Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ "ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ολοφάνερος ο ρόλος της Τουρκίας!


 Ο χάρτης του ισλαμικού εφιάλτη των Τζιχαντιστών παρουσιάζεται μέσα από ένα μοναδικό βίντεο, που δείχνει την σταδιακή εδαφική εξάπλωση του ISIS, από τον Απρίλιο του 2013, έως τον Ιανουάριο του 2016!

   Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
   Στην εξέλιξη αυτή φαίνεται ολοκάθαρα πως υπήρχε εξ΄ αρχής, από το ξεκίνημα του DAESH (ISIS), Ισλαμικός θύλακας σε επαφή με τα τουρκικά σύνορα εντός της Συρίας, από  όπου περνούσε η συνεχής τουρκική υποστήριξη στους σύγχρονους Τσέτες, τον τρόμο των οποίων έζησε πριν 100 χρόνια ο άμαχος Ελληνισμός και οι Αρμένιοι της Μικράς Ασίας, ενώ σχετικά πρόσφατα δοκίμασε και η ομόδοξη Σερβία, μέσα από τις ορδές του UCK, που έκανε επίσης χρυσοφόρο εμπόριο οργάνων αιχμαλώτων...


    ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ISIS ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
   Το μέγεθος εξάπλωσης του ISIS, εξηγεί και το μεγάλο κύμα προσφύγων, που πέρα από το ανθρώπινο δράμα,  είναι απολύτως οργανωμένο από την Τουρκία, η οποία αποτελεί το "αφεντικό"! Δημιούργησε, εξόπλισε, τροφοδότησε, υποστήριξε τους Τζιχαντιστές, με στόχο - όπως αναφέρει ο Γάλλος αναλυτής Τιερί Μεϊσάν - να προκληθεί κύμα προσφύγων (το οποίο εκμεταλλεύεται οικονομικά και γεωπολιτικά και σε βάρος της Ελλάδας) και να αδειάσει από πληθυσμό μια μεγάλη έκταση μέσα στο Ιράκ και τη Συρία, όπου η Τουρκία θα μεταφέρει τελικά τους Κούρδους που ζουν στη νοτιοανατολική περιφέρειά της, για να απαλλαγεί από αυτούς μια για πάντα και να σώσει έτσι οριστικά την εδαφική της ακεραιότητα! 


   Μια ματιά στον παραπάνω χάρτη κατανομής ανά χώρα των Κουρδικών πληθυσμών, εξηγεί άριστα γιατί καίγεται η Τουρκία, που κινδυνεύει να χάσει όλοκληρη το ΝοτιοΑνατολικό τμήμα της, όπου βρίσκονται και οι κορυφαίας σημασίας πηγές του Ευφράτη και του Τίγρη, των ζωογόνων ποταμών της Μέσης Ανατολής, αλλά και στρατηγικοί  αγωγοί πετρελαίου!

  Δείτε παρακάτω στο βίντεο, πώς οι αρχικές κουκίδες των ανθρωπόμορφων τεράτων του 2013, κατέληξαν να γίνουν μια μεγάλη εδαφική έκταση το 2016, μεγέθους όσου σχεδόν και η Ελλάδα!


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου