ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΡΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ!

 
   
 του Κωστή Αλεξίου

 Σε πλήρη πανικό βρίσκεται το νόθο κρατίδιο των σφετεριστών της Μακεδονίας μας, από "non paper" που φέρεται να απέστειλε ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ  και με το οποίο εισηγείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση την αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια, δημιουργώντας ανάμεσα σε άλλα και την Μεγάλη Αλβανία, στην οποία και θα σπεύσουν να ενταχθούν άμεσα οι Αλβανοί του Τετόβου ("Ιλλυρίδα"), κόβοντας τα Σκόπια στην μέση! (δείτε εδώ)


"ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ"


 Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του σλοβενικού necenzurirano.si στις 15-4-2021, τον εν λόγω ανεπίσημο διπλωματικό έγγραφο (non paper) με τίτλο "Δυτικά Βαλκάνια - η πορεία προς τα εμπρός", παραλήφθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Σαρλ Μισέλ τον Φεβρουάριο 2021!

 Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το έγγραφο διακινήθηκε από τον Πρωθυπουργό  Γιάνεζ Γιάνσα της Σλοβενίας (η οποία και αναλαμβάνει την Προεδρία της Ε.Ε. τον Ιούνιο), αλλά μέρος του υποτίθεται ότι συντάχθηκε για κάποιες πληροφορίες στην Βουδαπέστη, δηλαδή στην Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν.

 Εκτιμάται πάντως ότι στο non paper κατατέθηκαν ιδέες και από πιο άμεσα ενδιαφερόμενες χώρες της καυτής περιοχής, όπως η Σερβία και η Κροατία.


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΡΑΜΑ

 Αποκαλύπτεται όμως πλέον πως το έγγραφο το γνώριζε (και προφανώς το ενέκρινε) ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, οποίος έτσι επιβεβαιώνει την ύπαρξή του, μιλώντας στην εκπομπή "Εκλογές 21" (έχουν κρίσιμες εκλογές στις 25 Απριλίου) του τηλεοπτικού σταθμού Vision Plus! (δείτε εδώ)

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ "ΣΛΟΒΕΝΙΚΟ" NON PAPER


 Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο του non paper, το οποίο αποτύπωσε σε χάρτη σκοπιανική εφημερίδα (φωτο) για να δείξει την αρχή του τέλους τους, "μαυρίζοντας" ακόμη και την Κέρκυρα, προβλέπει:

1. Ενοποίηση του Κοσσυφοπεδίου (Κόσοβο) και της Αλβανίας - Δηλαδή δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, στην οποία θα προσχωρήσουν αμέσως, υπάρχουν εδώ και χρόνια συνεννοήσεις, οι Αλβανοί των Σκοπίων, που κάποιοι πολιτικά, διπλωματικά και εθνικά Εφιάλτες βιάστηκαν να ονομάσουν "Μακεδόνες"... 

 Αυτός είναι ο λόγος που η Βουλγαρία εμποδίζει τον δρόμο των Σκοπίων, καθώς έχει συνεννοηθεί με Ζάεφ και άλλους, να προχωρήσει σε Ένωση με το υπόλοιπο των Σκοπίων και τότε η ψευτο"Μακεδονία" ξαναπαίρνει διαστάσεις Κομιτατζήδων και το Αιγαίο ξαναγίνεται "μεζεδάκι" στο πιάτο, που πρόσφεραν όμως δικοί μας πολιτικοί νάνοι, που δεν γνωρίζουν ιστορία, δεν μπορούν να δουν μακρύτερα από την μύτης τους και θαμπώνονται στις υποσχέσεις και τα ταξίματα των ξένων, που την δουλειά τους κάνουν. 

 Έτσι το Μακεδονικό Κόμμα δικαιώνεται έτσι για μια ακόμη φορά, επιμένοντας στην ακύρωση των Πρεσπών, την παροχή ελληνικών διαβατηρίων στους Έλληνες των Σκοπίων και την διεκδίκηση της περιοχής για την στιγμή του διαμελισμού του κρατιδίου, που πλέον είναι πολύ κοντά... Και αλίμονο σε όποιον δεν έχει πιάσει τις "πόρτες"...

2. Αυτονόμηση του Σερβικό Τμήματος του Κοσσυφοπεδίου (σ.σ. Βόρειο Κόσοβο), ακολουθώντας το παράδειγμα του Νότιου Τιρόλου (αυτόνομη επαρχία στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας, όπου η πλειονότητα του πληθυσμού είναι γερμανόφωνοι) - Οι Σέρβοι θα απαιτήσουν βέβαια Ένωση και όχι "Αυτονομία", η καραμέλα με την οποία ξεγέλασαν οι ξένοι και την δική μας Βόρειο Ήπειρο για να την θάψουν...

3. Η ενοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του εδάφους της Δημοκρατίας Σέρπσκα (σ.σ. σερβικό κομμάτι Βοσνίας - Ερζεγοβίνης) με τη Σερβία - Δημιουργία Μεγάλης Σερβίας - Ως αντάλλαγμα βέβαια η Σερβία θα αναγνωρίσει το Κόσοβο. Και το έχουν συμφωνήσει...

4. Ένωση Κροατικών καντονίων της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης με την Κροατία ή με την παροχή ειδικού καθεστώτος στο Κροατικό τμήμα της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης κατά το μοντέλο του Νότιου Τιρόλου - Δημιουργία άρα της Μεγάλης Κροατίας.

5. Περιορισμό των Βόσνιων σε ένα ανεξάρτητα διοικούμενο κράτος και δημοψήφισμα για το εάν θα ενταχθούν στην ΕΕ ή όχι, ακολουθώντας το παράδειγμα της επίσης μουσουλμανικής Τουρκίας, η οποία και για αυτόν τον λόγο αυτό, ασκεί μεγάλη επιρροή στους Βόσνιους, ενώ σημειώνεται πως με την ριζοσπαστικοποίηση του Ισλάμ, η κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί δραματικά εκεί την επόμενη δεκαετία...


"ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ"

 Το non paper δεν είναι καθαυτό "σλοβενικό", αλλά προσδιορίζει τις ιδέες και κινήσεις της Σλοβενίας προσεχώς, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα τύχουν της υποστήριξης της Γερμανίας  σε ότι αφορά την Κροατία, αλλά και την Αλβανία, καθώς το Βερολίνο βιάζεται να χτίσει ζώνες επιρροής, "Γερμανικές Πολιτείες των Βαλκανίων", για να προλάβει την ανασύνταξη των ΗΠΑ που επιχειρούν γοργά οι Δημοκρατικοί, αλλά να προλάβει και την Γαλλία, η οποία είχε ποντάρει στην Ελλάδα, χωρίς όμως η Αθήνα να συλλάβει το νόημα του μεγάλου στρατηγικού παιγνίου, απογοητεύοντας εν μέρει το Παρίσι (δείτε εδώ αποκάλυψή μας). 

 Στην ουσία η Γερμανία πάει να κλέψει τα Βαλκάνια από τις ΗΠΑ, συνεχίζοντας τα βήματά της διάλυσης της τέως Γιουγκοσλαβίας που είχε αρχίσει από το 1990, οπότε ξεφύτρωσαν και τα Σκόπια...

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΤΟ 2016


 Το  Σχέδιο αυτό της "Σλοβενίας" δεν είναι καθόλου καινούριο, όπως ίσως νομίσουν κάποιοι, αφού το αποκάλυψα κατ΄ αποκλειστικότητα το 2016μάλιστα επί χάρτου (δείτε εδώ), συνεχίζοντας τον δρόμο του αείμνηστου Λάμπρου Παπαντωνίου.

  Το Σχέδιο αυτό - και ας ανοίξουν κάποιοι τα μάτια τους - ήταν Σχέδιο του Επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον, όταν ήταν υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ, ώστε να επιλυθεί εις βάθος και οριστικά το ζήτημα των Βαλκανίων, μια για πάντα, ικανοποιώντας τις εθνότητες (Σέρβοι, Αλβανοί, Κροάτες), για να ήταν αιώνια ευγνώμονες στην Δύση και να προσδενόταν σε αυτή και τις ΗΠΑ με την θέλησή τους. Πραγματικά δημοκρατικά, κάτι που θα έφερνε οριστική ειρήνη στην περιοχή, κλείνοντας ταυτόχρονα πόρτες σε Ρωσία και Κίνα που καραδοκεί...


ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


  Μάλιστα, όπως είχα επίσης αποκαλύψει, η Χίλαρυ, λόγω της μεγάλης επιρροής Δημοκρατικών Ομογενών, είχε αποδεχθεί ότι τα Σκόπια "δεν ήταν βιώσιμο κράτος", ανοίγοντας έτσι την διάλυση των Σκοπίων με ειρηνικό τρόπο και δημοψήφισμα των κατοίκων για τις χώρες με τις οποίες θα ήθελαν να ενωθούν (Ελλάδα, Σερβία, Αλβανία, Βουλγαρία) και έτσι έληγε υπέρ μας το ζήτημα! Και απέμενε μετά μόνο το Βορειοηπειρωτικό για επίλυση. (δείτε εδώ)

 Το πιο συγκλονιστικό ήταν πως σε απόλυτη συνεννόηση Χίλαρι - Ομπάμα (που δεν είχε διαλέξει τυχαία στο τελευταίο προεδρικό του ταξίδι την Ελλάδα), οι ΗΠΑ θα ήραν την αναγνώριση των Σκοπίων σαν "Μακεδονία" που είχαν κάνει οι Ρεπουμπλικάνοι του Μπους και θα γύριζαν στο "FYROM", δίνοντας έτσι δίκιο στους Έλληνες και την Ελλάδα, προκαλώντας σεισμική κατάρρευση στους σφετεριστές της Μακεδονίας μας, της μίας και μόνης...

  Δυστυχώς όμως κάποιοι "ψεκασμένοι" πήγαν και ψήφισαν Τραμπ, τον σωτήρα - συνεταίρο του Ερντογάν και "νονό" της Τουρκίας, ψήφισαν δηλαδή τους Ρεπουμπλικάνους, που αποτελούν πάντα ό,τι χειρότερο για την Ελλάδα και τα εθνικά μας συμφέροντα! Και έτσι βρήκε ευκαιρία ο Τσίπρας να διαπράξει την μεγαλύτερη εθνική προδοσία από συστάσεως του Ελληνισμού!

  Έπρεπε λοιπόν τώρα να πέσει ο Τραμπ και παλέψαμε όλοι γι΄ αυτό, κόντρα σε πολιτικά και εθνικά μύωπες και αμβλύωπες - για να ξανάρθουν οι Δημοκρατικοί και να ξαναζεσταθεί το Σχέδιο Οριστικής Δημοκρατικής - Εθνοτικής Διευθέτησης των Βαλκανίων. Το Σχέδιο τελικής λύσης...

  Μόνο που τώρα υπάρχει η τεράστια ανοησία αναγνώρισης των Σκοπίων από την Κυβερνήσεις Τσίπρα και πλέον Μητσοτάκη... Αλλά και αυτό μπορεί να λυθεί, όπως προτείνει το Μακεδονικό Κόμμα. Γι΄ αυτό και το Οικουμενικό Πατριαρχείο να μην βιαστεί... (δείτε εδώ)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

  Το Αμερικανικό Σχέδιο επανέρχεται λοιπόν μόλις επανεξελέγησαν οι Δημοκρατικοί και σερβίρεται πλέον από την "Σλοβενία"... Συμφέρει όμως εν μέρει και την Γερμανία και θα γίνει αποδεκτό από Σερβία, Αλβανία, Κροατία και Βουλγαρία.

  Για να γίνει αποδεκτό και από την Αθήνα, πρέπει να εκπληρωθούν δύο αμετακίνητοι όροι:

  1. Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα, για να επιτρέψουμε την Ένωση του Κοσόβου με την Αλβανία, εφόσον συναινέσει βέβαια η φίλη Σερβία, επειδή το Κοσσυφοπέδιο είναι εθνικό της θέμα και μάλιστα Ορθόδοξο και το σεβόμαστε.

 2. Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως μη γενόμενης και διαμοιρασμό του τεχνητού κρατιδίου κατά την δημοκρατική θέληση των κατοίκων του, ανάμεσα σε Σερβία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία, με Δημοψήφισμα ενώπιον διεθνών παρατηρητών.

  Πολιτική είναι η πόρτα που υπάρχει μετά το παράθυρο. Διπλωματία είναι το παράθυρο που υπάρχει μετά την πόρτα...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου