ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η μετάνοια Δαυίδ και οι δικοί μας ηγέτες!


 Ο Γέροντας Γεώργιος Αλευράς, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου, σαν φάρος ασταμάτητα αναβοσβήνει από το Άγιον Όρος, στέλνοντας σήματα στα "πλοία" των ηγετών μας και όλους μας, που αναρωτιόμαστε γιατί βουλιάζουμε, γιατί ναυαγούμε, γιατί οι πολιτικοί μας τα κάνουν "θάλασσα" και γιατί καίγεται ο τόπος!

Και η εξήγηση είναι απλή. Εάν είμαστε μακριά από τον Θεό και το θέλημά Του, αν οι Κυβερνώντες μας νομοθετούν παράνομους κατά τον Θεό Νόμους, τότε έρχεται στην ζωή μας ο Εχθρός, αφού εμείς διώξαμε πρώτα τον Θεό! Και η ζωή μας και η πατρίδας μας γίνεται "κόλαση του πυρός"...

 Ο Γέροντας λέει μάλιστα πως "έχουν βάλει την Ελλάδα στο μάτι" σε διασταυρωμένα πυρά αυτών που θέλουν να μας τιμωρήσουν και εκείνων που θέλουν να μας αφανίσουν!

 Παράλληλα διηγείται την ιστορία του ταπεινού Δαύιδ, το πώς τον διάλεξε ο Θεός και πώς τελικά έγινε Βασιλιάς και έπεσε στον πειρασμό, αναγνωρίζοντας όμως ταπεινά το λάθος του και ερχόμενος σε μετάνοια πραγματική, έτσι που ο Θεός δεν έπαψε να τον διατηρεί Βασιλιά και να τον οδηγεί, βάζοντάς τον παράλληλα σε προσωπικό κανόνα, για να πληρώσει το χρέος του εδώ και όχι στην άλλη ζωή...

 Οι σημερινοί μας ηγέτες, είναι απλά ό,τι είμαστε και εμείς. Και εάν δεν μετανοήσουμε και δεν αλλάξουμε τρόπο ζωής, εάν δεν επιστρέψουμε και δεν εξομολογηθούμε, εάν δεν γίνουμε "Δαυίδ", τότε οι συμφορές της ζωή και της πατρίδα μας θα συνεχιστούν, επειδή ακριβώς όπου φεύγει ο Θεός, έρχεται ο Εχθρός με μίσος για τους ανθρώπους και με μίσος για την Ελλάδα, που ακόμη κρατά, ακόμη προσεύχεται, ακόμη έχει τον Σταυρό, ακόμη έχει παλικάρια που προσεύχονται και αλλάζουν την ιστορία με ένα κοσμποσκοίνι, με ένα δάκρυ, με μια Θεία Λειτουργία, με μια νηστεία, με μια αγρυπνία.

 Σε μια μεγάλη ζυγαριά αποφάσεων και το τελευταίο ακόμη δάκρυ, ο τελευταίος κόκος επιστροφής, αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα... Μπορεί να σώσει μια ολόκληρη χώρα.

  Δείτε το βίντεο.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
 
 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου