ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"!


Άλλη μια κίνηση νεοθωμανοποίησης της Ελλάδας - μετά την άρνηση της Γενοκτονίας από τον Υπουργό Παιδείας - αποτελεί η προσπάθεια του τουρκικού καναλιού TV8 να αποκτήσει πάση θυσία ελληνική πανελλαδική συχνότητα, μέσω "διεθνούς" διαγωνισμού-"Κερκόπορτα" που ετοιμάζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Ήδη από το περασμένο φθινόπωρο, ο ιδιοκτήτης του τουρκικού καναλιού Ali Ilicali, προσωπικός φίλος και υποστηρικτής των Ερντογάν και Νταβούτογλου, ήρθε σε επαφή τετ-α-τετ με τον Πρωθυπουργό για το θέμα, στο περιθώριο της επίσκεψής του δευτέρου στην Τουρκία!

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ μάλιστα του TV8, Ali Cemal Karabudak, παραδέχθηκε την μεγάλη συνάντηση και ήταν ξεκάθαρος για τον τουρκικό στόχο, καθώς φέρεται να δήλωσε:

"Έχουμε δυο εναλλακτικές λύσεις. Ή θα αγοράσουμε κάποιο ελληνικό κανάλι ή μια νέα συχνότητα. Ήδη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο είχαμε συνάντηση, έδειξε θετικός για την πρόθεσή μας και ο σκοπός μας είναι να λειτουργήσει μέχρι τον Οκτώβριο. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα ακουστεί στην Ελλάδα η φωνή της Τουρκίας"!

Το θέμα είναι αν εμείς θα ανεχθούμε κι άλλο όλους αυτούς τους "Χατζηαβάτηδες" και το "θέατρο σκιών" που παίζουν σε βάρος της Ελλάδας. Εάν θα ανεχθούμε κι άλλες "Κερκόπορτες" στα ετοιμόρροπα τείχη του εθνικού και ιστορικού μας μέλλοντος

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου