ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΝΘΙΣΕ ΤΟ ΑΚΑΝΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!


  Καρτερικά υπόμεινε την φοβερή σταύρωσή Του ο Χριστός. Με απίστευτη αυτοθυσία, αλλά και συγκράτηση της παντοδυναμίας Του, καθώς έφτανε μια λέξη Του για να χαθεί ο κόσμος ολόκληρος. Μα Εκείνος Αγάπη εστί. Και υπέμεινε! Θαυμαστά, ασύγκριτα, αιματηρά. Υπέμεινε, γνωρίζοντας πως την Σταύρωση θα ακολουθήσει η θριαμβευτική Ανάσταση! Ο θάνατος του Θανάτου! Η λύτρωση της ανθρωπότητας και του κάθε ανθρώπου, και του πιο φτωχού, του πιο αδικημένου, του πιο σταυρωμένου, του πιο ταπεινωμένου, του πιο "πεταμένου", αλλά και του πιο αμαρτωλού, όπως ο ληστής, δείχνοντάς μας ότι και μπορεί και θέλει να μας σώσει, έστω και την τελευταία στιγμή! Έστω και με μια μετάνοια, ένα ψιθυριστό συγνώμη, ένα δάκρυ ψυχής! Η Αγάπη! Η εσταυρωμένη και αναστημένη Καλοσύνη! Ο αληθινός και μόνος Θεός! Ο πλάστης και Σωτήρας του κόσμου! 

  Έτσι και στην περίπτωση των ημερών μας, με την Σταύρωση της Ορθοδοξίας και των Μητροπολιτών και Ιερέων, κλήρου και λαού, που πέρασαν το μαρτύριο της συνείδησης, μέσα σε ένα κλίμα τρόμου και δίωξης της Ορθοδοξίας σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου απαγορεύθηκε και ποινικοποιήθηκε η μετάδοση της Θείας Κοινωνίας! Του ίδιου του αναστημένου Χριστού! Της Ζωής! Της Ίασης και της Αθανασίας!

  Απαγόρευσαν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τα Ελευθέρια του Γένους από τον βάρβαρο Ισλαμικό Τουρκικό ζυγό, απαγόρευσαν την Θεία Λειτουργία, την Θεία Κοινωνία και στο τέλος και αυτή την Μεγάλη Εβδομάδα, τα Πάθη του μεγάλου παλικαριού και Βασιλέα του σύμπαντος κόσμου, την περιφορά του Επιταφίου, αλλά και την συγκλονιστική του Ανάσταση, το "Χριστός Ανέστη", το μέγα των Ελλήνων Πάσχα!

  Και η  μεγίστη Υπομονή ξαναφανέρωσε το μεγαλείο της! Ο ίδιος ο Χριστός, ο συνεχώς διωκόμενος αλλά και συνεχώς δοξαζόμενος, ο διαρκώς σταυρωμένος αλλά και διαρκώς αναστημένος, έκανε και πάλι το μέγα Θαύμα Του, τονώνοντας την Πίστη των πιστών και ελέγχοντας την απιστία των απίστων, με διάκριση και ταπείνωση, που μεγιστοποιεί έτσι τον αυτοέλεγχο και την αυτοδιόρθωση!


  Σε Ιερό Ναό λοιπόν της μητέρας Του, στον Ι. Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Μανάγουλη Φωκίδας, είχε τοποθετηθεί στον Εσταυρωμένο ακάνθινο στεφάνι, το οποίο είχε φέρει και παρέδωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης μια ηλικιωμένη κυρία, αφού δεν επιτρεπόταν από την "Κορωνοχούντα" να εισέλθει, ενώ την ίδια ώρα όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας ξεχείλιζαν από κόσμο. Αρκεί αυτός ο κόσμος βέβαια να μην ήταν στην Εκκλησία...


   Πέρασαν 40 ολόκληρες ημέρες Διωγμού από τότε και έφθασε η Απόδοση της εορτής του Πάσχα την Τετάρτη 26 Μαΐου 2020 μ.Χ., οπότε μπαίνοντας στον Ναό Ιερείς, Ψάλτες, Επίτροποι, αντίκρισαν με δέος το μέγα θαύμα! Το κατάξερο ακάνθινο στεφάνι επάνω στον Τίμιο Σταυρό, είχε βγάλει πράσινα φύλλα και χρωματιστά άνθη! Είχε ανθίσει ενάντια σε όλους τους νόμους της φύσης, της λογικής και της επιστήμης!



"ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ"
   Το κατάξερο αγκάθι άνθισε, αναστήθηκε κυριολεκτικά, επανήλθε στην ζωή, από τον Κύριο της ζωής! Για να μας δώσει ένα μήνυμα Πίστης και Ελπίδας! Ένα μήνυμα χαράς και Χάριτος! Ένα μήνυμα εθνικής Ανάστασης που φέρνει η Πρόνοια του Θεού σε όλους τους Ορθοδόξους Έλληνες, σε όλο τον πιστό και χιλιοσταυρωμένο στην Ιστορία του Ελληνισμού λαό μας, σε Ελλάδα και Κύπρο! Αλώσεις, σφαγές, διώξεις, Παιδομάζωμα, Γενοκτονίες, Προσφυγιά, Κατοχές, Εισβολές, Εθνικές και Οικονομικές Καταστροφές, προδοσίες...


 Όμως πλέον είναι πια ξεκάθαρο: η Ανάσταση της Ρωμιοσύνης έρχεται! Κόντρα σε όλους και όλα! Κόντρα σε υπολογισμούς, δεδομένα, επιστημοσύνες, ψηφιακά πιστοποιητικά, εμβόλια, τσιπαρίσματα, μεγάλα συμφέροντα, μεγάλες δυνάμεις και μεγάλες αδυναμίες! 

  Κι αυτό που σε κάποιους φαίνεται "ξερό", "περιττό", "άχρηστο" ή "αχρείαστο", "συντηρητικό" ή "οπισθοδρομικό"θα ανθίσει και θα δοξαστεί μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας! Προς δόξαν της Αγίας Τριάδας! Γιατί ο λίθος που απέρριψαν οι λογικοί, οι άθεοι, οι υλιστές, οι παραπλανημένοι, οι επιστήμονες, θα γεννηθεί εις κεφαλήν γωνίας! Θα γίνει και πάλι ο ακρογωνιαίος και θεμέλιος λίθος της αληθινής ευημερίας της ανθρωπότητας, γεμάτης ευσέβεια, αγάπη, δικαιοσύνη, ειρήνη, δημιουργικότητα, ευλογία και χαρά!

  Σε αυτό το συμβολικό μέγα θαύμα και ταυτόχρονα μέγα μήνυμα του Χριστού και της Θεομήτορος, βρίσκει απέραντη δικαίωση ο καημός του εσταυρωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού από το 1204/1453:

  "Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο"!
   
  "Ανθεί", λέει το προφητικό ρήμα! Και ιδού άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Χριστού! Αναστήθηκε! Και φέρνει Ανάσταση! Την μεγάλη Λαμπρή της Ορθοδοξίας! Την μεγάλη Βυζαντινή Ανάσταση της Ελλάδας!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

  Μετά την διαπίστωση του μεγάλου και αδιαμφισβήτητου θαύματος, τελέστηκε επιτόπου Παράκληση στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020 μ.Χ., με τον Εσταυρωμένο να έχει τοποθετηθεί ξανά στον Τίμιο Σταυρό, όπου δεσπόζει το θαυμαστό ακάνθινο στεφάνι, ανθισμένο, αναστημένο και συγκλονιστικό!


  Το μήνυμα είναι λοιπόν σαφέστατο: κρατηθείτε στην Ορθοδοξία! Μείνετε πιστοί, ακόμη και εάν νομίζετε ότι είστε εγκαταλλειμμένοι! Σταθείτε όρθιοι και ακλόνητοι! Η δικαίωση θα είναι μεγάλη, οικουμενική και θαυμαστή!

  Η τεράστια, η πανχαρμόσυνη και δοξαστική σου ανταμοιβή Ελλάδα, έρχεται!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου