ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Όλο το βίντεο

 

Με παλικαρίσια ομιλία του ο πρώην Πρωθυπουργός "βοβμάρδισε" κυριολεκτικά τις απαράδεκτες πρακτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έφτασε να είναι ο "Σύριζα" στην θέση του Σύριζα, απογοητεύοντας Εκκλησία, Πατρίδα, Ιστορία και όλους τους πραγματικούς Έλληνες!

Προσκαλεσμένος του δεύτερου συνεδρίου του τηλεοπτικού σταθμού "Σταρ Κεντρικής Ελλάδας", με θέμα το Δημογραφικό και την "Διαρροή Εγκεφάλων", ο Κώστας Καραμανλής, ο τελευταίος Πρωθυπουργός της ευημερίας, που είχε νοιαστεί ιδιαίτερα για τους Πολυτέκνους, ξεσπάθωσε από το βήμα του συνεδρίου, χτυπώντας κατά μέτωπον τις απαράδεκτες πολιτικές και πρακτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Ακόμη και το 1951, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τα δημογραφικά μας στοιχεία ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι σήμερα, τόνισε ο πρώην Πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας την τραγική μείωση των γεννήσεων από την μια, αλλά και την παράλληλη φυγή του δυναμικού έμψυχου υλικού της χώρας, θυμίζοντας ότι την περασμένη δεκαετία έφυγαν 450.000 Έλληνες, το πιο δημιουργικό κομμάτι, το 70% των οποίων διέθετε μεταπτυχιακό και το 18% διδακτορικό τίτλο!

"Η Ελλάδα δεν γεννά. Η Ελλάδα γερνά και εξασθενεί! Είναι το κρισιμότερο εθνικό θέμα στα χρόνια που έρχονται", σημείωσε με έντονη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον!


ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ο Καραμανλής, διατύπωσε την πλήρη αντίθεσή του, με την δήθεν "λύση" της μαζικής εισροής εργαζόμενων μεταναστών, όταν μάλιστα "δεν σέβονται τους κανόνες, την νομιμότητα και τον αξιακό κώδικα της χώρας", όπως τόνισε, αφήνοντας αιχμές ότι οι παράνομοι αυτοί μετανάστες μπορεί να είναι ενεργούμενο τρίτων και να αποτελούν τελικά εθνικό κίνδυνο!


ΤΟ 2050 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 63% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Σύμφωνα με την Eurostat, συνέχισε, "από τις 75.920 γεννήσεις του 2022 στην Ελλάδα, οι 23.000 είναι αλλοδαποί στο γένος! Το 2050 οι Έλληνες το γένος θα είμαστε μόλις το 63%", συμπέρανε, σημαίνοντας κόκκινο συναγερμό!


ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

"Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από σεβασμό στις αξίες, τις παραδόσεις τους και τις ρίζες τους, τον πατριωτισμό και την εθνική τους ταυτότητα, το ρόλο της οικογένειας, την θρησκευτική τους πίστη! Έχουν ανάγκη να πειστούν ότι δεν μπορεί στο όνομα ενός δικαιωματισμού να μην γίνονται εξ ίσου σεβαστά τα δικά τους δικαιώματα", υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος, "χτυπώντας" ευθέως τις πολιτικές Μητσοτάκη, που έχει εναντιωθεί στην πράξη σε όλο αυτά τα θεμελιώδη αγκωνάρια που αποτελούν και διέσωσαν τον Ελληνισμό μέσα στους αιώνες!


ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Τα πράγματα δεν θα πάνε καλύτερα, θα βεθούμε σε καταιγίδες, προειδοποίησε ξεκάθαρα ο Κώστας Καραμανλής, γι΄ αυτό και πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Δημογραφικό τώρα!

"Σας μιλώ εθνικά. Πρέπει να δράσουμε τώρα και να δράσουμε σθεναρά. Οι απαντήσεις που ψάχνουμε είναι ορατές και περνούν από την συνείδησή μας. Αρκεί να την ακούσουμε, που σημαίνει εθνικό συναγερμό", κατέληξε ο πρώην Πρωθυπουργός, βάζοντας "φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό, εν όψει και του συνεδρίου της ΝΔ (5 έως τις 7 Απριλίου 2024) και των Ευρωεκλογών (9 Ιουνίου), που αναμένονται να είναι "ταφόπλακα" για την Κυβέρνηση...
 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου