Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ! Βίντεο



Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρεται στον Νίκολα Τέσλα και τις ...συχνότητες



Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

Απίστευτο - Ο Τέσλα επιδεικνύει στο Κολούμπια ασύρματο φωτισμό με ηλεκτροστατική επαγωγή, φωτίζοντας δύο σωλήνες επαγωγικά, χωρίς καλώδια, χωρίς μπαταρίες, το 1891


 Ο Τέσλα (1856 - 1943), Σέρβος στην καταγωγή, με πατέρα Ορθόδοξο Ιερέα, χρειάστηκε κάποτε να παλέψει για 9 μήνες με την χολέρα που τον είχε χτυπήσει στα 17 του μόλις χρόνια (1873 - 1874)!

Τηλεκατευθυνόμενη τορπίλη Τέσλα, 1898


Τελικά, χάρη στην μη αναγνώριση από την οικογένειά του, έφυγε για τις ΗΠΑ (1884), όπου αναδείχθηκε στον μεγαλύτερο εφευρέτη του 20ου αιώνα, ανακαλύπτοντας το εναλασσόμενο ηλεκτρικό ρεύμα, το ραδιόφωνο, τα τηλεκατευθυνόμενα και γενικά την ασύρματη επικοινωνία, ενώ δεν πρόλαβε να υλοποιήσει πολλές από τις πρωτοπόρες και εντυπωσιακές, ακόμη και για σήμερα, ιδέες του.



ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ

Τρέιλερ ταινίας "Nikola Tesla, the man from the future" του 2020


 Όλα τα προηγμένα σχέδια του κατασχέθηκαν από το FBI μετά τον θάνατό του στις 7-1-1943... Εικάζεται μάλιστα ότι κάποια έχουν αξιοποιηθεί μυστικά στον Αμυντικό Τομέα, καθώς ο Τέσλα ισχυριζόταν, ανάμεσα σε άλλα, ότι είχε σχεδιάσει σύστημα που μπορούσε να προκαλέσει τεχνητό σεισμό (όπλο Σεισμού).

Εφαρμογή της ασύρματης ενέργειας στο εργαστήριο του Τέσλα

  Επίσης και ένα υπερόπλο που λεγόταν "Ακτίνα θανάτου" ή "Τηλεδύναμη" το οποίο θα μπορούσε να καταρρίψει 10.000 εχθρικά αεροσκάφη σε απόσταση 300 χλμ.!



ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Ο Τέσλα πλάι σε ένα τεράστιο πηνίο του

 Δεν είναι γνωστό εάν ο Τέσλα αξιοποιήσει αρκούντως και τις ...συχνότητες του Ιερέα πατέρα του, τις ορθόδοξες χριστιανικές συχνότητες για να πλησιάσει στον μεγαλύτερο εφευρέτη όλων των εποχών, στον ίδιο τον Δημιουργό του παντός, τον Τριαδικό Θεό, ενώ φαίνεται να καταλήψθηκε και από αρκετές εμμονές, όπως με τα μικρόβια, καθώς είχε περάσει την φρικτή δοκιμασία της χολέρας, ενώ στη συνέχεια έζησε ασκητικό και μοναχικό, με την κοσμική έννοια, βίο.

 Παρατηρούμε μάλιστα να γίνεται ο Τέσλα αντικείμενο εκμετάλλευσης από αντιχριστιανικούς κύκλους, ενώ ο ίδιος δεν είχε αρνηθεί ποτέ την ύπαρξη του Χριστού, αλλά φαίνεται πως τελούσε ταυτόχρονα σε φιλοσοφική σύγχυση.

  Ενώ οι ενάρετοι και ασκητικοί αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι οδηγούνταν προς τον μόνο και αληθινό Θεό και Δημιουργό, την αρχή των πάντων, με αποκορύφωμα τον Σωκράτη, οι νεότεροι δυτικοί Φιλόσοφοι, σμίγοντας λίγο από όλα, από ανατολή και δύση, από Κίνα, Ινδία, υλισμό, σαρκισμό και αθεϊσμό, απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τον Θεό, πέφτοντας σε "μαύρες τρύπες" παθών και αιρέσεων, και σε παγίδες θανάσιμες για το πνεύμα και την ψυχή... 

 Ξεχνώντας τα λόγια του Εσταυρωμένου για όλους μας Χριστού, που είπε "πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς"! 

  Και πως  "μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες καὶ πιστεύσαντες"!



"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ"

Ο πύργος Ενέργειας που θα μπορούσε να στείλει ασύρματα ενέργεια σε μεγάλες αποστάσεις

  Βεβαίως, με τα χαρίσματα που τον προίκισε ο Θεός, ο Τέσλα έγινε αιτία να ευεργετηθεί σε πάρα πολλά, όπως είδαμε παραπάνω, η ανθρωπότητα, γεγονός που, μαζί με την ασκητικότητά του, του ανοίγει τον Παράδεισο, που κάπου γράφει με μεγάλα γράμματα "μην κρίνετε, ίνα μη κριθείτε". Πολύ περισσότερο, που, ζηλεύοντας τον μυθικό Προμηθέα,  οραματιζόταν καλοπροαίρετα την "Ελεύθερη Ενέργεια", την οποία θα έδινε δωρεάν στην ανθρωπότητα, όπως ισχυριζόταν, κάτι που δεν συνέφερε όμως τους εμπόρους του κόσμου τούτου. Η συγκυρία που ζούμε τελευταία, με την τεράστια ξαφνική ακρίβεια του ηλεκτρικού ρεύματος, μπορεί να μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τι θα σήμαινε "ελεύθερη - δωρεάν ενέργεια", που φαίνεται πως υπάρχει και πως το μυστικό της ίσως το ανακάλυψε ο Νίκολα Τέσλα και είχε σχέση με την ιονόσφαιρα.

  Μάλιστα είχε κατασκευάσει έναν ολόκληρο πύργο για ασύρματη μετάδοση ενέργειας, τον οποίο δεν πρόλαβε να λειτουργήσει λόγω ...παύσης χρηματοδότησης (τα καλά της χώρας μας για εξόντωση μεγάλων μυαλών και επιχειρήσεων π.χ. Σοφιανόπουλος ΧΡΩΠΕΙ, Αρτέμης Αννίβας HANNIBAL (δείτε εδώ), Αυτοκινητοβιομηχανία NAMCO - Pony κλπ)

 Μετά τον θάνατό του ο πύργος - πομπός ενέργειας γκρεμίστηκε και πουλήθηκε για παλιοσίδερα... Σαν την "Έλλη"...



"TESLA"

 Το όνομά του έχει δοθεί τελευταία στα περίφημα ηλεκτρικά αυτοκίνητα "Tesla", ενώ η πατρίδα του η Σερβία, θεωρείται πως έχει τα μεγαλύτερα την Ευρώπη κοιτάσματα λιθίου, από το κατασκευάζονται ακριβώς οι μπαταρίες διαρκείας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που την τριγυρίζουν τελευταία πολλοί "μνηστήρες", όπως την Κύπρο για το φυσικό της αέριο...


ΜΟΡΦΟΥ


  Ευτυχώς όμως εκεί είναι ο Μόρφου (εκ του Θεομόρφου) και άλλοι ευσεβείς Μητροπολίτες και Ιερείς και λαϊκοί, που είναι συντονισμένοι με τους "πομπούς" του ουρανού και της Θείας Χάριτος, και μας καθοδηγούν πώς θα ξεφύγουμε και από τον αόρατο πνευματικό πόλεμο των παθών και από τον Πόλεμο που έρχεται και θα είναι πρώτα πολύ σύντομος ΕλληνοΤουρκικός και ύστερα Παγκόσμιος, ο οποίος και θα φέρει την δόξα του Σταυρού, της Ορθόδοξης Ελλάδας και την Κωνσταντινούπολη.

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου