ΤΑ "ΕΨΑΛΛΕ" ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η απρόσμενη απάντηση της Ρωσίας


Για τα καλά του τα "έψαλλε"  ο Ναρέντρα Μόντι του Πούτιν, κατά την διμερή συνάντησή τους, στα πλαίσια του "Οργανισμού της Σαγκάης" (SCO), στην Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν (16-9-2022).


ΜΟΝΤΙ: ΒΡΕΣ ΛΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ

Ο Ινδός Πρωθυπουργός δεν μάσησε τα λόγια του και έκανε δημόσιες παρατηρήσεις στον Πρόεδρο της Ρωσίας, ζητώντας τον άμεσο τερματισμό του πολέμου που βλάπτει όλες τελικά τις χώρες!

ΜΟΝΤΙ: "Εκτός από τη διμερή συνεργασία μεταξύ Ρωσίας και Ινδίας, συζητήσαμε επίσης διάφορα παγκόσμια θέματα. Συναντιόμαστε ξανά σήμερα. Πράγματι, η επισιτιστική ασφάλεια, η ενεργειακή ασφάλεια και η διαθεσιμότητα λιπασμάτων αποτελούν μείζον μέλημα, ειδικά για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Χωρίς αμφιβολία, πρέπει να βρούμε μια λύση σε όλα αυτά τα ζητήματα, και ειδικότερα, πρέπει και οι δύο να σχεδιάσουμε πρωτοβουλίες για τον σκοπό αυτό. Αυτά τα θέματα έχουν ήδη συζητηθεί σήμερα.

...Ξέρω ότι τώρα δεν είναι εποχή πολέμων. Έχουμε μιλήσει για αυτό πολλές φορές, ιδιαίτερα στις τηλεφωνικές μας συνομιλίες. Η δημοκρατία, η διπλωματία και ο διάλογος είναι σημαντικά εργαλεία για να βρούμε λύσεις. Είναι απαραίτητο να επιτευχθεί ειρήνη στο μέλλον, και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό".

  Αν αυτά είπε ο Μόντι δημόσια στον Πούτιν, φανταστείτε τι θα του είπε κατ΄ ιδίαν...


ΠΟΥΤΙΝ: ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ...


Στην βαριά ινδική πίεση, ανέλπιστη ήταν η απάντηση του Ρώσου Προέδρου, που για πρώτη φορά μίλησε για όσο το δυνατόν γρηγορότερο σταμάτημα του πολέμου.

ΠΟΥΤΙΝ: "Γνωρίζω τη θέση σας για τη σύγκρουση στην Ουκρανία και τις ανησυχίες που εκφράζετε συνεχώς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, δυστυχώς, η αντίπαλη πλευρά, η ηγεσία της Ουκρανίας, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και δήλωσε ότι θέλει να πετύχει τους στόχους της με στρατιωτικά μέσα, «στο πεδίο της μάχης», όπως λένε. Ωστόσο, θα σας κρατάμε πάντα ενήμερους για το τι συμβαίνει εκεί"...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. ...τώρα είναι που θα την πέρει και θα τη σηκώσει. Ως γνωστό όπου ανακατεύοντε οι παπάδες είναι σά να σου ευχετε ο μητσοτάκης πολύχρονος στα γενέθλιά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή