ΚΟΥΝΑΔΗΣ, π. ΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΚΑΣ ΣΤΟΝ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ! Η πρώτη επίσημη εκδήλωση της Πατριωτικής Ένωσης στην Αθήνα - Βίντεο

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Πατριωτική Ένωση, Αθήνα

Με εκπλήξεις η πρώτη επίσημη κεντρική εκδήλωση της Πατριωτικής Ένωσης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Αθήνα (Royal Olympic 14-11-2022), καθώς, ανάμεσα σε άλλους, έδωσαν βροντερό παρόν ο τέως Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Αντώνης Κουνάδης, Αντιπρόεδρος συνάμα του "Αβέρωφ ΙΙ - Ταμείου Ελληνικού Στόλου", ο γνωστός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Πρέκας και ο τιμημένος από την Ιερά Σύνοδο και την Ακαδημία Αθηνών αγωνιστής πατήρ Ιωάννης Διώτης, που φώναξε "άξιος, άξιος" υποδεχόμενος με χαρά τον κ. Εμφιετζόγλου!

Η στιγμή που ο π. Διώτης αναφωνεί "άξιος, άξιος" προς τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

Ενθουσιώδης χαιρετισμός Κουνάδη στον ασυμβίβαστο Πρόεδρο

Ο Κώστας Πρέκας με σεβασμό βοηθά το αμαξίδιο του "καθήμενου λέοντα"

Επίσης παραβρέθηκαν ο πρέσβης Γεώργιος Πουκαμισάς, η εφοπλιστής Χρυσάνθη Λαιμού, ο καθηγητής Ιστορίας και συγγραφέας Ηλίας Ηλιόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος, ο αντιπρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδας κ. Ματζανάς, ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ και νομικός Ιωάννης Ζωγράφος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Μάρκος Αναγνωστόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου Πέτρος Θεοδωράκος, ο τ. πολιτευτής και στέλεχος του ΛΑΟΣ Χρήστος Χαρίτος, ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Βαράγκης, ο Ταξίαρχος (ΠΖ) Χρήστος Μπαρζάκης και ο ηρωικός υπάλληλος της πρεσβείας της Ελλάδας στην Τρίπολη της Λιβύης και πολυτραυματίας Πυρόβολος Ιωάννης.

Κουνάδης και π. Ιωάννης Διώτης στην πρώτη σειρά μάχης

Η Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ήδη έχει σκαρφαλώσει κοντά στο 1,5% σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, χωρίς να έχει ρίξει ακόμη στην "μάχη" τα μεγάλα ονόματα που είναι δίπλα της, ενώ υπάρχει πολύ καλή "χημεία" και με την Πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου (δείτε εδώ). Παράλληλα έχει κληθεί δημόσια και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (δείτε εδώ), που αυτή την στιγμή πολιορκείται με προτάσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προσδοκά φαίνεται να πάρει την προεδρία της ΝΔ στην πρώτη ευκαιρία...

Ο Κώστας Πρέκας επίσης στις "επάλξεις"

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ένας μεγάλος πατριώτης και ευεργέτης, προσπαθεί να ενώσει όλες τις σκόρπιες υγιείς δυνάμεις (αριστερά, δεξιά, κέντρο), φτιάχνοντας την μεγάλη "γέφυρα" της Ελλάδας, την "ένωση" όλων των αγνών Ελλήνων, σε έναν μεγάλο, κοινό σκοπό αδελφωσύνης και αναγέννησης, ώστε να έχει ο τόπος και παρόν και μέλλον αντάξιο της ιστορίας, των άθλων και της δόξας του. Πότε άραγε θα ξαναβρεί ο Ελληνισμός τέτοια γενναία, ενωτική, ευσεβή και ανιδιοτελή μορφή; 

Ο Σόιμπλε από το αναπηρικό αμαξίδιό του διοικούσε όλη την Ευρώπη. Ο Πρόδρομος από το δικό του μπορεί να διοικήσει ολάκερη την Ρωμιοσύνη, προσφέροντας το πιο σημαντικό: την ομόνοια και την ενότητα. Αυτό που μας λείπει. Και τότε θα έλθει και το όραμα. Η απογείωσή μας ξανά! Αρκεί να επιλέξει σωστά και έγκαιρα, όσους ακόμη διστάζουν και ιδίως την νέα γενιά, η παρουσία της οποίας είναι ζητούμενη, όχι όμως ακατόρθωτη.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου