ΜΟΡΦΟΥ: ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! Τι είδαν οι Άγιοι! Νέο βίντεο Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος εξηγεί ποια είναι "τα χειρότερα" που έρχονται μετά τον Κορωνοϊό, στην εκπομπή "Φάκελοι", με την ευαίσθητη και ποιοτική πάντα Ελίτα Μιχαηλίδου, στο ΡΙΚ (3-6-2020). 

  Ο αγωνιστής Ιεράρχης τονίζει επί λέξη ότι "θα σειστεί το σύμπαν" και αποκαλύπτει τι θα συμβεί στην Αμερική και τι είπαν Άγιοι σχετικά με τα δεινά που θα συμβούν εκεί, έτσι που θα πάψει πια να είναι Υπερδύναμη!


ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

  ΜΟΡΦΟΥ: "Μετά από την κατάπαυσιν των πολλών κρουσμάτων του Κορωνοϊού, όχι μόνον στην Κύπρο, σχεδόν παγκόσμια - μόλις πέρασεν το Πάσχαν άρχισε και ο Κορωνοϊός να συστέλλεται, ε; - δεν βλέπετε ότι υπάρχουν εξελίξεις  που ανατρέπεται αυτήν την στιγμήν η Ιστορία της μεγάλης δύναμης που λέγεται Αμερική; 

  ...Αυτήν την στιγμή γίνεται ένας Εμφύλιος Πόλεμος έξω από τον Λευκόν Οίκο! Λοιπόν; Τι θέλετε δηλαδή, τα χειρότερα να αφορούν μόνον το "θερμοκήπιο" της Κύπρου;

   ... Ξέρετε τι σημαίνει να μπει σε τέτοια δοκιμασία που να παύσει να είναι Υπερδύναμις;


ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

   ...Μέχρι να φτάσουμε στο "καλό", θα σειστεί το σύμπαν!

   

Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ ΓΙΑ ΗΠΑ

   ... Το είπαν Άγιοι. Ένας εξ αυτών ο όσιος πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης, ένας αγιώτατος Ιερέας της εποχής μας, ύστερα του 20ου αιώνα εκοιμήθηκε, ο οποίος έλεγεν θα περάσει Βιολογικόν Πόλεμον η Αμερική και η οικουμένη ολόκληρη - και αυτό που ζήσαμεν είναι Βιολογικός Πόλεμος, το έχω πει κι αυτό - μετά, λέει, η Αμερική θα περάσειν Γεωλογικόν Πόλεμον, Γεωφυσικόν, χωρίς να διευκρινίζει τι και ύστερα, λέει, θα περάσει και γεγονότα Θερμού Πολέμου!


Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

  Ο Άγιος Αριστοκλής, ο  οποίος εκοιμήθηκεν το 1917 στην Οδησσόν της Ρωσίας, Άγιος αγιοκατατχθής αυτός, έλεγε: "αχ, Αμερική", άκου το '17, πριν γίνει ακόμα η Αμερική παγκόσμια δύναμη, "θα ταΐσεις όλον τον κόσμο και στο τέλος εσύ θα πεινάσεις"! Και άλλα πολλά, δεν είναι του παρόντος...


ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

   Άρα τι περιμένουμε; Αφού ζούμε την Ιστορία"!
ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ


   Με αφορμή την αναφορά Μόρφου στον φωτισμένο παπα-Γιάννη Καλαΐδη (+4 Αυγούστου 2009 μ.Χ.), παραθέτουμε τρεις σχετικές μαρτυρίες, από το βιβλίο "Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης) (1925 – 2009), Συντροφιά Αλεξανδρούπολης"

  ΜΑΡΤΥΡΙΑ 1. "Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπα-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη

  Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε: 

  "Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη".

  Ο παππούλης δε (παπα-Γιάννης), μας είπε:

 "Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν"... (μαρτυρία Μιλτιάδη Τσεσμετζή, Εκπαιδευτικού,  σελ. 86)

ΜΑΡΤΥΡΙΑ 2. "Λίγο πριν κοιμηθεί μας ανέφερε ότι τα χρόνια που σχετίζονται με την Κωνσταντινούπολη είναι πολύ κοντά, πως εγώ θα αναχωρήσω για την Ουράνια πατρίδα αλλά εσείς θα τα προλάβετε, θα τα ζήσετε. 

  Ακόμη ανέφερε ότι η Αμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική - βιολογική καταστροφή για τις καταστροφές που έχουν προξενήσει και τον άδικο θάνατο τόσων αθώων ανθρώπων" (μαρτυρία Ανέστη Μαυροκέφαλου, σελ. 120)

ΜΑΡΤΥΡΙΑ 3. "Σε μια επίσκεψή μας στον παππούλη (παπα-Γιάννη) και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε:

"Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική"! 

Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε: 

"Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας". 

Τον ξαναρώτησα: 

"Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία". 

Τότε η απάντησή του ήταν:

"Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι".

Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα

Επίσης, μας είπε: 

"Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό"! (μαρτυρία Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, σελ. 141 -142)


Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

   Ο δε Όσιος Αριστοκλής ο Ρώσος (+24 Αυγούστου 1918 μ.Χ.), ο οποίος για ένα διάστημα μόνασε στο Άγιον Όρος, σύμφωνα με το βιβλίο "Οι Άγιοι του Αγίου Όρους, Μοναχού Μωϋσέως Αγιορείτου, εκδόσεις Μυγδονία, Θεσσαλονίκη, 2007", είχε αναφέρει για τις λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις:


  "Η Γαλλία δεν θα είναι τίποτα. 

  Η Ιταλία θα υποφέρει από φυσικές καταστροφές. 

 Η Βρετανία θα χάσει την Αυτοκρατορία της και όλες τις αποικίες της, και θα φθάσει σχεδόν μέχρι την ολική καταστροφή, αλλά θα σωθεί από τις προσευχές ενθρονισμένων γυναικών. 

 Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει… 

 Η Ρωσία θα είναι ελεύθερη και από τους πιστούς της θα προχωρήσει μπροστά και θα στρέψει πολλά από τα έθνη προς τον Θεό.»


"ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ", ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ"

  Όλα τα παραπάνω συναινούν στην τόσο περιεκτική ρήση του Μόρφου, πως "μέχρι να φτάσουμε στο "καλό", θα σειστεί το σύμπαν"! 

  Και "καλό", είναι το μεγάλο αιώνιο "ποθούμενο"! Η Ορθόδοξη Ελληνική Αυτοκρατορία μας ξανάρχεται, για να φωτίσει και να ειρηνεύσει την Οικουμένη!

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου