ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΕΙΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ "ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" - ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Βίντεο


Σείστηκε το Πολεμικό Μουσείο κατά την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στα πλαίσια παρουσίασης του βιβλίου "οι Απόρρητοι Φάκελοι  (Κώστα) Καραμανλή" του γνωστού, αληθινού Έλληνα Δημοσιογράφου, Μανώλη Κοττάκη (1-7-2024).

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



Ο Σαμαράς επιτέθηκε με "βαρύ οπλισμό", τόσο κατά του διευθυντηρίου της Ε.Ε., όσο και κατά του ίδιου του Πρωθυπουργού, θυμίζοντας ότι και εκείνος και ο Κώστας Καραμανλής (που παραβρίσκονταν στην αίθουσα - δείτε εδώ την ομιλία του), προειδοποιούσαν για την λάθος πορεία, αλλά δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα την εκλογική συντριβή στις Ευρωεκλογές, με σχεδόν ένα εκατομμύριο χαμένες ψήφους, μέσα σε έναν χρόνο.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε ευθέως τον Μητσοτάκη, ότι "κάνει λάθος να επιμένει στο λάθος" και πως τον υπονόμευσε όταν στην Βουλή τασσόταν κατά του γάμου ομοφύλων, οργανώνοντας "κενά έδρανα", την ώρα που υπήρχαν "πανηγύρια Υπουργών αγκαλιά με ΛΟΑΤΚΙ" στα θεωρεία"!

Ο πρώην Πρωθυπουργός κατηγόρησε ευθέως ως "αλαζόνες" την Κυβέρνηση, που έφαγε "χαστούκι με την αποχή του κόσμου στις Ευρωεκλογές", με την "λευκή απεργία πολιτών" και "το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα στην ιστορία της ΝΔ", τονίζοντας, σχετικά με την πολιτική μετατόπιση, ότι "άλλο είναι η διεύρυνση και άλλο η μετάλλαξη"! Και όλα αυτά, σε μια εποχή "χωρίς τρόικα, χωρίς επιτήρηση και σε συνθήκες επικοινωνίας παντοδυναμίας"!


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ



Παρουσία της ίδιας της Ντόρας, ο Σαμαράς παρομοίασε την πολιτική Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα με "πολιτικούς γιατρούς χωρίς σύνορα", με "την μία ταπείνωση μετά την άλλη", σε μια Κυβέρνηση που φέτος "ξεχάσαν να θυμήσουν σε όλο τον κόσμο τα 50 χρόνια από την τραγωδία της Κύπρου", με "λάθος ψήφισμα Κόσοβο", με "αποστρατικοποίηση νησιών", χωρίς "ΑΟΖ" και με τζαμιά "Αγια-Σοφιά και Μονή της Χώρας", με ένα "Σύμφωνο περί φιλίας", που οδήγησε σε εισαγωγή της "Γαλάζιας Πατρίδας" στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας, με τον "Ράμα στο Ζάππειο και τον Μπελέρη στην φυλακή" και την Πρόεδρο των Σκοπίων να υποδέχεται "Μακεδόνες του Αιγαίου"!

Ο δημοφιλής πρώην Πρωθυπουργός, ζήτησε ευθέως "σταδιακή απεμπλοκή από την επικίνδυνη Συμφωνία Πρεσπών" και "βέτο στα Σκόπια" στην πορεία προς την Ε.Ε., ενώ καυτηρίασε την "εκδίωξη Έλληνα βοσκού από την βραχονησίδα Σύρνα της Αστυπάλαια για ...οικολογικούς λόγους", θυμίζοντας ότι "οικονομική δραστηριότητα σε βραχονησίδες σημαίνει ΑΟΖ"!


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Για το Δημογραφικό υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση δίνει "8.000 στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ 2.000 και 3.000 ευρώ στα παιδιά" και ότι "λύση δεν είναι οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, που δεν ενσωματώνονται, όπως αποδείχθηκε, στην ελληνική κοινωνία"!

Δείτε το βίντεο της ομιλίας Αντώνη Σαμαρά:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου