ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ" - ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Επιστροφή "Μπουμπουλίνας" από Ζωή Κωνσταντοπούλου - Καταγγέλει Πρέσπες, σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας και εξαγορά Ελλήνων Βουλευτών! Στο "Ελλάδα Απόψε"
 
  του Κωστή Αλεξίου

Μεγάλη έκλπηξη, στην ποπολύκροτη και πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της "Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(ΕΑΑΣ) στο Βελλίδειο Θεσσαλονίκης (22-6-2022), αποτέλεσε η πραγματικά θεαματική επιστροφή της Ζωής Κωνστανταντοπούλου, σε ρόλο μάλιστα πραγματικής "Μπουμπουλίνας", που απείλησε ευθέως Τσίπρες και Μητσοτάκηδες, καταγγέλοντας όχι μόνο την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και την εξαγορά Βουλευτών, όπως και τον σφετετισμό της λαϊκής κυριαρχίας, βάση του άρθρου 120 του Συντάγματος, η τήρηση του οποίου και επαφείεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων! Κάτι, που εάν εφαρμοστεί από μελλοντική Κυβέρνηση που ακυρώσει την Συμφωνία, συνεπάγεται μελλοντικές διώξεις των πρωταίτιων της εθνικής προδοσίας... (δείτε το "Ελλάδα Απόψε" στο τέλος του άρθρου)



ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

Σταύρος Καλεντερίδης, ΕΑΑΣ, καταγγελία Πρεσπών, Βελλίδειο 22-6-2022

Πιο μπροστά, στην εκδήλωση Καταγελίας των Πρεσπών, μίλησε όμως ο ταλαντούχος και ευφυής Σταύρος Καλεντερίδης (του Σάββα), δείχνοντας ότι το Σύνταγμά μας είναι φτιαγμένο ώστε να καλύπτει προδότες και προδοσίες, με Κυβερνήσεις ακαταδίωκτες, με Δικαιοσύνη που δεν μπορεί να τις αγγίξει ευθέως, παρά μόνο με παραπομπή στη ...Βουλή, με την ηγεσία της Δικαιοσύνης να διορίζεται και να ελέγχεται από την εκάστοτε Κυβέρνηση, με συνταγματικά άρθρα που προβλέπουν ακόμη και παραχώρηση εδάφους (αρ. 27, παρ. 1) και περιορισμό εθνικής κυριαρχίας (αρ. 28, παρ. 3) από 151  μόλις Βουλευτές και με έναν Ποινικό Κώδικα που θεωρεί "εσχάτη προδοσία" μόνο την απειλή κατά του πολιτικού συστήματος και όχι και την προδοσία της Ελλάδας και του Ελληνισμού...

ΕΑΑΣ, Βελλίδειο, 22-6-2022

Ο Καλεντερίδης υπενθύμισε επίσης τις αλληλοκαταγγελίες Καμμένου - Κοτζιά για χρηματισμούς, που ποτέ δεν έσπευσε να ελέγξει η περίφημη ...Δικαιοσύνη! Και τόνισε, πως σε περίπτωση απόδειξης χρηματισμού, προβλέπεται από το Δίκαιο των Συνθηκών (Συνθήκη Βιέννης εδώ) αυτόματη ακύρωση της Συμφωνίας!



ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκδήλωση της ΕΑΑΣ

Στην συνέχεια η δυναμική και ασυμβίβαστη, όπως έχει αποδείξει, πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλουεξομοίωσε την Χούντα που πρόδωσε την Κύπρο, με τις Κυβερνήσεις που πρόδωσαν και προδίδουν την Μακεδονία, λέγοντας πως "εκείνοι που δεν προστάτευσαν την Δημοκρατία, Κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να προστατέψουν την εδαφική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιτότητα της χώρας"!



ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ

Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΕΑΑΣ

Η Πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" τόνισε ότι με την Συμφωνία των Πρεσπών εκχωρήθηκε "εθνική ακεραιότητα, εθνική ταυτότητα, εθνική ιστορία, εθνική κυριαρχία", ενώ  υπογράμμισε τις αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές της:

 "Δεν εκχωρούμε σπιθαμή από την πατρίδα μας! Δεν εκχωρούμε πόντο από τα σύνορά μας, σταγόνα από τα χωρικά μας ύδατα! Δεν εκχωρούμε την ιστορία μας..."!



ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΕΑΑΣ

Εθνική προτεραιτότητα δεν ήταν τα Σκόπια το 2018, αλλά η διαπραγμάτευση των Γερμανικών Οφειλών, που την έβαλαν στο συρτάρι και κρύφτηκαν πίσω από το δάκτυλό τους, συμπλήρωσε επίσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που δεν ξεχνά τον σχετικό αγώνα ζωής του Μανώλη Γλέζου.



Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΕΑΑΣ, Βελλίδειο, καταγγελία Συμφωνίας Πρεσπών

Η Ζωή, ανέφερε επίσης ότι ένας από τους πολλούς λόγους Ακυρότητας της Συμφωνίας, είναι πως τότε ο Τσίπρας είχε ήδη χάσει την στήριξη του λαού, όπως αποδείχθηκε στις εκλογές, ενώ δεν είχε εκλεγεί για να υπογράψει τέτοια Συμφωνία, με την έννοια πως εάν το ήξερε ο ελληνικός λαός, δεν θα τον ψήφιζε, δεν θα τον εξέλεγε ποτέ Πρωθυπουργός της ένδοξης Ελλάδας!



ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Δεν αναγνωρίζω την Συμφωνία των Πρεσπών

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ακόμη ότι το κόμμα της, η "Πλεύση Ελευθερίας", δεν αναγνωρίζει την Συμφωνία και εάν γίνει Κυβέρνηση θα διεξάγει Δημοψήφισμα για την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, για να καταρτήσει τα βήματα της καταγγελίας και ακύρωσής της!




ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου - εξαγοράστηκαν Βουλευτές για τις Πρέσπες

Η "Μπουμπουλίνα" υπενθύμισε στην συνέχεια ότι υπάρχουν επιστολές για ...χρηματισμό Υπουργών, που επί της ουσίας ανάγκασαν τον Τσίπρα να βγάλει τον Κοτζιά, ενώ κατήγγειλε ότι υπήρξε και εξαγορασμός Ελλήνων Βουλευτών, κάτι που αν αποδειχθεί, είτε στην Ελλάδα, είτε στα Σκόπια, η Συμφωνία καθίσταται αυτομάτως άκυρη!


ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 
ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου - άρθρο 120

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχώρησε τέλος σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία, που μπορεί να καταδικάσει τις Κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη, για Σφετερισμό της λαϊκής εξουσίας, καθώς παραβίασαν την λαϊκή θέληση, την ίδια εντολή του ελληνικού λαού, κατά το άρθρο 120 του Συντάγματος, που σημαίνει άμεση δίωξή τους μόλις αποκατασταθεί η λαϊκή κυριαρχία, από κάποια επόμενη Κυβέρνηση που θα τιμήσει την Δημοκρατία και την θέληση του λαού, καθώς όπως είναι γνωστό ο ελληνικός λαός δεν αναγνωρίζει, δεν υιοθετεί, δεν αποδέχεται την προδοσία των Πρεσπών, φωνάζοντας επί αιώνες με το αίμα του, ότι η Μακεδονία είναι μόνον μία και ελληνική! Ότι δεν υπάρχουν άλλοι "Μακεδόνες" πλην των Ελλήνων, ότι δεν υπάρχει "μακεδονική εθνότητα", ότι δεν υπάρχει "μακεδονική γλώσσα", ότι δεν υπάρχει "μακεδονική Εκκλησία"!

  Δείτε το "Ελλάδα Απόψε" με τον Κωστή Αλεξίου


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου