ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: ΟΙ ΗΠΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ε.Ε. ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ!

Αμερικανικό σχέδιο η πρόκληση ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία - RAND

Πλήρης επιβεβαίωση του Ν από τις σουηδικές αποκαλύψεις για τους "χρήσιμους ηλίθιους" της Ευρώπης, που αντί να στηρίξουν μια Ευρω-Ρωσική Συνεργασία και να προλάβουν την εισβολή της Ρωσίας, πιάστηκαν τελικά σε πόλεμο μαζί της, για τον χατήρι των ΗΠΑ και του ηθοποιού Ζελένσκι, που παίζοντας τέλεια τον ρόλο του, τραβάει μία - μία ευρωπαϊκή χώρα και μία - μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση στον γκρεμό, οδηγώντας σε απόλυτο οικονομικό και κοινωνικό χάος την Ε.Ε....

Λέγαμε μάλιστα τότε χαρακτηριστικά και στο ραδιόφωνο, ότι οι ΗΠΑ έδωσαν κυριολεκτικά την Ουκρανία στην Ρωσία, για να σύρουν την Γερμανία και την Ε.Ε. σε σύγκρουση με τον Πούτιν, ώστε να τις αποδυναμώσουν πλήρως, όπως είχαν επιχειρήσει και με την Κρίση του Ευρώ, που είχαν ξεκινήσει προγραμματισμένα το 2009-2010 από την Ελλάδα...

Και μόνο το Μακεδονικό Κόμμα διείδε τότε τον κίνδυνο, "διάβασε" τα σχέδια και έσπευσε, 9 μέρες πριν την εισβολή, να ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση να θέσει δημόσια κσι προκαταβολικά βέτο, σε οποιαδήποτε μελλοντική αίτηση της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, ακριβώς για να ακυρώσει την αιτία και την πρόθεση εισβολής της Ρωσίας και να προλάβει έτσι την ευρωπαϊκή και ελλαδική αυτοκαταστροφή... (δείτε εδώ)


ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Ειδικότερα, παγκόσμιο σοκ προκαλεί το δημοσιύεμα (13-9-2022) της σουηδικής Nya Dagbladet (Νίγια Ναγκμπλάντετ) για αμερικανικό σχέδιο εξόντωσης της Γερμανίας και της Ε.Ε. (και άρα του ευρώ), με εσκεμμένη πρόκληση της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία!
 
Το σουηδικό ΜΜΕ, επικαλείται μυστική αναφορά του περίφημου αμερικανικού "RAND Croporation", που αποτελεί παρακλάδι της CIA και δεξαμενή ανάλυσης και σκέψης για τις Ένοπλες Δυμάνεις των ΗΠΑ.

Η ανάλυση του RAND, που είχε εκδοθεί στις 25 Ιανουάριου του 2022, έναν μήνα πριν την μεγάλη Ρωσική Εισβολή στην Ουκρανία (24-2-2022), αναγνωρίζει ότι η αμερικανική επιθετική εξωτερική πολιτική που ακολουθείται στην Ουκρανία, θα πίεζε τελικά την Ρωσία να αναγκαστεί να επέμβει στρατιωτικά στην χώρα! Όπως και έγινε!

Σκοπός, αναφέρει το έγγραφο, ήταν να εισαχθεί ένα πακέτο κυρώσεων που είχε προετοιμαστεί  πολύ καιρό πριν, με στόχο η οικονομία της ΕΕ, "αναπόφευκτα να καταρρεύσει", ενώ παράλληλα, υπολογίζονταν πως πόροι έως και 9 τρισεκατομμύρια δολάρια θα εισρέαν τότε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι η ιδιαίτερα μορφωμένη ευρωπαϊκή νεολαία θα αναγκαζόταν να μεταναστεύσει!

Ο κύριος στόχος, όπως περιγράφεται,  ήταν να διχάσουν την Ευρώπη - ειδικά την Γερμανία και την Ρωσία - και να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή οικονομία, με το να βάλουν χρήσιμους ηλίθιους στην πολιτική, για να σταματήσουν τις ρωσικές ενεργειακές προμήθειες στην Ε.Ε.!


ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


Στο εμπιστευτικό έγγραφο που υπογράφει η RAND, υπό τον τίτλο έναρξης «Αποδυναμώστε τη Γερμανία, ενισχύστε τις ΗΠΑ», πιστεύεται ότι υπάρχει «επείγουσα ανάγκη» για εισροή πόρων από το εξωτερικό για τη διατήρηση της αμερικανικής οικονομίας γενικά, αλλά «ειδικά για το τραπεζικό σύστημα».

"Μόνο οι ευρωπαϊκές χώρες που δεσμεύονται από τις δεσμεύσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ μπορούν να μας τις παρέχουν, χωρίς σημαντικό στρατιωτικό και πολιτικό κόστος ".

Το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτό, σύμφωνα με τη RAND, είναι η αυξανόμενη ανεξαρτησία της Γερμανίας. Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι το Brexit έχει δώσει στη Γερμανία μεγαλύτερη ανεξαρτησία και έχει δυσκολέψει τις ΗΠΑ να επηρεάσουν τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Ένας βασικός στόχος που διαπερνά την κυνική στρατηγική είναι πάνω απ' όλα η καταστροφή της συνεργασίας μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας, αλλά και Γαλλίας.

"Αν πετύχει (η συνεργασία) θα κάνει την Ευρώπη όχι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό ανταγωνιστή των Ηνωμένων Πολιτειών", δηλώνει.

Μόνος τρόπος: «Σύρετε και τις δύο πλευρές σε πόλεμο στην Ουκρανία»

Για να συντρίψει αυτή την πολιτική απειλή, παρουσιάζεται ένα στρατηγικό σχέδιο που στοχεύει πρωτίστως στην καταστροφή της γερμανικής οικονομίας.

"Η διακοπή των ρωσικών προμηθειών θα μπορούσε να δημιουργήσει μια συστηματική κρίση που θα ήταν καταστροφική για τη γερμανική οικονομία και έμμεσα για ολόκληρη την ΕΕ", αναφέρουν και πιστεύουν ότι το κλειδί είναι να σύρουν τις χώρες της Ευρώπης σε πόλεμο!

Ο μόνος δυνατός τρόπος για να διασφαλιστεί ότι η Γερμανία θα απορρίψει τις ρωσικές ενεργειακές προμήθειες είναι να προσελκύσει και τις δύο πλευρές στη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία. Οι συνεχιζόμενες ενέργειές μας σε αυτή τη χώρα θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε στρατιωτική απάντηση από τη Ρωσία. Η Ρωσία σαφώς δεν πρόκειται να αφήσει την πίεση του ουκρανικού στρατού στις δημοκρατίες του Ντονμπάς χωρίς στρατιωτική απάντηση. Θα επέτρεπε να παρουσιαστεί η Ρωσία ως το επιθετικό μέρος και στη συνέχεια να εφαρμοστεί ολόκληρο το ήδη προετοιμασμένο πακέτο κυρώσεων".

Τα πράσινα κόμματα θα κάνουν τη Γερμανία να «πέσει στην παγίδα».

Συγκεκριμένα, τα πράσινα κόμματα στην Ευρώπη περιγράφονται ως εύκολα χειραγωγούμενα για να κάνουν την δουλειά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Προϋπόθεση για να πέσει "η Γερμανία σε αυτή την παγίδα είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος των πράσινων κομμάτων και ιδεολογιών στην Ευρώπη. Το γερμανικό περιβαλλοντικό κίνημα είναι ένα έντονα δογματικό, αν όχι φανατικό, κίνημα, που τους κάνει πολύ εύκολο να αγνοήσουν τα οικονομικά επιχειρήματα", γράφει, επικαλούμενη την σημερινή Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, και τον Υπουργό Κλίματος, Ρόμπερτ Χάμπεκ, ως παραδείγματα αυτού του τύπου πολιτικών.

"Τα προσωπικά χαρακτηριστικά και η έλλειψη επαγγελματισμού καθιστούν δυνατό να υποθέσουμε ότι είναι αδύνατο για αυτούς να παραδεχτούν εγκαίρως τα δικά τους λάθη. Έτσι, θα αρκεί να διαμορφωθεί γρήγορα μια εικόνα των μέσων ενημέρωσης για τον επιθετικό πόλεμο του Πούτιν -και να γίνουν οι Πράσινοι ένθερμοι και σκληροί υποστηρικτές των κυρώσεων- ένα "κόμμα πολέμου". Θα καταστήσει δυνατή την επιβολή των κυρώσεων χωρίς κανένα εμπόδιο".

Οι συγγραφείς της αμερικανικής ανάλυσης RAND, εκφράζουν την ελπίδα ότι η ζημιά μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας θα είναι τόσο μεγάλη που θα είναι αδύνατο για τις χώρες να αποκαταστήσουν κανονικές σχέσεις αργότερα.

"Μια μείωση του ρωσικού ενεργειακού εφοδιασμού – στην καλύτερη περίπτωση μια πλήρης διακοπή – θα οδηγούσε σε καταστροφικές συνέπειες για την γερμανική βιομηχανία. Η ανάγκη να παραμεριστούν σημαντικές ποσότητες ρωσικού φυσικού αερίου για τη διατήρηση της θέρμανσης των σπιτιών και των δημόσιων κτιρίων κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα επιδεινώσει περαιτέρω τις ελλείψεις. Οι διακοπές λειτουργίας στη βιομηχανία θα προκαλέσουν έλλειψη εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για την κατασκευή, κατάρρευση των αλυσίδων logistics και αργά ή γρήγορα ένα φαινόμενο ντόμινο.

Αυτό θα επιφέρει όχι μόνο ένα συντριπτικό πλήγμα στην γερμανική οικονομία, αλλά ολόκληρη η οικονομία της ΕΕ θα καταρρεύσει αναπόφευκτα"!

Επισημαίνουν περαιτέρω τα πλεονεκτήματα των εταιρειών που εδρεύουν στις ΗΠΑ με λιγότερο ανταγωνισμό στην παγκόσμια αγορά, τα πλεονεκτήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης και την εκροή κεφαλαίων από την Ευρώπη, εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ωφελήσει την αμερικανική οικονομία κατά 7-9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, τονίζεται η σημαντική επίδραση ότι πολλοί μορφωμένοι και νέοι Ευρωπαίοι θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ.


ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Η RAND εξέδωσε βέβαια ένα δελτίο τύπου (14-9-2022), διαψεύδοντας την έκθεση. Και ένας δημοσιογραφικός "κανόνας" λέει πως "καμία είδηση δεν πρέπει να θεωρείται αξιόπιστη, εάν προηγουμένως δεν έχει διαψευσθεί επισήμως"...

Τώρα αν αναρωτιέται κανείς πώς έπεσε τέτοιο λαυράκι στα χέρια Σουηδών, αρκεί να κοιτάξει πια σύνορα είναι κοντά στην Σουηδία...

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Γεγονός είναι πάντως πως και Γερμανοί και Ευρωπαίοι, αλλά και οι Ρώσοι, έπεσαν στην παγίδα και αλληλοεξοντώνονται... Γιατί και η Ρωσία αποδυναμώνεται, χάνοντας χιλιάδες στρατιώτες, γινόμενη παγκοσμίως ρεζίλι για την αδυναμία της, ενώ αρχίζει να μπαίνει σε εξάρτηση υπό την Κίνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σύντομο μέλλον. Ποιος άλλωστε μπορεί να κοιμάται ήσυχος, όταν δείνει τα κλειδιά στον "δράκο"; Φαίνεται εκεί στο Κρεμλίνο δεν διαβάζουν τις προφητείες των Ρώσων Αγίων για το τι θα πάθουν από την Κίνα...

Είναι λοιπόν διπλό συμφέρον και για Γερμανία/Ε.Ε. και για Ρωσία, να προχωρήσουν αμέσως σε αποκατάσταση σχέσεων και πριν από όλα να ωθήσουν την Ουκρανία σε εκλογή νέας Κυβέρνησης, η οποία και θα διαπραγματευθεί ένα κοινό, λογικό Ευρω-Ρωσικό Σχέδιο Ειρήνης...


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Το Νοιάζομαι πάντως, λίγο πριν τον πόλεμο, είχε πει τα ίδια, χωρίς "έγγραφα", αλλά με απλή λογική ανάλυση των δεδομένων, των συμφερόντων και των κινήτρων των εμπλεκομένων. Η δε εξέλιξη των γεγονότων μας δυστυχώς μας δικαιώνει, ενώ η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια ανοησία, αντί να κρατήσει στάση διαμεσολαβητή, όπως είχαμε ζητήσει.

Το Νοιάζομαι όμως τότε, παράλλληλα τόνιζε, ότι υπάρχει επίσης αμερικανικό σχέδιο (δείτε εδώ), από τον καιρό του Τραμπ και πάλι (γιατί την φωτιά των εξοπλισμών στην Ουκρανία την ξεκίνησε ο Τραμπ, ενώ ο ευφυής Ομπάμα την είχε παγώσει, ακριβώς για να μην προκαλέσει επίθεση των Ρώσων), για πρόκληση τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα, μέσω της ώθησής μας σε επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια... Η οποία είναι παγίδα, για να μας επιτεθεί ο Ερντογάν και έτσι να το βγάλουν από την μέση, επιτρέποντας εισβολή σε νησιά μας και ξαναφέρνοντας τους Κεμαλικούς Νατοϊκούς...

Μόνο η ευφυής και οδυδερκής πολιτική σύνεση, η φώτιση του Θεού μόνον, μπορεί να μας βγάλει και αλώβητους και κερδισμένους από τα παιχνίδια των μεγάλων. Άλλωστε την πολιτική και την διπλωματία, εμείς τα γεννήσαμε... Καιρός να τα ξανα-ανακαλύψουμε.

Έτσι, καταληκτικά, πρέπει να ξέρουμε πως πολύ σπάνια η αμερικανική πολιτική καθορίζεται από Προέδρους. Συνήθως, τους φέρνουν προ τετελεσμένων που έχουν σκηνοθετήσει ή έχουν προκαλέσει... Γι΄ αυτό δεν είναι θέμα "Μπάιντεν", για να μην πέσουμε και στην άλλη παγίδα του αντιαμερικανισμού ή του φιλορωσισμού. Πρέπει να παίξουμε συνετά και έξυπνα, ξέροντας ότι την κρίσιμη ώρα θα είμαστε μόνοι και στρατιωτικά και οικονομικά και ενεργειακά...

Γι΄ αυτό ομόνοια, ενότητα, αδελφοσύνη και προσευχή. Να φωτίζει ο Θεός την εκάστοτε Κυβέρνηση, να μας γλιτώνει από παγίδες και παιχνίδια διάλυσης, που φέρνουν οι φυτεμένες "πράσινες ιδεολογίες", που υποστηρίζουν την αθεΐα, τον αντιχριστιανισμό, τους ισλαμιστές "πρόσφυγες", την δημογραφική αλλοίωση, την πολεμική κατά του Χριστιανισμού και την ωμή επιβολή της "διαφορετικότητας" ως νέου πρωτύπου, ώστε να μην μείνει τίποτε όρθιο... 

Και φυσικά να μην πέσουμε στην άλλη φρικτή πλευρά του "ναζισμού", όπως θα επιχειρήσουν να κάνουν στην προσεχώς κατεστραμμένη Γερμανία... 

Ορθοδοξία και Ελλάδα η πυξίδα μας. Αυτή είναι η ορθή πορεία των αιώνων και των θριάμβων μας.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου