Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΠΗΔΕΣ... Δείτε και ακούστε τι έλεγαν και τι έκαναν...


Στο Κλαμπ του ΓΑΠ πέρασαν με την ψήφιση του 3ου δικού τους Μνημονίου οι πρώην αρνητές και δημόσιοι κατήγοροί του, οι λυσσώδεις "Αντιμνημονιακοί" που δούλεψαν για τα καλά τον λαό μόνο και μόνο για ρίξουν τον Σαμαρά, όπως τότε ο ΓΑΠ για να ρίξει τον Καραμανλή!

Βλέποντας και ακούγοντας τα παρακάτω ανθολογημένα από το διαδίκτυο βίντεο - ντοκουμέντα, είναι απολύτως βέβαιο ότι η ιστορία θα τους βάλει επάξια στο "κάδρο" των ΓΑΠ, αφού οι ίδιοι επέλεξαν να γίνουν ΓΑΠΗΔΕΣ, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από Καραμανλή, Σαμαρά και τον προδωμένο Ελληνικό Λαό! (η οποία και επιβάλλεται για να επέλθει εθνική συμφιλίωση και να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο επιτέλους αύριο)

Κυρίες και κύριοι, καλωσήλθατε στον κόσμο των Γάπηδων:


ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ...ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ...ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ... (Ιούλιος 2015)


ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ (2014) - ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ (2015)ΓΑΠ (προεκλογικά): ΑΝ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! (ΔΕΘ 2009)

Και το είπε και το ήξερε και το έκανε - Μας κατέρρευσε


ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 2011, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Με εργαλείο το πλασματικό Έλλειμμα βάζει την Ελλάδα στα σαγόνια του ΔΝΤ και της Τρόικας, κουρεύοντας μισθούς και συντάξεις

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου