ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Βίντεο


Βίντεο-ντοκουμέντο που αποτύπωσε κάμερα συνεργείου της ΕΡΤ πλησίον των βορείων ακτών της Λέσβου, δείχνει Τουρκική Ακταιωρό να πλησιάζει και να αφήνει εντελώς ανενόχλητο σκάφος λαθρομεταναστών/προσφύγων να συνεχίσει την πορεία τους προς Ελλάδα!

Πρόκειται για μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη πως πίσω από την αποστολή χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, βρίσκεται η ίδια η επίσημη Τουρκία, τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις της, που έχουν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με τεράστιους τζίρους και τεράστιες οικονομικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση, χτυπώντας πια άμεσα και τον ίδιο τον Ελληνικό Τουρισμό, τη μόνη πηγή οικονομικής ανάσας!

Η τουρκική ακταιωρός και το σκάφος προσφύγων, βρίσκονται εκείνη τη στιγμή εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων!

Η πολιτική "ανοιχτών θυρών" του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας, που έχει πια πολύ μεγάλη πελατεία να εξυπηρετήσει...

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μόνο μέσα σε ένα μήνα (Ιούλιο 2015) οι Τούρκοι αποβίβασαν/έστειλαν στην Ελλάδα όσους λαθρομετανάστες/πρόσφυγες (50.240) ήρθαν σε έναν ολόκληρο χρόνο (43.500 όλο το 2014)! Ενώ μόνο την περασμένη εβδομάδα (8 με 14 Αυγούστου) αφίχθησαν επιπλέον 20.843 μετανάστες!

Θυμίζουμε τέλος ότι η Τουρκία υποστήριζε όλες τις ήπιες και ακραίες Ισλαμιστικές Δυνάμεις και Τζιχαντιστές, αρκεί να μάχονταν Άσαντ και Κούρδους,  κάνοντας έτσι χρυσές δουλειές από τους δυστυχισμένους πρόσφυγες που πληρώνουν πολλά για να τους περάσουν στην Ελλάδα...


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου