"ΡΑΚΕΤΙΑ" ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ - ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΡΟΤΙΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ!


 Αιφνιδίασε για τα καλά το "σύστημα φόβου" ένας παγκόσμιας εμβέλειας Έλληνας Αθλητής, ο περίφημος Στέφανος Τσιτσιπάς, για τον οποίον καμάρωναν τα ΜΜΕ, προκειμένου να πάρουν κάτι από την λάμψη του, να βρουν κάτι να καυχηθούν, μια καλή επιτέλους είδηση.

 Και ο Στέφανος, ο αθλητής-ήρωας, άφησε ξαφνικά "πικρή" γεύση στα στόματα των μέχρι τώρα υμνητών του, επειδή έδειξε πως δεν υποτάσσεται, δεν "μασάει" κατά το κοινώς λεγόμενο, αλλά και αποκρούει με δύναμη και τέχνη το "μπαλάκι" του "βιοτρόμου", δηλώνοντας πως σαν νέος προτιμά να ασθενήσει και να αποκτήσει φυσική ανοσία, παρά να κάνει ένα εμβόλιο παρενεργειών! 

 Οι νέες, δεύτερες κατά σειρά, δηλώσεις - σταθμός του Τσιτσιπά, έγιναν στις 19-8-2021, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στο "Cincinnati Open", ένα διάσημο τουρνουά τένις κοντά στο Οχάιο των ΗΠΑ. Και όπως ήταν αναμενόμενο υποβαθμίστηκαν ή "αποφλοιώθηκαν" για να μην "ξυπνήσουν" τον κόσμο, που ήδη βλέπει πως και οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν, αλλά και πεθαίνουν, χωρίς μάλιστα υποκείμενα νοσήματα όπως σε περίπτωση του Παπανικολάου, καταρρίπτοντας όλα όσα έλεγαν κάποιοι ως τώρα με ύφος μάλιστα "χιλίων καρδιναλίων"...


ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΠΟΥ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

 Τα κύρια σημεία των νέων δηλώσεων Τσιτσιπά που ταράζουν το σύμπαν είναι εν συντομία:

1. Το εμβόλιο είναι καινούργιο και όχι αρκετά δοκιμασμένο

2. Έχει παρενέργειες

3. Ξεκίνησε για να προστατέψει μεγαλύτερες ηλικίες

4. Είναι καλύτερο οι νέοι να νοσήσουν από κορωνοϊό και να αποκτήσουν έτσι φυσική ανοσία

5. Περιμένει μελλοντικά κάποιο καλύτερο εμβόλιο, με περισσότερα θετικά, παρά αρνητικά

  Ακολουθεί το κείμενο των σχετικών δηλώσεων, όπως τις μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

 "Είμαι νεαρός, είμαι στην κατηγορία κάτω των 25 ετών. Για μένα το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο. Έχει κάποιες παρενέργειες, ξέρω προσωπικά κάποιους ανθρώπους που τις είχαν. Δεν είμαι κατά, αυτό να το ξεκαθαρίσω, απλώς δεν βλέπω λόγο για κάποιον στη δική μου ηλικιακή κατηγορία να χρειαστεί να εμβολιαστεί. Νομίζω ότι το ζήτημα ήταν να δοθεί στους μεγαλύτερους ηλικιακά, αν δεν κάνω λάθος.

 Το εμβόλιο δεν είναι κάτι για το οποίο ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα και μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί ως υποχρεωτικό. Οπότε δεν υπάρχει λόγος. Δεν είπα κάτι περίεργο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε συνεντεύξεις, εάν δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το.

 Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία. Δεν το βλέπω σαν κάτι κακό. Όπως είπα, δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει την ελευθερία να αποφασίσει για τον εαυτό του τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνουμε όλοι, δεν λέω το αντίθετο. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα μας δοθούν πολλές επιλογές, αλλά μέχρι τότε θέλω να δω μια καλύτερη εκδοχή του εμβολίου που να μας παρέχει πιο πολλά συν, παρά πλην".


ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Παρακάτω το βίντεο της πρώτης σχετικής δήλωσης του, πριν την έναρξη του τουρνουά στο Σινσινάτι, όπου πρωτοδηλώνει ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο, στις 17-8-2021, "γειώνοντας" όλους όσους πασχίζουν "για το καλό μας" και κουνούν απειλητικά κάθε τόσο το δάκτυλο, φανερώνοντας το μέγεθος της άγνοιας και της αντιδημοκρατικότητάς τους:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

21 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου