ΦΛΩΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ! Ατσάλινα μηνύματα ΑΓΕΕΘΑ προς όλους τους αποδέκτες

Φλώρος προς Τουρκία: θα ακούνε Έλληνα και θα φεύγουν χίλια μίλια μακριά
 

Ατσάλινος κυριολεκτικά εμφανίστηκε ο Αρχηγός ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο μήμυνά του για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου (21 Νοεμβρίου 2022), η οποία και είναι η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Αγία Σκέπη και Οδηγήτρια του Ελληνικού Στρατού, όπως έχει η ίδια αποδείξει επί αιώνες, όσο και εμείς και ο Στρατός μας παραμένουμε ευσεβείς και ευλαβείς.

Το παρήγορο συνάμα είναι ότι αυτή την φορά παρέλειψε επιτέλους να αναφερθεί στα "συμμαχικά" Σκόπια, με την προσβλητική μάλιστα για τον Ελληνισμό ονομασία, ενώ εκθείασε τον Μέγα Αλέξανδρο, τους Μακεδόνες και τους Μακεδονομάχους. Θυμίζουμε ότι το Νοιάζομαι, όπως και το Μακεδονικό Κόμμα, έχει δημόσια διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν για παρόμοια ατοπήματα και έτσι αυτή την φορά εκφράζουμε την ευαρέσκειά μας για αυτήν την θετική βελτίωση.


ΘΑ ΑΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ

Ανάμεσα στα δυνατά και ψυχωμένα λόγια, ο Αρχηγός ανέφερε με νόημα, απευθυνόμενος στην Τουρκία, τα λόγια-φωτιά του Κολοκοτρώνη, που το 1821 έκανε τους Τούρκους "ν’ ακούνε Έλληνα και να φεύγουν χίλια μίλια μακριά»!

"Άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, ως μέλη αυτής της μεγάλης και τιμημένης ελληνικής στρατιωτικής οικογένειας, καλούμαστε σήμερα κι εμείς να σκύψουμε στην ένδοξη γενεαλογία μας. Καλούμαστε να θυμηθούμε τους ατρόμητους προπάτορές μας. Καλούμαστε να αναλογιστούμε ότι προερχόμαστε από ανθρώπους που νίκησαν αυτοκρατορίες, από ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν κανέναν και τίποτα, από ανθρώπους που άλλαξαν τον “ρουν της Ιστορίας”, από ανθρώπους που, όπως έλεγε ο Γέρος του Μωριά, έκαναν τους εχθρούς τους «ν’ ακούνε Έλληνα και να φεύγουν χίλια μίλια μακριά»!

Θυμίζουμε ότι κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και ο πατρο-Κοσμάς για τα άμεσα επερχόμενα, διαβεβαιώνοντας ότι "θα έρθει καιρὸς που μια γυναίκα θα διώχνει δέκα Τούρκους με την ρόκα"! Ενώ ο ίδιος μέγας Άγιος του Γένους τόνιζε ότι όσοι Τούρκοι ζήσουν, θα καταφύγουν κυνηγημένοι στην "κόκκινη μιλιά"!

Μέκκα - Κύπρος 1.000 μίλια

Μοιάζει απίστευτο, αλλά μετρώντας την απόσταση Κύπρου - Μέκκας ("κόκκινη μηλιά") βρίσκουμε ότι είναι ακριβώς 1.000 μίλια! Γιατί ο κατοχικός τουρκικός στρατός και οι κουβαλητοί έποικοι θα αναγκαστούν σε λίγο να φύγουν πράγματι 1.000 μίλια μακριά από το αιώνιο ελληνικό νησί μας, που καρτερά με δακρυσμένη όψη, αλλά και πάνοπλη κόψη, την πλήρη και ιερή Ελευθερία!


ΔΟΓΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Στρατηγός ξεκαθάρισε ακόμη απόλυτα, ότι το προσωπικό του πιστεύω και το δόγμα ειρήνης του Στρατού μας πλέον είναι "η προς πόλεμον προπαρασκευή", γιατί αυτή εξασφαλίζει την αποτροπή

"...Το διαχρονικό αξίωμα που κυριαρχεί ίδιο κι απαράλαχτο στους αιώνες: «Αν θες ειρήνη να προετοιμάζεσαι για τον πόλεμο».

Αυτό κατέγραψα ως κατεύθυνσή μου στην πρώτη Ημερήσια Δγη μου την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου κι αυτό τηρώ ευλαβικά. Κι είναι αυτή η μόνη και μοναδική συνταγή για την διαρκή ειρήνη που επιδιώκουμε ως Κράτος. “Η προς πόλεμον προπαρασκευή” οδηγεί μετά βεβαιότητας στην διαρκή ειρήνη, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η δική μας που βρίθουν προκλήσεων, προβλημάτων και νέο-αναθεωρητισμών. Δεν υπάρχει άλλη συνταγή ή τουλάχιστον δεν τη βλέπω εγώ".


ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ  ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

Τέλος, απαντώντας άλλη μια φορά στο "θα έρθουμε νύχτα" των Τούρκων, ο Αρχηγός προειδοποίησε με πανωλεθρία "όποιον κάνει το μοιραίο λάθος να έρθει"...

"Όποιος κάνει το μοιραίο λάθος «να έρθει», να το ξέρει από πριν ότι θα βρει μπροστά του νέο Μαραθώνα, νέα Σαλαμίνα και νέο 731, και είμαι βέβαιος ότι τα Ελληνικά Όπλα θα δοξαστούν ακόμα μία φορά, δίνοντας τον αγώνα τον καλό, όπως τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Ακόμα και για μια σπιθαμή εδάφους, για έναν βράχο, για μία Ελληνική πέτρα. Γιατί όλα αυτά υπάρχουν επειδή πληρώσαμε βαρύ φόρο αίματος για να τα ‘χουμε. Βαρύ, πολύ βαρύ"!

Δείτε όλο το ατσάλινο μήνυμα του ΑΓΕΕΘΑ, παραμονές ιστορικών μεταβολών και εξελίξεων.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου