ΜΟΡΦΟΥ - ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΜΕΝΙΟΥ ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! Βίντεο


 Εμφανίζονται σε ασθενείς με κορωνοϊό και θεραπεύουν, όπως αναφέρεται και στο νέο, πρόσφατο θαύμα που διηγείται ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος


Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΥΜΕΝΙΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ

 Και δεν είναι μόνος του ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός που τρέχει παντού όπου τον καλούν, αλλά είναι και το πνευματικό του τέκνο, ο πατήρ Ευμένιος Σαριδάκης (+23-5-1999 μ.Χ.), του οποίου αναμένεται η αγιοκατάταξη, αλλά λόγω των θαυμάτων του, αποκαλείται ήδη "Άγιος" από όλους και πρωτίστως από τον Μόρφου, που τον είχε Πνευματικό!

Ο Άγιος πατήρ Ευμένιος, γεννήθηκε την 1-1-1931 στην Εθιά Ηρακλείου Κρήτης, ενώ το 1951, έχοντας από μικρός θεία κλίση, έγινε μοναχός. Αργότερα όμως ασθένησε από λέπρα, όπως έμαθε ενώ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην Θεσσαλονίκη περί το 1954 (εκκλησιαζόταν στον Άγιο Ελευθέριο) και αργότερα, όταν βρέθηκε το φάρμακο, θεραπεύτηκε, αρνούμενος όμως να εγκαταλείψει τους άλλους λεπρούς στον Αντιλεπρικό Σταθμό Αθηνών, μένοντας και διακονώντας τους!

 Εκεί του έστειλε ο Άγιος Άνθιμος της Χίου τον μαθητή του Άγιο Νικηφόρο Λεπρό για να του διδάξει την ευχή, τον οποίο και ο πατήρ Ευμένιος διακόνησε με πολύ χαρά και αγάπη, κάνοντάς τον Πνευματικό του!
Ο Άγιος Παχώμιος της Χίου (+14-10-1905) υπήρξε Πνευματικός του Αγίου Νεκταρίου (+1-11-1920) και του Αγίου Ανθίμου Χίου(+ 15-2-1960), που με την σειρά του ήταν ο Πνευματικός του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού (+ 4-1-1964) και εκείνος του Αγίου Ευμενίου Σαριδάκη (+ 23-5-1999), ο οποίος υπήρξε Πνευματικός του Μητροπολίτου Νεοφύτου της Μόρφου (γεν. 21-1-1962)

 Το 1975 χειροτονήθηκε Ιερέας και υπηρέτησε στο Εκκλησάκι των αγαπημένων Αγίων Αναργύρων στο Λοιμωδών - Νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας Αθηνών, όπου τον γνώρισε και ο Μόρφου Νεόφυτος, ως νεαρός τότε φοιτητής.

  Ο μακαριστός πατήρ Ευμένιος Σαριδάκις, εμφανίζεται και θαυματουργεί πλέον, φανερώνοντας πως είναι Άγιος του Θεού! (δείτε εδώ ένα από τα θαύματά του).

 Ένα νέο του θαύμα, που έχει σχέση με τον κορωνοϊό, διηγήθηκε πρόσφατα ο Μητροπολίτης Μόρφου, δείχνοντας πόσο τρέχουν οι δύο σύγχρονοι και ειδικοί επί των λοιμωδών νοσημάτων (λέπρα) Άγιοι, Νικηφόρος ο Λεπρός (δείτε εδώ) και Ευμένιος Σαριδάκης (δείτε εδώ) τον οποίο φαίνεται πως έχει στις προσεχείς Αγιοκατατάξεις το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

  Δείτε το βίντεο


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου