ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ - 10.000 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΙΣΡΑΗΛ! Πλήρης κατάρρευση της τεχνητής "ανοσίας"

 

 Από καιρό κάποιοι προειδοποιούσαν για πικρά αποτελέσματα στους εμβολιασμένους ιδίως το Φθινόπωρο, που απέχει πια μόλις λίγες ημέρες...

 Και "πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις", έρχονται ειδήσεις θανάτων εμβολιασμένων και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και τώρα πια τα συνταρακτικά νέα από το Ισραήλ που προκαλούν παγκόσμιο σοκ, σε χώρες και κοινωνίες ιδίως που επέλεξαν να πιστέψουν τις Κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ και όχι την κοινή λογική και την πραγματική επιστήμη, που ξέρει πως μόνον η φυσική ανοσία μπορεί να εξαλείψει μια επιδημία, κάτι που εφαρμόστηκε με τεράστια τελικά επιτυχία στην Σουηδία, είτε η εύρεση του φαρμάκου.


10.001 ΝΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

 Σύμφωνα λοιπόν με επίσημες ανακοινώσεις την Τρίτη 24-8-2021, καταγράφηκαν στο Ισραήλ 10.001 νέα κρούσματα μέσα σε μια ημέρα!

 Πρόκειται λοιπόν για πραγματικό "σεισμό", καθώς το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα ολικής "δοκιμής - πειράματος" της Phizer, άρα έχει την δυνατότητα να προηγείται όλων σε δεδομένα και στατιστικά, ενώ από την άλλη είναι η χώρα με έναν από τους πλέον εμβολιασμένους πληθυσμούς στο κόσμο (59% διπλό εμβόλιο και 19% 3η δόση). Και άρα εκεί θα έπρεπε σύμφωνα με όσα μας έλεγαν, να έχει ήδη εξαλειφθεί ολοκληρωτικά η κορωνοασθένεια!

 Αντί αυτού όμως έχουμε τρομακτική αύξηση κρουσμάτων και παράλληλα την τραγική διαπίστωση ότι το σχεδόν 60% αυτών που νοσηλεύονται είναι πια πλήρως εμβολιασμένοι!

 Δηλαδή όχι μόνο δεν χτυπήθηκε η πανδημία, αλλά τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και προσβάλει διπλοεμβολιασμένους, κάτι που οδήγησε ήδη το Ισραήλ σε επίσπευση της 3ης δόσης και πάει λέγοντας...

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 10.001 νέα κρούσματα αποτελούν την υψηλότερη ημερήσια άνοδο στο τρέχον κύμα κορωνοϊού και την δεύτερη υψηλότερη από την έναρξη της πανδημίας στην φίλη χώρα.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

 Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, όπως καταγγέλλει το Μακεδονικό Κόμμα (εδώ), η Κυβέρνηση προχωρεί σε "ελευθέρας" άνευ προφυλάξεων στους εμβολιασμένους, αλλά και σε εφησυχασμό για τους εμβολιασμένους Υγειονομικούς, που σύμφωνα πλέον με τα πραγματικά δεδομένα του Ισραήλ, κινδυνεύουν από επερχόμενη μαζική νόσηση και μετάδοση της λοίμωξης Δέλτα και άρα με παράλυση του ίδιου του ιατρο-νοσηλευτικού συστήματος εκ των έσω, ιδίως από Οκτώβριο και μετά!

 Προτιμούν όμως κάποιοι να τα βάζουν αντισυνταγματικά και απάνθρωπα μάλιστα με τους σκεπτόμενους ανεμβολίαστους και τις οικογένειές τους, που προτιμούν την φυσική ανοσία από την τεχνητή και πλέον καταρρέουσα, χωρίς να προστατεύουν από το "τσουνάμι" κρουσμάτων που έρχεται τους ήδη εμβολιασμένους, κρατώντας τους ανυποψίαστους και καλοδεχούμενους σε Σχολεία και Γήπεδα και Εστίαση και Θέατρα και Κινηματογράφους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και να νοσήσουν και να μεταδώσουν και να σωριάσουν άθελά τους το σύστημα και το ίδιο τελικά το άφρον κράτος...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου