ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!


 Αποκάλυψη: Τον πήρε και τον σήκωσε κυριολεκτικά τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, την στιγμή ακριβώς που σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, στο τουρκικό "Κανάλι 24" (3-6-2020), παρουσίαζε τον προκλητικότατο χάρτη ερευνών εντός των ΑΟΖ μας!

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ


  Μέσα από μια ολόκληρη σκηνοθεσία, με φόντο έναν υπέροχο κήπο και ένα γαλήνιο "προσωπείο", ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Ελλάδα και να την φέρει προ "τετελεσμένων", παρουσιάζοντας για πρώτη φορά δημόσια τον προκλητικό Χάρτη των προτιθέμενων παράνομων τουρκικών ερευνών εντός της Ελλαδικής και Κυπριακής Υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, δίπλα ακριβώς στα όρια των χωρικών υδάτων της Ελλάδας!

  Με τουρκική πονηριά, βέβαιος ότι θα προκαλέσει "σεισμό", με περισσή ύβρη και αλαζονεία και ύφος "χιλίων χαλίφηδων", ο Μελβέτ Τσαβούσογλου, παρουσίασε τον Χάρτη Εισβολής στα θαλάσσια και υποθαλάσσια κυριαρχικά δικαιώματα του Ελληνισμού, θέλοντας να μας σύρει είτε σε διμερή διάλογο και παράκαμψη του Διεθνούς Δικαίου, είτε σε βεβιασμένη επέκταση των χωρικών υδάτων μας στα 12 μίλια, ώστε να δοθεί αφορμή Εισβολής και στα ελληνικά νησιά, αφού ως γνωστόν, με απόφαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, η επέκταση των χωρικών υδάτων μας στα 12 μίλια αποτελεί για την Τουρκία αυτόματη "αιτία πολέμου"! (δείτε και εδώ)


   Την ώρα λοιπόν του "μεγάλου μαέστρου" της Τουρκικής Διπλωματίας, της κορυφαίας μέχρι τώρα στιγμής του, πάνω που καμάρωνε για το τεράστιο επίτευγμά του, φύσηξε ένας δυνατός άνεμος, μια ριπή σαν "χαστούκι Θεού" και σκορπίστηκαν με μιας όλα τα σχέδια και έγγραφα του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών κατά της Ελλάδας και της Κύπρου

  Πάνω στην ταραχή του, ακόμη και ένα βιβλίο το έριξε κάτω και έσκυψε να το μαζέψει ατυχώς, όπως θα μαζεύει σε λίγο τα συντρίμμια της αλαζονικής Τουρκίας! Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο!


ΣΗΜΑΔΙ ΘΕΟΥ


 Πρόκειται για σαφέστατο θεϊκό σημάδι! Για προειδοποίηση ολοκάθαρη! Τα Τουρκικά Σχέδια θα σκορπιστούν στους πέντε ανέμους! Η Τουρκία θα διαλυθεί σαν φύλλα χαρτιού! Τα Σχέδια των Τούρκων θα μείνουν μόνο στον Χάρτη και στον ύπνο τους! Γιατί στον ξύπνιο τους θα πάθουν πολύ χειρότερα από αυτά που έπαθε από την δήθεν "αδύναμη" Ελλάδα ο ασεβέστατος Μουσολίνι το 1940! Γιατί εδώ, δεν θα υπάρξει Χίτλερ για να τους σώσει! Ούτε και Λένιν, όπως το ΄22!

  Να αναθαρρήσει ολόκληρος ο Ελληνισμός! Η Τουρκία τελειώνει! Είναι σφραγισμένο και βεβαιωμένο εκ Θεού, δια στόματος άλλωστε τόσων Αγίων!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ


   Είναι η τελευταία κίνηση που θα προσπαθήσει να κάνει. Η τελευταία "μπαμπεσιά"! Μετά τις Αλώσεις, τα Παιδομαζώματα, τις Σφαγές, τις Γενοκτονίες, τις Εισβολές και την Γεωλαιμαργία, μετά τις ατέλειωτες Ύβρεις, έρχεται ταχύτατα η Νέμεσις! Με πύρινο σπαθί Ταξιάρχη και νέο, πραγματικό 1821, ακριβώς 200 χρόνια μετά, όταν μια χούφτα Έλληνες με Πίστη στον Χριστό και την Παναγιά μας, τσακίσανε ολόκληρη Οθωμανική Αυτοκρατορία, την οποία έτρεμε όλη η Ευρώπη και η Ρωσία μαζί!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

  Πώς να μην ευχαριστούμε έπειτα τους τόσο αφελείς Τούρκους, που μας ξυπνούν και μας ενώνουν και ετοιμάζονται να μας προσφέρουν τόσο "μπουνταλάδικα" την μεγάλη εθνική ευκαιρία που καρτερούμε από το 1453! Από το 1821! Από το 1912-13! Από το 1974!

   Έλληνες, ψηλά τις καρδιές! Η Τουρκία θα διαλυθεί στα αιώνια βράχια μας! Είναι θέλημα Θεού! Είναι πια φως φανάρι! Ένας ουράνιος άνεμος φύσηξε και τα έδειξε όλα! 

  Ετοιμαστείτε για την μεγάλη δόξα της Ελλάδας! Την μεγάλη Λαμπρή της Ορθοδοξίας! Οι Τούρκοι φίλοι μας τις φέρνουν "πακέτο"! 

  Έχουμε άραγε το δικαίωμα να αρνηθούμε την απέραντα ευγενική αυτή χειρονομία τους;

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου