ΜΟΡΦΟΥ - ΝΟΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


  Με ελαφρά συμπτώματα κορωνοϊού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, απέχει ως και τις 27 Αυγούστου των δημοσίων του καθηκόντων, χωρίς ούτε στιγμή να υποστείλει την σημαία του αγώνα.

 Η Πρόνοια του Θεού επιτρέπει κάποια πράγματα, που αποτελούν δοκιμασία πίστης, όχι για τον αγαπητό μας Ιεράρχη, αλλά για το ποίμνιο ίσως και τον "πολεμικό" περίγυρο, που αυτή την στιγμή "σφυροκοπά" την Μητρόπολη, ακόμη και τις πιο απόμακρες Ενορίες, με αμφιβολίες και σπέρματα διχόνοιας...

  Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά. Γιατί "ούτε μια τρίχα δεν πέφτει από τα μαλλιά μας, εάν δεν το επιτρέψει ο Θεός". Και για να το επιτρέψει Εκείνος, έχει το σχέδιό Του και να Του έχουμε εμπιστοσύνη. Χώρια που αμέσως μετά, ο Μητροπολίτης θα μπορεί να έχει "ελευθέρας" για όλη την χειμερινή περίοδο, μέχρι και τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια.

 Οι ευχές όλων των Ελλήνων είναι μαζί του.

 Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, που είναι εξόχως αντιστασιακή και δυναμωτική.



Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΟΡΦΟΥ

"Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα ιώσεως και υπεβλήθη στο τεστ του COVID-19, στο οποίο και βρέθηκε θετικός

Ο Πανιερώτατος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς τους οποίους εμπιστεύεται και θα παραμείνει στο κελλί του μέχρι συμπληρώσεως των προβλεπομένων ημερών αποθεραπείας. Τονίζεται ότι καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ο Πανιερώτατος δεν θα δέχεται επισκέψεις, ούτε θα απαντά σε τηλεφωνήματα. 

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι δεν εμβολιάστηκε, ούτε και πρόκειται να εμβολιασθεί με εμβόλια για τη νόσο COVID-19.

Αναφορικά προς την προχείριση σε Οικονόμο του εφημερίου του ναού του Τιμίου Προδρόμου, π. Ιωάννη Δημοσθένους, ανακοινώνεται εκ νέου ότι ο Πανιερώτατος θα τελέσει την εν λόγῳ προχείριση στο χωριό Πρόδρομος κατά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί εκεί το Σάββατο, 11.09.2021.

Ευχή Πανιερωτάτου: Εύχομαι σε όλους τους ασθενούντες η Παναγία να τους σκεπάζει και να έχουν την υπομονή και την πίστη των Αγίων. Ἀνήρ δέ φρόνιμος ησυχίαν ἄγει"

Μετ’ ευχών
Ο Μόρφου Νεόφυτος

Ευρύχου 18 Αυγούστου 2021"

  NOIAZOMAI

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

9 comments:

  1. Ευτυχώς που ήταν εμβολιασμένος και θα την περάσει στο πόδι, τελικά Μόρφου υπάρχει ο ψευτοκοροναιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη καί σε πιστεψαμε αλλού να τρολλαρεις

      Διαγραφή
    2. Ο Μόρφου είπε πολλές φορές ότι υπάρχει μεν, αλλά είναι κατασκευασμένος δε...

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάντως που τον παρακολουθώ από τις αρχές των ομιλιών του θυμάμαι να λέει (και υπάρχουν ακόμ ατα βίντεο) ότι δεν υπάρχει και ότι τα κρούσαματα είνια ψεύτικα. Μετά βέβαια όταν άρχισαν και ιερείς να αρρωσταίνουν άλλαξε πάλι γνώμη και τα είπε αλλιώς βέβαια εδώ και δύο χρόνια περιμένουμε τους σεισμούς, τις εισβολές των Τούρκων κτλ κτλ την αναγκαστικότητα του εμβολιασμού τις δουλειές που θα χάσουμε και τα βουνά που θα πρέπει να πάρουμε.Βέβαια αυτός στην πρόσφατη δίκη του είπε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη ο κόσμος μόνος του έρχονταν στην εκκλησία και έδωσε και 5000 ευρώ για την αναβολή της δίκης του. Γενικά όσοι τον πίστεψαν έπρεπε να νοιώσουν και λίγο προδομένοι γιατί δεν έδειξε κανένα σημάδι αυτοθυσίας αλλά αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για να συνεχίσει να πλανεύει και να διχάζει την Εκκλησία μας. Δυστυχώς κάνει μεγάλο κακό στους πιστούς και τα λόγια μέχρι τώρα καθημερινά αναιρούνται.

      Διαγραφή
  2. Οι ιώσεις και οι πνευμονίες που υπήρχαν πάντα δεν εξαφανίστηκαν ξέρετε!
    Η μητέρα μου πριν 5 χρόνια έπαθε ενδονοσοκομειακη λοίμωξη όταν νοσηλεύτηκε για την χολή της, με υψηλό πυρετό και πνευμονία! Την θεράπευσαν όμως, της εδωσαν φάρμακα, εισπνεόμενη θεραπεία, αντιβίωση έκαναν και παρακέντηση στον πνεύμονα για αφαίρεση παχύρευστου υγρού! Ήθελαν να ζήσει, δεν εφάρμοσαν το σημερινό στημένο πρωτόκολο θανάτου, διασωληνωσης!
    Σας εχει γίνει ύπνωση από τα πουλημένα κανάλια που οι κυβερνήσεις θέλουν να πιστεύετε! Στα νοσοκομεία σκοτώνουν ασθενείς ,και τους χρεώνουν ψευδώς θύματα κορονοϊού για τα αργύρια! Γιατί δεν πιστευουν στον Θεό είναι ασυνείδητοι όπως οι κυβερνώντες!
    Όλες οι νεκροψίες δήθεν θυμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν θετικοί με ψευδοτεστ απάτη, δείχνουν ότι δεν πέθαναν από κορονοϊό! Τους διασωληνώνουν χωρίς να πρέπει και τους σκοτώνουν για τα αργύρια! Ξυπνήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι δεν θα ξανά πάρεις ντεπόν ούτε θα ξανά πας σε γιατρό στο υπόλοιπο της ζωής σου, αυτό είναι το πιο λογικό μετά από αυτές τις αντολήψεις που έχεις αλλιώς εάν πας ή πιείς φάρμακα χρειάζεσαι ψυχίατρο.

      Διαγραφή
    2. Вы написали истину! Соглашаюсь с каждым словом и хочу добавить - тесты ложные, вирус не выделен, симптомы болезни дают обработка специальными растворами и распылениями, химтрейлы. Я из Россиии глубоко почитаю господина Неофита! Ищу информацию, как его здоровье? Пожалуйста, сообщите мне, кто имеет известе о нем. sofiaitelman@gmail.com
      Люблю вас, православная Греция!
      Έχετε γράψει την αλήθεια! Συμφωνώ με κάθε λέξη και θέλω να προσθέσω-οι δοκιμές είναι ψευδείς, ο ιός δεν είναι απομονωμένος, τα συμπτώματα της νόσου δίνονται με θεραπεία με ειδικά διαλύματα και σπρέι, chemtrails. Είμαι από τη Ρωσία, σέβομαι βαθιά τον κ. Νεόφυτο! Ψάχνετε για πληροφορίες, πώς είναι η υγεία του; Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω ποιος έχει νέα γι ' αυτό. sofiaitelman@gmail.com
      Σ ' αγαπώ, Ορθόδοξη Ελλάδα!

      Διαγραφή
  3. Βάλτε τη λογική να δουλέψει και ακούστε και τους καλοπροαίρετους ειδικούς και θα καταλάβετε την τεράστια προπαγάνδα που παίζεται με τον κορονοιο. Σκεφτείτε ανάποδα . Ποιους συμφέρει η διόγκωση του προβλήματος του κορονοιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανιερώτατε χαίρομαι πολύ για την γρήγορη ανάρρωση σας!!! Κι εγώ πέρασα κορονοιο και έκανα 1,5 μήνα να περπατήσω 2 χιλιόμετρα ... Όσοι τους τύχει αυτή η δοκιμασία πρέπει πιστεύω να την περάσουν χωρίς γογγυσμο με πίστη υπομονή και προσευχή δυνατό φαγητό έξτρα βιταμίνες ξεκούραση ησυχία και καλή θερμοκρασία δωματίου και μπόλικο ύπνο καμμία αντιβίωση ντεπον κλπ. Ο αγαπημένος μου μπαμπάς δεν τα κατάφερε τον καθάρισαν ή τον παραμελησαν σε ένα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο παντοδύναμος γνωρίζει τι ακριβώς έγινε... Αν τον καθάρισαν το πλήρωσαν ήδη με το εμβόλιο που έτρεξαν να κάνουν αν πραγματικά το έκαναν... Ο Θεός είναι δίκαιος ...ας τους συγχωρέσει... Θα πήραν παραπάνω φαντάζομαι από τριάκοντα αργύρια... Καλή συνέχεια σε όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή