός της. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το μήνυμά του. Η εκκίνηση της Ένωσης Αλβανίας - Κοσόβου για την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας!


Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ

  Ο 46χρονος Άλμπιν Κούρτι, που μόλις ανέλαβε στις 22 Μαρτίου 2021 Πρωθυπουργός του Κοσόβου, είναι θερμός οπαδός της Ένωσης και μάλιστα πρωτεργάτης της διενέργειας Δημοψηφίσματος των Κοσοβάρων για την Ένωσή τους με την Αλβανία, το οποίο συναντούσε ως τώρα πολιτικά και συνταγματικά εμπόδια, τα οποία και ισοπέδωσε σήμερα ο ίδιος, δείχνοντας τις προθέσεις τους και την αποφασιστικότητά του να κάνει την Μεγάλη Αλβανία πράξη!

  Ο Κούρτι είναι επίσης οπαδός της σκληρής γραμμής με την Σερβία, χωρίς να μπορεί να ξεχάσει ότι στα νιάτα του, πάνω στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, φυλακίστηκε σκληρά από τους Σέρβους...

  Όλα αυτά σημαίνουν, ότι επιδιώκει την σωτηρία του Κοσόβου μέσω της ενσωμάτωσής του στην Αλβανία, η οποία ανήκει στο ΝΑΤΟ και άρα το Κόσοβο γίνεται αυτομάτως "Νατοϊκό" γλυτώνοντας από την μεγάλη απειλή της Σερβίας που βρίσκεται σε πλήρη πολεμική αναδιοργάνωση με την μέχρι τώρα θερμή συμπαράσταση και εξοπλισμό της Ρωσίας (δείτε εδώ).

  Παράλληλα με την κίνησή του αυτή μπαίνει σφήνα στα πολιτικά πράγματα της Αλβανίας και αναδεικνύεται σε μεγάλο πανΑλβανό ηγέτη, που κάποια στιγμή θα θελήσει να κεφαλοποιήσει σαν ο Πρωθυπουργός ή ο Πρόεδρος της Μεγάλης πια Αλβανίας.



ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΔΗΘΕΝ "ΒΛΑΧΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ"

  Η Μεγάλη Αλβανία όμως δεν περιορίζεται στο Κόσοβο, αλλά "ζητά" τα μισά Σκόπια και την δική μας Ήπειρό μαζί με Άρτα και Κέρκυρα, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται εντατικά η προσπάθεια προσεταιρισμού των βλάχων.

  Στις μέρες μας καταγράφεται άλλωστε διαφημιστικό σφυροκόπημα βιβλίου δήθεν "Βλαχικής Γλώσσας" (δεν υπήρξε ποτέ τέτοια γλώσσα, παρά ένα λατινοφανές ελληνικό κατά κύρια βάση ιδίωμα, γεμάτο ελληνικές λέξεις με πολλές ρουμανικοφανείς καταλήξεις -έσκου για λόγους ρωμαιοκρατίας - λατινοκρατίας, εμπορίου και τουρκοκρατίας) την οποία προσπαθούν να "μεταφράσουν" όχι με το ελληνικό, αλλά με το λατινικό αλφάβητο, όπως απαιτεί η διαβόητη και αιώνια "ρουμανική" προπαγάνδα, που εκπορευόταν πάντα από την Αυστρία (=Γερμανία), στα πλαίσια των σχεδίων της για έξοδο στο Αιγαίο και την Θεσσαλονίκη!

 Το εν λόγω βιβλίο είναι λοιπόν γλωσσικά και εθνικά απαράδεκτο και καταδικαστέο

 Σκοπός φαίνεται κάποιων είναι να "καταγραφεί" με το ζόρι δήθεν "Βλαχική Μειονότητα" (γλωσσική καταρχήν και "εθνική" έπειτα), ώστε να χρησιμοποιηθούν τα "στοιχεία" αυτά στα πλαίσια της νέας μεγάλης "εγχείρησης" που ετοιμάζεται στα Βαλκάνια, ανάμεσα σε Γερμανία/Αυστρία, ΗΠΑ, Ρωσία και Γαλλία, η οποία και τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της Ελλάδας και θα ανοίξει πρώτη το Βορειοηπειρωτικό, σαν ασπίδα ανάσχεσης των Γερμανικών κυρίως σχεδίων στα Βαλκάνια. (δείτε εδώ)



ΟΙ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΙ" ΕΛΛΗΝΟΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

  Παράλληλα γίνεται μεγάλη προπαγάνδα στους βλαχόφωνους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, ιδίως της Κορυτσάς (δείτε εδώ βίντεο), αλλά και τους βλαχόφωνους Έλληνες των Σκοπίων, π.χ. στην περιοχή της Πελαγονίας και το Μοναστήρι, ώστε να πειστούν να καταγραφούν σαν "Ρουμάνοι", για να μην έχει αργότερα απαιτήσεις ο Ελληνισμός κατά την μεγάλη αλλαγή συνόρων και την τελική αναδιανομή των εδαφών της πρώην Κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας και Αλβανίας.

 Το να είσαι βλαχόφωνος, κοινώς βλάχος και να δηλώνεις Έλληνας, είναι "απαγορευμένο" στην Αλβανία, γιατί οι βλαχόφωνοι θεωρούνται υποχρεωτικά "Ρουμάνοι", για να μην θεωρηθούν Έλληνες όπως είναι...



ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ...

 Το ίδιο συμβαίνει τελευταία και με τα "Αρβανίτικα", την μη ενιαία διάλεκτο των Ελλήνων της Αρβανιτιάς, του Βυζαντινού μας Άρβανου, πιο πάνω από την Βόρειο Ήπειρο, οι οποίοι λόγω κυρίως της απειλής της μαύρης πανούκλας είχαν κατέβει στην κυρίως Ελλάδα λίγο πριν τα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Η προσπάθεια εδώ εστιάζεται στο να καταγραφούν σαν δήθεν "Αλβανοί" οι Έλληνες του Άρβανου, κοινώς Αρβανίτες, οι οποίοι και αποτελούσαν τους Βυζαντινούς Ακρίτες στην περιοχή του Δυρραχίου - Άρβανου, την ασπίδα του Γένους δηλαδή απέναντι στις συνεχείς Φραγκο-Γοτθικές εισβολές της Δύσης!(δείτε εδώ)

  Σημειώνουμε επίσης ότι η πραγματική Αλβανία είναι χώρα του Καυκάσου και πως οι λεγόμενοι "Αλβανοί" είναι δύο βασικά κατηγορίες, εντελώς άσχετες γενετικά, γλωσσικά και θρησκευτικά μεταξύ τους: οι Τόσκηδες του νότου και οι Γκέγκηδες του βορρά. Όπως υποστηρίζουν επιστήμονες, οι Τόσκηδες είναι όλοι ελληνικής καταγωγής με χαρακτηριστικά προσώπου παρόμοια με εμάς και υπήρξαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ενώ οι Γκέγκηδες είναι οι σκληροτράχηλοι Μουσουλμάνοι του βορρά, οι λεγόμενοι Τουρκαλβανοί, οι νυν UCKάδες...

  Το Ν έχει εδώ και καιρό επισημάνει το τι συμβαίνει, υπενθυμίζοντας τα λόγια του Πατρο-Κοσμά να μην μιλάει κανείς Έλληνας "αρβανίτικα" και "βλάχικα" στο σπίτι του, παρά μόνο Ελληνικά και γι΄ αυτό ίδρυε παντού ελληνικά σχολεία! Γιατί έβλεπε τι μεγάλο σχεδιάζουν κάποιοι από τότε... (δείτε εδώ)



ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

  Καταληκτικά η Ελλάδα μπορεί να αποδεχθεί την Ένωση  Αλβανίας - Κοσόβου, υπό την ρητή προϋπόθεση της σερβικής συγκατάθεσης και της προκαταβολικής Ένωσης της Βορείου Ηπείρου με την μητέρα Ελλάδα!



ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 Για το δε μέλλον των Σκοπίων, Σερβία, Αλβανία και Βουλγαρία μπορούν να πάρουν κομμάτια - όπως ζωηρά επιδιώκουν και το παρακολουθούμε - εάν και εφόσον όλα τα νότια Σκόπια, από Στρώμνιτσα, Σιδηρές Πύλες, Καβάρντατσι, Πρίλαπος, Κρούσοβο, περιοχή Μοναστηρίου και όλη η λίμνη και πόλη Αχρίδα περιέλθουν στην Ελλάδα, της οποίας αποτελούσαν βυζαντινή επαρχία και Αρχιεπισκοπή, με χιλιάδες μέχρι τώρα εκεί Έλληνες κατοίκους.

  Χωρίς Βόρειο Ήπειρο και Πελαγονία - Παιονία στην Ελλάδα, ας ξεχάσουν όλοι οποιαδήποτε επιδίωξή τους.

  Η αληθινή ειρήνη, πρέπει να στηρίζεται στην ιστορία των τόπων και την εθνική και θρησκευτική συνείδηση των κατοίκων.

  Εκτός των ιστορικών και εθνικών μας δικαίων, δεν είναι δυνατόν να μεγαλώνουν Σερβία, Αλβανία και Βουλγαρία και η Ελλάδα να παραμένει μακριά από ελληνικούς πληθυσμούς και εδάφη

  Για να αντιληφθεί κανείς καλύτερα το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και το ποιες εντατικές ζυμώσεις επιτελούνται, ας δει εδώ το Ευρωπαϊκό Σχέδιο των νέων Βαλκανίων που προωθεί από τώρα η Σλοβενία, η οποία αναλαμβάνει την Προεδρία της Ε.Ε. τον Ιούνιο 2021...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου