ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ - 593.000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Η εκδίκηση του Αντώνη


Αν είχε η Ελλάδα έναν πολιτικό να καυχηθεί, αυτός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Ο δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα, ο μαθητής του Οδυσσέα Ελύτη, ο ασυμβίβαστος ΥΠΕΞ του 1992, που έναν χρόνο μετά θα έριχνε την ίδια την Κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για να ακυρώσει στην πράξη τις τότε "Πρέσπες" που σχεδίαζαν στο Μαξίμου, με την ονομασία "Σλαβομακεδονία", θυσιάζοντας την πολιτική του καριέρα, μα όχι και την πατρίδα!

Και ήταν εκείνος ο ίδιος, που έγινε Αρχηγός τελικά της ΝΔ μετά την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή και αρνήθηκε να ψηφίσει το 1ο και θανατηφόρο Μνημόνιο το 2010, θέτοντας κομματική πειθαρχία, την οποία είχε παραβιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη (Μητσοτάκη), την οποία και διέγραψε τότε ακαριαία από το κόμμα!

Και όταν το 2011 η χώρα είχε απολύτως καταστραφεί από το Μνημόνιο ΠΑΣΟΚ - Λαός - Ντόρας και την πετούσαν χρεοκοπημένη έξω από την Ευρώπη, με ύβρεις και απειλές, όταν όλοι σήκωναν τα χέρια, πήρε με τόλμη την ευθύνη της Αναγέννησής της, αρχικά υποστηρίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου και έπειτα, το 2012 με την συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, βάζοντας ξανά σε τροχιά ανάπτυξης την χώρα, με το πρώτο πρωτογενές πλεόνασμα και τις πρώτες ενέργειες για Ελληνική ΑΟΖ και διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών, πράγματα που εξόργισαν το "Ράιχ Μέρκελ - Σόιμπλε", επειδή η Ελλάδα όχι μόνο ξέφευγε από τα νύχια τους, αλλά σήκωνε και κεφάλι!

¨Ετσι, στις κρίσιμες Εκλογές του 2015, απέναντι στον Τσίπρα, τόσο η Γερμανία, όσοι και πολλοί στο εσωτερικό και τον περύγυρο της ΝΔ, τον υπονόμευσαν για να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να πάμε σε κάπιταλ κοντρόλς και νέο τραγικότατο Μνημόνιο (την ώρα ακριβώς που το καλοκαίρι 2015 θα βγαίναμε από τα Μνημόνια και την σκληρή επιτήρηση με τον Αντώνη), όπου και υποθηκεύτηκε σε Υπερταμείο η εθνική μας περιουσία, ενώ άρχισε στα παρασκήνια η Συμφωνία των Πρεσπών, για την παράδοση της Μακεδονίας, την οποία αρνούνταν σθεναρά ο Σαμαράς!

Τότε, τον Ιανουάριο 2015, ο Αντώνης έλαβε 27,81% και 1.718.694 ψήφους. Σημειώνουμε δε, ότι η ήττα εκείνη άνοιξε, όλως τυχαίως, τον δρόμο της αρχηγίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη...


593.000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Και σήμερα, ο "σωτήρας" Μητσοτάκης, έλαβε στις Ευρωεκλογές 2024 παραπλήσιο ποσοστό 28,31% και 1.125.602 ψήφους! Έλαβε, δηλαδή, εν πλήρη κυριαρχία και υποστήριξη από ΜΜΕ, 593.092 ψήφους λιγότερους από τον Αντώνη! Πέφτοντας έτσι, μισό εκατομμύριο ψήφους κάτω από τον Σαμαρά, τον οποίο διαδέχτηκε και τον οποίο υπονομεύει όλα αυτά τα χρόνια, γυρίζοντας την ΝΔ Μητσοτάκη, τελείως αντίθετα από την ΝΔ Σαμαρά!

Πρόκειται επομένως για τρομακτική ήττα! Για το χειρότερο αποτέλεσμα της ΝΔ

Ο Σαμαράς, αν και υπονομευόμενος, παραιτήθηκε τότε. Ο Μητσοτάκης δεν θα παραιτηθεί σήμερα για αυτή του την προσωπική εκλογική τραγωδία;


Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ

Παράλληλα, η πανωλεθρία Μητσοτάκη, αποτελεί μια μεγάλη ηθική δικαίωση - εκδίκηση του Σαμαρά (και του Καραμανλή), που αρνήθηκε και αρνείται ακόμη να αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν "Β. Μακεδονία", απειλώντας κάθε προσπάθεια να ψηφιστούν τα εναπομείναντα τρία Σκοπιανικά Μνημόνια στην Βουλή, ενώ καταψήφισε θαρραλέα τον "γάμο ομοφύλων", υπερασπιζόμενος στην πράξη, την πατρίδα, την παράδοση, την ιστορία, την Ορθοδοξία.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Ο Σαμαράς υπερψήφισε το 2ο και το 3ο μνημόνιο. Πετσόκοψε μισθούς και συντάξεις. Θεσμοθέτησε περικοπή 83% στο εφάπαξ των εργολάβων δημόσιων έργων. Άρπαξε τις αποταμιεύσεις των μικροομολογιούχων για την εξυπηρέτηση του χρέους. Ο Σαμαράς επέβαλε τον αντισυνταγματικό ΕΝΦΙΑ. Αποδέχθηκε δίχως λογιστικό έλεγχο το επαχθές δημόσιο χρέος που επέβαλαν οι δανειστές, το οποίο είχε αναγνωρίσει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΓΑΠ και Παπαδήμου. Για το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές επανορθώσεις δεν έκανε τίποτα. Για την επέκταση των χωρικών υδάτων δεν έκανε τίποτα. Για την ΑΟΖ δεν έκανε τίποτα επί της ουσίας, παρά μόνο μερικές προφορικές συζητήσεις. Το ότι θα βγαίναμε από τα μνημόνια με τον Σαμαρά και δεν θα χρειαζόταν τρίτο μνημόνιο είναι τεραστίων διαστάσεων απάτη και το αποκάλυψε ο τότε υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης. Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς, ως πρόεδρος της ΝΔ, δέχθηκε την επιστροφή στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννης, την οποία ο ίδιος είχε διαγράψει. Τα 2 ιστορικά χαμηλά της ΝΔ είναι εκείνο των βουλευτικών εκλογών Μαΐου 2012 (1.192.103 ψήφοι) και των ευρωεκλογών 2024 (1.125.602). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδήγησε τη ΝΔ στη μεγαλύτερη αποτυχία: 66.501 ψήφοι και όχι 593.000 ψήφοι κάτω από τον Σαμαρά. Η 2η μεγαλύτερη αποτυχία είναι εκείνη των βουλευτικών εκλογών Μαΐου 2012. Μην ξεχνάμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς υπέστη τριπλή ήττα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: 1) δεν κατάφερε να εκλέξει πρόεδρο δημοκρατίας, 2) η ΝΔ βγήκε 2ο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015, 3) έχασε την αρχηγία του κόμματος. Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να ντρέπεται για τον Αντώνη Σαμαρά, όπως και για όλους τους άλλους (ΓΑΠ, Αλέξη Τσίπρα, Κυριάκο Μητσοτάκη, Λουκά Παπαδήμο). Κατά τη γνώμη μου, το συγκεκριμένο άρθρο προσβάλλει χυδαία την ανθρώπινη νόηση, τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, την αξιοκρατία και τον ελληνισμό. Ντρέπομαι που διάβασα αυτό το άρθρο και ντρέπομαι για λογαριασμό του αρθρογράφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή