ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ - ΒΡΑΒΕΙΑ 60.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Πολύτεκνοι, Βατοπέδι, Μασούτης, Αριστούχοι, Θεοτοκάτος
 

Συγκινητικό το κλίμα στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων "οι Άγιοι Πάντες" στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε σπορ) Θεσσαλονίκης (20-11-2022), με παρουσία χιλιάδων πολυτέκνων οικογένειων και μαθητών!

Ο δραστήριος, δυναμικός και κοσμαγάπητος Πρόεδρος Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος (Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ταυτόχρονα του Δήμου Θεσσαλονίκης), δεν άφησε ούτε σταγόνα να χαθεί στα δύο χρόνια της πανδημίας και του εγκλεισμού και φρόντισε να τιμηθούν φέτος αναδρομικά όλοι οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων των πολυτέκνων οικογενειών του Συλλόγου από όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, των σχολικών ετών 2019-2020, 2020 - 2021 και 2021-2022!


ΒΑΤΟΠΕΔΙ - 50 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

Με τις υπέροχες χορωδίες "Χριστιανική Ελπίς", με χοράρχη την κυρία Ευαγγελία Καλυβίνου και "Χριστιανική Φοιτιτική Δράση", με χοράρχη την κυρία Ειρήνη Γοργολίτσα και το "Μακεδονία ξακουστή", η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου βράβευσε πάλι με συνολικά 60.000 ευρώ τα αριστούχα παιδιά των πολυτέκνων, που κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται, αριστεύουν και πρωτεούουν, ξεχωρίζοντας σαν σπάνια άνθη για το ήθος, την αρετή και την αγάπη τους σε Χριστό και Ελλάδα, αποτελώντας έτσι την μόνη ελπίδα ενός έθνους που χάνεται δημογραφικά, γλωσσικά και πολιτισμικά...


ΜΑΣΟΥΤΗΣ - ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Παράλληλα βραβεύτηκαν 17 υπερπολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου με 10,11,12 και 13 παιδιά, από την εταιρεία "Μασούτης" με 500 ευρώ σε μετρητά και 500 σε κουπόνια η καθεμία, όπως και η πολύτεκνη οικογένεια του αδικοχαμένου Ευγένιου Τζιμογιάννη, που πρωτοστατούσε με στολή Μακεδονομάχου στους αγώνες κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε μια ευχάριστη έκπληξη, χορηγώντας έκπτωση 5% σε όλους τις πολύτεκνες οικογένειες για αγορές στα Σούπερ Μάρκετ "Μασούτης"! Προφανώς θα χρειάζεται επίδειξη πολυτεκνικής ταυτότητας. Και ας ευχηθούμε να μιμηθούν το ευγενές αυτό παράδειγμα και άλλες παρόμοιες εταιρείες.


10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο "ΚΡΗΤΙΚΟΣ"

ΣΜ ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Έκπτωση 10% σε Πολύτεκνους και Τρίτεκνους

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε, ότι τα Σούπερ Μάρκερ "Κρητικός", ήδη από τον Οκτώβριο 2022, κάνουν ισχυρή έκπτωση 10% σε Τρίτεκνες και Πολύτεκνες οικογένειες. Δείτε λεπτομέρεις εδώ


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ


Βραβεύτηκαν ακόμη οι χορηγοί - αρωγοί του Συλλόγου Πολυτέκνων "Άγιοι Πάντες", όπως η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, το Υφυπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότης "Οσία Ξένη" με το πολύχρονο διακόνημα προς τους φυλακισμένους, ο Σύλλογος Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Δράσης "Μέγας Βασίλειος" (παράρτημα Θεσσαλονίκης), η Makios Logistics, Ελληνική Ζύμη Αραμπατζής, η Xenos packaging, τα παιδικά ρούχα Energiers και ο Μασούτης.


ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Στην δυναμική ομιλία του ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων "οι Άγιοι Πάντες" Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος (την οποία δυστυχώς δεν κάθισε να ακούσει ο Υφυπουργός κ. Καλαφάτης προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις, ενώ αντίθετα παρακολούθησε έως τέλους ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας), τόνισε τον τεράστιο δημογραφικό κίνδυνο της Ελλάδας, με τις γεννήσεις να είναι υποπολλαπλάσιες των θανάτων και υπογράμμισε αυτό που γίνεται στην Ουγγαρία για την δημογραφική της θωράκιση, η οποία και χορηγεί άτοκο στεγαστικό δάνειο σε κάθε νέα οικογένεια, χαρίζοντας το 1/3 του δανείου με την γέννηση του δευτέρου παιδιού, όλο το δάνειο με την γέννηση του 3 παιδιού και πλήρη απαλλαγή από Εφορία με την γέννηση του 4ου παιδιού...

Στην Ελλάδα αντίθετα, όπως είναι γνωστό, οι πολύτεκνοι Έλληνες και Ελληνίδες, αντί να ευεργετούνται, διώκονται, με γελοία επιδόματα, με απίστευτη ακρίβεια, με εμπόδια σε μετεγγραφές, με ανύπαρκτη στεγαστική πολιτική, με πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα, με ανύπαρκτη σχεδόν κρατική μέριμνα, παρότι το επιτάσσει το Σύνταγμα και η κοινή λογική. Μόνο το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού έχει δυναμική πολιτική για τους πολυτέκνους, εντάσσοντας αυτόματα την πολύτεκνη Ελληνίδα μητέρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με μοναδικό καθήκον της να γεννά και να ανατρέφει αληθινά και πιστά Ελληνόπουλα! (δείτε εδώ)

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου